Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Tiffany @ 2008 10 20, 11:27)
kazkur jau buvo atsiliepimai, kad ji siaubingai blizga  doh.gif

Aš irgi bandžiau, tikrai blizga, vakarui gal nieko, o dienai nelabaiii schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie LUMENE mineraline krempudra? 4u.gif
Atsakyti
Isigijau ARTDECO mineraline pudra, kaina Sarmoj 65lt arodo, tai labai faina thumbup.gif , nesigailiu, graziai padengia, kvapas malonus, tokia minksta, lengva, emiau nr.2, toks naturalus atspalvis, tinkamas dieniniam makiazui.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2008 10 17, 19:24)
kiek kainuoja TBS MINERALINE PUDRA? reikia kartu ir sepeteli pirkti, ar tik bet koks?ir ka jau ji tokio stebuklingo padaro?  mirksiukas.gif

Ir as nusipirkau the body shop mineraline pudra smile.gif pries tai bandziau artdeco, sothys (krempudra) bet tbs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super pasidengia, visai nesimato, kad veidas pudruotas. kaina 94 lt, bet butinai patarciau pirkti ir sepetele. bandziau su kitu - doh.gif nieko gero. sepetelio kaina 78lt. bet kaip tik spalio men perkantiems mineraline pudra sepetelis per puse pigiau drinks_cheers.gif. veida pudruojuosi jau senai, bet tikrai dar niekada veidas neatrode toks sveikas kaip su tbs ploja.gif
Atsakyti
Kokią rekomenduotumėt mineralinę pudrą? Esu išbandžius tik L'Oreal True Match Minerals. Na visai ji man patiko. Gal kas esat išbandę naująją Maxfactor mineralinę?
Atsakyti
keli puslapiai atgal jau merginos rase apie ja atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 26, 18:30)
Kokią rekomenduotumėt mineralinę pudrą? Esu išbandžius tik L'Oreal True Match Minerals. Na visai ji man patiko. Gal kas esat išbandę naująją Maxfactor mineralinę?

as tai BE siulau nes pati ja naudoju ir esu patenkinta.
o maxfactor merginos kiek pamenu rase kad labai blizga g.gif

beje,gal kuri naudojat is BE kazka is radiance serijos?kaip suprantu turi pridet kazkokio "superinio svytejimo" ar pan,tai visai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fiorellino @ 2008 10 24, 23:19)
Ir as nusipirkau the body shop mineraline pudra  smile.gif  pries tai bandziau artdeco, sothys (krempudra) bet tbs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super pasidengia, visai nesimato, kad veidas pudruotas. kaina 94 lt, bet butinai patarciau pirkti ir sepetele. bandziau su kitu -  doh.gif  nieko gero. sepetelio kaina 78lt. bet kaip tik spalio men perkantiems mineraline pudra sepetelis per puse pigiau  drinks_cheers.gif.  veida pudruojuosi jau senai, bet tikrai dar niekada veidas neatrode toks sveikas kaip su tbs  ploja.gif

o kokį numeriuką rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 10 26, 22:33)
as tai BE siulau nes pati ja naudoju ir esu patenkinta.
o maxfactor merginos kiek pamenu rase kad labai blizga g.gif
beje,gal kuri naudojat is BE kazka is radiance serijos?kaip suprantu turi pridet kazkokio "superinio svytejimo" ar pan,tai visai idomu smile.gif

as turiu.. i rinkini ieina kazkas tipo EZ, maskuoklis, po to toks blizgantis veilas ir toks rozinis nezinau kas smile.gif is viso to rinkinio pastoviai naudoju tik faux tan - veidui modeliuoti. visa kita pas mama stovi.
siaip gan blizgus variantas gaunasi viska naudojant is karto.
jeigu idomu atvaziuok kada i svecius isbandyti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(fiorellino @ 2008 10 24, 22:19)
Ir as nusipirkau the body shop mineraline pudra  smile.gif  pries tai bandziau artdeco, sothys (krempudra) bet tbs  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super pasidengia, visai nesimato, kad veidas pudruotas. kaina 94 lt, bet butinai patarciau pirkti ir sepetele. bandziau su kitu -  doh.gif  nieko gero. sepetelio kaina 78lt. bet kaip tik spalio men perkantiems mineraline pudra sepetelis per puse pigiau  drinks_cheers.gif.  veida pudruojuosi jau senai, bet tikrai dar niekada veidas neatrode toks sveikas kaip su tbs  ploja.gif

laaabai idomu
as jau kazkur rasiau kad turejau meginuka - nu visai jokio ispudzio. miltuotas veidas ir tiek g.gif gal man kazkokia "podkolke" ikiso TBShope biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 27 spalio 2008 - 20:32
Sveikos, gal kuri turite Bare Escentuals Get Started Kit Tan 9 Piece Kit ?
Mane domina Tan spalva, ar ji labai tamsi, kokiai odos spalvai tinka, ar reikia buti labai rudai?
Atsakyti
QUOTE(Alliza @ 2008 10 29, 14:54)
Sveikos, gal kuri turite Bare Escentuals Get Started Kit Tan 9 Piece Kit ?
Mane domina Tan spalva, ar ji labai tamsi, kokiai odos spalvai tinka, ar reikia buti labai rudai?

cia bare minerals puslapis. pagal odos spalva parodyta, kokia spalva rinktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vassara: 29 spalio 2008 - 14:10
QUOTE(vassara @ 2008 10 29, 16:05)
cia bare minerals puslapis. pagal odos spalva parodyta, kokia spalva rinktis  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti