Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Palomina @ 2008 10 18, 11:50)
jau atsiemiau EM siuntinuka, ir isbandziau kai ka.. taigi..
emiau tokius dalykelius:
- nemokama meginuku rinkinuka:
    - Cool - Medium (intensive)
    - Beige - Light Medium (intensive)
    - Buff - Light Neutral (intensive)
    - Snooze Bar skaistaliukai
    - Pearl Sunlight concealer'is

- Large Mixing Jar
- Long Handled Kabuki
- Soft bronzer (miniukas)
- Wild Flowers seseliai (miniukas)
- Rare Silk seseliai (miniukas)

isbandziau siandien Buff Light Neutral pudra.. is tu spalvu kurias uzsisakiau, tai sita labiausiai tiko.. zodziu pataikiau issirinkt  biggrin.gif gerai, kad emiau intensive formule, nes man labiau patiko kaip pasidengia nei semi matt (vasara buvau turejus).. uztepus pudra as dar veida hidrolatu papurskiau, kad pudra geriau pasidengtu, kad nebutu "miltu", nors ir seip nelabai yra tas miltu efektas (semi matt man labiau miltuotas veidas atrode).. veidas atrodo kaip krempudra padengtas  smile.gif beje, pudra tepiau ant aliejumi (riebios odos aliejuku misinys is KN) pateptos odos, rytoj ziuresiu kaip ant kremo dengsis  biggrin.gif
Patiko Soft Bronzer'is.. na jis yra sviesus, bet veida pagyvina.. taip pat labai patiko Snooze Bar skaistaliuku spalva.. suteikia skruostam tokio kaip ir idegio efekta.. labai naturaliai isryskina skruostus  thumbup.gif 
pudros sepetelis tai tikrai nuostabus  thumbup.gif  svelnutis (na ne svelnesnis nei namo Shiseido (sitam tai jauciu nieks nerilygs  biggrin.gif ), bet tikrai labai fainas), pudra gerai su juo pasidengia.. uz TBS sepeteli tai man labiau patiko..
na ir seselius isbandziau.. Rare silk nieko ypatingo.. spalva uztepus isvis beveik nesimato  schmoll.gif  maniau bus truputi tamsesne  biggrin.gif  o va Wild Flowers seseliai tai  wub.gif  labai grazi spalvyte..

beje.. si kart atsiunte dvigubai didesnius meginukus nei praeita karta  biggrin.gif  tik 3 buvo maziukai labai, o visi kiti po 1g.

Sveikos mergytes,

jau gera savaitele domiuosi mineralinem pudrom.. Gal gali apsviesti mane placiau apie nemokamus meginukus? Kur uzsisakyti? O gal cia tik priedai nemokami prie uzsakytos prekes?
Atsakyti
QUOTE(mergytea1 @ 2008 11 06, 20:34)
Sveikos mergytes,

jau gera savaitele domiuosi mineralinem pudrom.. Gal gali apsviesti mane placiau apie nemokamus meginukus? Kur uzsisakyti? O gal cia tik priedai nemokami prie uzsakytos prekes?

nueik i kosmetikos gamintojus, ten yra tema everyday minerals ir viska surasi
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 06, 20:24)
Bare Escentuals
man blizgeti pradeda beveik is karto.. g.gif pasitepu ir veidas kaip veidrodis.. keista

tai gal riebi oda? ar veil'a naudoji?
man tai ji isvis neblizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 06, 20:14)
ir man kazkaip greit islenda - jau po poros valandu blizgu, o naudoju everyday minerals, formule - matt arba semi matt

Nu man su start to finish tai pakankamai neblogai laikosi... Dar lapelių turiu blizgesiui nuimti. Bet vis tiek pastebėjau, kad kremo reguliuojančio blizgesį vis tiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 06, 19:24)
Bare Escentuals
man blizgeti pradeda beveik is karto.. g.gif pasitepu ir veidas kaip veidrodis.. keista

as irgi turiu BE,bet po jos dar biria pudra naudoju,kad nuimt blizgesi
Atsakyti
Ar Artdeco mineraline pudra yra matine ar tokia biski su blizguciais? cool.gif galvoju ar pirkti, nes turiu misria oda tai nezinau kaip su tuo blizgesiu butu.. verysad.gif smile.gif
Atsakyti
Jei kam tiks atiduosiu savo EM rinkinuką-mėginuką už šokoladą (diiiideeelį ax.gif , kad bent dalis siuntimo išlaidų pasidengtų)
Fresh air blush
Multitasking concealer
Fair neutral semi mate foundation
Fair intensive foundation
Light matte foundation

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 11 07, 21:04)
Ar Artdeco mineraline pudra yra matine ar tokia biski su blizguciais?  cool.gif  galvoju ar pirkti, nes turiu misria oda tai nezinau kaip su tuo blizgesiu butu..  verysad.gif  smile.gif

Artdeco man labai patinka, pati turiu misria oda, tai garantuoju, kad jokio blizgesio nera, na, bent jau man 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri bandet make up factory mineraline?
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 11 07, 22:04)
Ar Artdeco mineraline pudra yra matine ar tokia biski su blizguciais?  cool.gif  galvoju ar pirkti, nes turiu misria oda tai nezinau kaip su tuo blizgesiu butu..  verysad.gif  smile.gif

Truputeli blizga, ir bent jau man labai skiriasi nuo EM, pasidengimu, issilaikymu, blizgesiu ir siaip atrodymu ant veido... EM nepalyginamai geresne. smile.gif
Atsakyti

Absoliuciai matine,pirk drasiai smile.gif neblizges veidukas.Artdeco labai geros kokybes mineralke thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2008 11 08, 20:13)
Truputeli blizga

g.gif as jau antra dabaigiau ir blizgucius kazkaip nerandu...
Atsakyti

As irgi turiu artdeco, visiskai matine ir labai maloni ir minksta, man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zukauskaite: 08 lapkričio 2008 - 19:43