Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 17, 14:11)
Merginos, gal galėtumėt įdėti nuotrauką šepetėlio, su kokiu reikia teptis pvz.: Bare Minerals pudrą. Ar tiktų erdesos paprastas už 18Lt?  4u.gif

Jei jis tau malionus tai gali ir su tokiu. As tepu su panasiu i toki user posted image
tik cia MAC o pas mane kitokios firmos.
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 10 10, 22:32)
Nusipirkau siandien TBS mineraline. Man tai kaip stebuklas atrodo. Nesu bandziusi kitu mineraliniu, negaliu lygint. Bet rinkausi is Chanel vitalumiere, YSL teint eclat ir TBS, tai mineraline vienareiksmiskai geriausia pasirode.

kiek kainuoja TBS MINERALINE PUDRA? reikia kartu ir sepeteli pirkti, ar tik bet koks?ir ka jau ji tokio stebuklingo padaro? mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau siandien lapeli i pasta nueit - atkeliavo mano EM siuntinukas.. tai rytoj jau eisiu is ryto ir po to iskart isbandysiu biggrin.gif
buvau uzsisakius nemokama rinkinuka, dvieju spalvu seselius, bronzanta (sviesu) ir sepeteli (kabuki dideli)..
Atsakyti
jau atsiemiau EM siuntinuka, ir isbandziau kai ka.. taigi..
emiau tokius dalykelius:
- nemokama meginuku rinkinuka:
- Cool - Medium (intensive)
- Beige - Light Medium (intensive)
- Buff - Light Neutral (intensive)
- Snooze Bar skaistaliukai
- Pearl Sunlight concealer'is

- Large Mixing Jar
- Long Handled Kabuki
- Soft bronzer (miniukas)
- Wild Flowers seseliai (miniukas)
- Rare Silk seseliai (miniukas)

isbandziau siandien Buff Light Neutral pudra.. is tu spalvu kurias uzsisakiau, tai sita labiausiai tiko.. zodziu pataikiau issirinkt biggrin.gif gerai, kad emiau intensive formule, nes man labiau patiko kaip pasidengia nei semi matt (vasara buvau turejus).. uztepus pudra as dar veida hidrolatu papurskiau, kad pudra geriau pasidengtu, kad nebutu "miltu", nors ir seip nelabai yra tas miltu efektas (semi matt man labiau miltuotas veidas atrode).. veidas atrodo kaip krempudra padengtas smile.gif beje, pudra tepiau ant aliejumi (riebios odos aliejuku misinys is KN) pateptos odos, rytoj ziuresiu kaip ant kremo dengsis biggrin.gif
Patiko Soft Bronzer'is.. na jis yra sviesus, bet veida pagyvina.. taip pat labai patiko Snooze Bar skaistaliuku spalva.. suteikia skruostam tokio kaip ir idegio efekta.. labai naturaliai isryskina skruostus thumbup.gif
pudros sepetelis tai tikrai nuostabus thumbup.gif svelnutis (na ne svelnesnis nei namo Shiseido (sitam tai jauciu nieks nerilygs biggrin.gif ), bet tikrai labai fainas), pudra gerai su juo pasidengia.. uz TBS sepeteli tai man labiau patiko..
na ir seselius isbandziau.. Rare silk nieko ypatingo.. spalva uztepus isvis beveik nesimato schmoll.gif maniau bus truputi tamsesne biggrin.gif o va Wild Flowers seseliai tai wub.gif labai grazi spalvyte..

beje.. si kart atsiunte dvigubai didesnius meginukus nei praeita karta biggrin.gif tik 3 buvo maziukai labai, o visi kiti po 1g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 spalio 2008 - 10:56
Merginos, gal galėtumėt įdėti nuotrauką šepetėlio, su kokiu reikia teptis pvz.: Bare Minerals pudrą. Ar tiktų erdesos paprastas už 18Lt?  4u.gif

user posted image 4u.gif

Gali tepti ir erdesos, bet man asmeniškai tai po jo kaip su švitriniu popierium pabrūžintas veidas, labai jau kietas ir šiurkštus jis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 18 spalio 2008 - 15:56
Gal jūs žinote, kam skirtas ir kaip naudojamas mineral veil? blush2.gif Jį reikia naudoti ant Bare Minerals foundation? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 18, 21:11)
Gal jūs žinote, kam skirtas ir kaip naudojamas mineral veil?  blush2.gif  Jį reikia naudoti ant Bare Minerals foundation?  4u.gif

as kaip suprantu tai jis blizgesi nuima.. skaiciau kazkada kad jei oda riebi, tai galima ji pries foundation tepti g.gif
Atsakyti

As tepu Artdeco mineraline su NARS Botan kabuki smile.gif smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 18, 12:50)
Patiko Soft Bronzer'is.. na jis yra sviesus, bet veida pagyvina.. taip pat labai patiko Snooze Bar skaistaliuku spalva.. suteikia skruostam tokio kaip ir idegio efekta.. labai naturaliai isryskina skruostus  thumbup.gif 
pudros sepetelis tai tikrai nuostabus  thumbup.gif  svelnutis (na ne svelnesnis nei namo Shiseido (sitam tai jauciu nieks nerilygs  biggrin.gif ), bet tikrai labai fainas), pudra gerai su juo pasidengia.. uz TBS sepeteli tai man labiau patiko..
na ir seselius isbandziau.. Rare silk nieko ypatingo.. spalva uztepus isvis beveik nesimato  schmoll.gif  maniau bus truputi tamsesne  biggrin.gif  o va Wild Flowers seseliai tai  wub.gif  labai grazi spalvyte..

beje.. si kart atsiunte dvigubai didesnius meginukus nei praeita karta  biggrin.gif  tik 3 buvo maziukai labai, o visi kiti po 1g.

man snooze bar spalva irgi labai patiko, bet nepatiko kad jis su blizguciais ax.gif kasdienai renkuosi matinius- ir galvoju kas is EM matiniu butu panasios spalvos g.gif
o wild flowers man seseliukai irgi labai patinka- tokie vadinamosios "mauve" spalvytes- mano visa kosmetika kazkaip panaseja i sia spalva ax.gif dar labai patiko smokey pink seseliukas- toks murzinai rausvas ax.gif o rare silk galvojau uzsisakyt kaip sviesia spalvyte pagrindui, bet jei sakai kad nesimato, tai reiks rinktis kazka tamsesnio- man patinka tamsus akiu makijazas, tai net ir pagrindinei spalvai naudoju siek tiek tamsesnes spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2008 10 18, 21:11)
Gal jūs žinote, kam skirtas ir kaip naudojamas mineral veil?  blush2.gif  Jį reikia naudoti ant Bare Minerals foundation?  4u.gif

Mineral veil naudojamas pries tepant pudra arba po visko - jis padeda geriau makiazui issilaikyti savo vietoje, nenubegti ir neislysti odos blizgesiui (itin gerai vasara tepti pries).
Atsakyti
Dabar pastoviai reiklamuoja Max factor miineraline. Kazin, ar kas nors bande???
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2008 10 20, 11:08)
Dabar pastoviai reiklamuoja  Max factor miineraline. Kazin, ar kas nors bande???

kazkur jau buvo atsiliepimai, kad ji siaubingai blizga doh.gif
Atsakyti