Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 08, 20:43)
As irgi turiu artdeco, visiskai matine ir labai maloni ir minksta, man labai patinka  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 08, 19:25)
Absoliuciai matine,pirk drasiai smile.gif neblizges veidukas.Artdeco labai geros kokybes mineralke thumbup.gif

O kaip TBS ?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 11 10, 12:34)
O kaip TBS ?

Ir mane domina TBC, viena mama minejo, kad labai gera, bet noretusi daugiau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
As po ilgu abejoniu vakar nusipirkau Artdeco ax.gif Turejau BE, sunaudojau ir patingejau siustis is JAV. Ir ka, likau gan maloniai nustebinta Artdeco, sakyciau neblogesne nei BE g.gif Ziuresiu, ar nesausins odos. Paskutiniu metu pradejo sauset skruostai, bet cia turbut nuo meteoritu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 11 11, 10:04)
As po ilgu abejoniu vakar nusipirkau Artdeco ax.gif

Kokį numeriuką? Ir kokia jūsų oda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 11 11, 11:14)
Kokį numeriuką? Ir kokia jūsų oda? smile.gif

Esu sviesios odos, oda misri. Pirkau 4 Nr, pacia sviesiausia 4u.gif
Atsakyti
O aš vakar nuėjau į Body Shop ir išbandžiau tą pudrą. Na, buvau sužavėta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
netycia uztikau jusu tema tai ir as uzsisakiau tuos nemokamus meginukus, dabar lauksiu thumbup.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 11 11, 12:04)
As po ilgu abejoniu vakar nusipirkau Artdeco ax.gif Turejau BE, sunaudojau ir patingejau siustis is JAV. Ir ka, likau gan maloniai nustebinta Artdeco, sakyciau neblogesne nei BE g.gif Ziuresiu, ar nesausins odos. Paskutiniu metu pradejo sauset skruostai, bet cia turbut nuo meteoritu doh.gif

O kuri labiau matiskuma suteikia?Noriu viena is situ isigyti,mano oda irgi misri.Kai tu abi jas pabandei ka patartai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kad man jos nei viena ne matine g.gif Tokios ne tai kad blizgancios, o svytincios rolleyes.gif Man nepatinka matinis veidas, toks kaip kauke, todel as ir BE buvau patenkinta, ir Artdeco kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 11 lapkričio 2008 - 14:51
Pabaigiau savo 2g BE ir turejau vargo, kol apsisprendziau, ka imt toliau biggrin.gif Rinkausi is Artdeco, Make up factory ir BeYu. Kazkaip didelio skirtumo tarp ju nemaciau, tai rinkausi pagal spalvas, man labiausiai tiko BeYu (nes odos spalva i raudonuma). Siandien isbandziau - labai mielai tepasi ir tas ju kabukis labai svelnus. Pati pudra gerokai matiskesne nei BE - siaip man matinis veidas nepatinka, bet sitoj vietoj mane gelbeja meteoritai ir riebi veido oda biggrin.gif
Atsakyti
labukas! gal kas zinot siunciant BE is EBAY (JAV) reikia moket muitines mokescius kaip prekei is JAV? nes uzsisakiau, sumokejau pinigelius ir dabar bijau, kad nereiketu atsiimant moket muitu tokios pat sumos verysad.gif
Atsakyti