Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(jolocka @ 2008 11 12, 16:07)
labukas! gal kas zinot siunciant BE is EBAY (JAV) reikia moket muitines mokescius kaip prekei is JAV? nes uzsisakiau, sumokejau pinigelius ir dabar bijau, kad nereiketu atsiimant  moket muitu tokios pat sumos  verysad.gif

jei 75Lt viršys ir muitinei užklius, teks mokėt muitą.
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 11 11, 13:56)
O kuri labiau matiskuma suteikia?Noriu viena is situ isigyti,mano oda irgi misri.Kai tu abi jas pabandei ka patartai? mirksiukas.gif

As taip pat abi bandziau. Man vienareiksmiskai Artdeco labiau patiko smile.gif
Atsakyti
As bandziau ir Everydai minerals, ir BE, ir Artdeco. Mano oda misri, T zona, ypac kakta labai riebios. Tai man is visu labiausia patiko Artdeco, kad labai naturaliai atrodo ant veido, bet su bet kokiom is isvardytu pudru mano veidas labai greitai pradeda blyzget. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 12 lapkričio 2008 - 19:33
As bandziau Isadoros,EM,bet sita jau i pabaiga,tai jau dairausi kitos.Linkstu prie Artdeco mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Everyday ten pas mane turejo but, ot ziopla. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 11 12, 21:58)
As bandziau Isadoros,EM,bet sita jau i pabaiga,tai jau dairausi kitos.Linkstu prie Artdeco mirksiukas.gif  smile.gif

Kaip isadora? Ir is kur gavai, nes as ieskojau, tai neradau niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(GANE @ 2008 11 13, 02:19)
Kaip isadora? Ir is kur gavai, nes as ieskojau, tai neradau niekur g.gif

Ne lt pirkau.Bet EM labiau patiko uz Isadoros,sita minkstesne,naturaliau atrodo ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 10, 13:34)
O kaip TBS ?

Nezinau,nebandziau smile.gif ir kazkaip netraukia,nes 100 lt uz 5 g moket nenoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 12, 20:33)
ir BE, ir Artdeco.  Tai man is visu labiausia patiko Artdeco smile.gif

Vienareiksmiskai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2008 11 12, 20:15)
As taip pat abi bandziau. Man vienareiksmiskai Artdeco labiau patiko smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 13, 22:08)
Nezinau,nebandziau smile.gif ir kazkaip netraukia,nes 100 lt uz 5 g moket nenoriu smile.gif
Papildyta:

Vienareiksmiskai smile.gif

Papildyta:

drinks_cheers.gif

Negi tikrai tokia kaina? Nesamone kazkokia.Kaip tik norejau klausti ar kas jau ishbande TBS smile.gif

Ash Jau kelinta dezute BE naudoju, dar stovi viena nauja pilna,bet jauciu pabaigus ieshkosiu kazko kito...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 11 13, 21:10)
Negi tikrai tokia kaina? Nesamone kazkokia.Kaip tik norejau klausti ar kas jau ishbande TBS smile.gif

Ash Jau kelinta dezute BE naudoju, dar stovi viena nauja pilna,bet jauciu pabaigus ieshkosiu kazko kito...

Taip, 5 g. ~ 100 lt. tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 13, 20:20)
Taip, 5 g. ~ 100 lt.  tongue.gif tongue.gif

doh.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 13, 20:08)

Manau per tarpininkes kaip minimum 30% pigiau galima gauti. Yra ju TBS temoje.
Atsakyti