Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

O kas cia per pokalbiai ne i tema? Kas jau isbandet TBS mineraline?
Atsakyti
O kur uzsisakyti galima tanemokama everyday minerals rinkini? Bandziau ieskoti nuorodos ankstesnej temoj, bet puslapiu ten tiek daug.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2008 10 08, 21:56)
O kur uzsisakyti galima tanemokama everyday minerals rinkini? Bandziau ieskoti nuorodos ankstesnej temoj, bet puslapiu ten tiek daug.... blush2.gif

www.everydayminerals.com
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 08, 20:26)
visa electron tai tikrai internete neatsiskaitysi ax.gif  ji paprasta debetine kortele smile.gif

atsiprasau - sumaisiau...visa virtuon

kad butu i tema - mane irgi beria nuo everydays minerals intensive. Bet kol susipratau, nes turiu dvi skirtingas everydays minerals matte, intensive, essense ir catrice mineralkes doh.gif

Gal kas zino kokia maxfactors mineralines sudetis?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 10 09, 00:53)
atsiprasau - sumaisiau...visa virtuon

kad butu i tema - mane irgi beria nuo everydays minerals intensive. Bet kol susipratau, nes turiu dvi skirtingas everydays minerals matte, intensive, essense ir catrice mineralkes  doh.gif

Gal kas zino kokia maxfactors mineralines sudetis?

man nekyla noras net bandyt- ant rankos pabarsciau- stambiausi blizguciai blink.gif gal ji karnavalui skirta, nezinau schmoll.gif nu nebent ant veido tie blizguciai kazkaip stebuklingai istirptu lotuliukas.gif cia apie MF
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 16:18)
tai kad nebrangi unsure.gif  po 50lt i metus, galioja 5 metus(atrodo) ir visa laika galioja draudimas uzsienyje- bent man tai labai buvo priimtinas variantas. siaip man atrodo kad ir kitos kreditines apie 50lt per metus kainuoja unsure.gif

Na, aš turiu Electron ir Virtuon ir moku 40 litu tiktai... Galvojau jas sujungti i kokia VISA bet kaip jau minejau, man neatrodo saugu schmoll.gif
Atsakyti
siaip debetine tai tikrai atskira reik turet, nes jei turesi tik VISA tai pinigu nusiemima is bankomatu teks gerooookai apribot- operacijos kaina man rods 10lt blink.gif as turiu ir electron ir tikra VISA- bet sita tai grynai internetui ir uzseiniui ir kaip draudimas, nuo jos as grynu niekad nenuimineju- tik atsiskaitau parduotuvej kartais. siaip virtuonas yra gera alternatyva, ir jei daug nekeliauji, tai tikrai nemanau kad reikalinga tikra kreditine kortele- internete ir tas pats virtuonas tinka 4u.gif o del saugumo- tai kaip tik kreditines yra saugesnes, ir jei jau ivyksta kazkokia vagyste is ju, bankas yra isipareigojes, padengti nuostolius, ne taip kaip paprastoms debetinems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 09 spalio 2008 - 09:48
Nusipirkau siandien TBS mineraline. Man tai kaip stebuklas atrodo. Nesu bandziusi kitu mineraliniu, negaliu lygint. Bet rinkausi is Chanel vitalumiere, YSL teint eclat ir TBS, tai mineraline vienareiksmiskai geriausia pasirode.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 08, 20:58)
www.everydayminerals.com

sorry bet labai tingiu visa tema skaityti blush2.gif kaip atsiuntimas vyksta, ar irgi nemokamai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2008 10 12, 00:33)
sorry bet labai tingiu visa tema skaityti  blush2.gif  kaip atsiuntimas vyksta, ar irgi nemokamai ?  4u.gif

atsiuntimas apie 5 doleriai
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėt įdėti nuotrauką šepetėlio, su kokiu reikia teptis pvz.: Bare Minerals pudrą. Ar tiktų erdesos paprastas už 18Lt? 4u.gif
Atsakyti