O ką su Visa Virtuon galima atsiskaityti pvz. maximoj ar išsiimti pinigų iš bankomato? Jei ne tai tada ne debetinė ji pagal mane
QUOTE(Pause @ 2008 10 07, 13:04)
O ką su Visa Virtuon galima atsiskaityti pvz. maximoj ar išsiimti pinigų iš bankomato? Jei ne tai tada ne debetinė ji pagal mane
Ji yra grynai atsiskaitymams internetu, su ja nieko nepadarysi isskyrus kad inete atsiskaityti gali jei pervedi ten pinigus.
O su kreditine galima atsiskaitineti parduotuvese ir issimti pinigu. Tik aš kol kas nelabai pasitikiu musu banku sustema kad galeciau pirktinetis su kreditine. Va pvz MB jau kažkas nuvogineja po kelis dolerius nuo Virtuono... Tai jei butu kreditine tai ir i minusa neblogai gali nueiti
O debetinė ar kretininė tai ne pagal atsiskaitymus yra nustatoma o pagal tai ar galima kortoj eiti į minusą. Jei galima - tai kortelė kreditinė, o jei negalima tai debetinė. Apart Virtuona
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 07, 13:11)
Tik aš kol kas nelabai pasitikiu musu banku sustema kad galeciau pirktinetis su kreditine. Va pvz MB jau kažkas nuvogineja po kelis dolerius nuo Virtuono... Tai jei butu kreditine tai ir i minusa neblogai gali nueiti
tai vat dar ir tuom Virtuon skiriasi nuo normalių kreditinių- ji yra labai nesaugi. Įsimeti tikslią pinigų sumą prieš pat pirkimą ir viskas. Kreditinė šiuo atžvilgiu gerokai saugesnė.
O ZOOM kortelė, skirta internetiniams atsiskaitymams, nu ta VISA WEB yra kreditinė ar tokia kaip Virtuonas?
siaip tai galima pasidaryt kreditine su apribojimu, kad negali imti kredito(nu nemoku kitaip issireikst)- as specialiai senai kazkada dariaus savo VISA, nes reikejo kad butu draudimas uzsienyje, bet irgi bijojau kad kas nors nenuvarytu i minusa, tai banke issiklausinejau ir irase ten kazkur salygose kad is tos korteles galima atsiskaityt tik tiek kiek yra tuo metu pinigu, kreditas nesuteikiamas
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 14:31)
siaip tai galima pasidaryt kreditine su apribojimu, kad negali imti kredito(nu nemoku kitaip issireikst)- as specialiai senai kazkada dariaus savo VISA, nes reikejo kad butu draudimas uzsienyje, bet irgi bijojau kad kas nors nenuvarytu i minusa, tai banke issiklausinejau ir irase ten kazkur salygose kad is tos korteles galima atsiskaityt tik tiek kiek yra tuo metu pinigu, kreditas nesuteikiamas
Tai taip ji labai brangi. tada jau ir atlyginima vesciausi i ja, bet tai kad nesaugu Bet gal jei daznai keliauji tai apsimoka
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 07, 15:52)
Tai taip ji labai brangi. tada jau ir atlyginima vesciausi i ja, bet tai kad nesaugu Bet gal jei daznai keliauji tai apsimoka
tai kad nebrangi po 50lt i metus, galioja 5 metus(atrodo) ir visa laika galioja draudimas uzsienyje- bent man tai labai buvo priimtinas variantas. siaip man atrodo kad ir kitos kreditines apie 50lt per metus kainuoja
Visa web nemokama jei iki 23 metų spėjate pasidaryti
Seb banke galima Visa Elektron pasidaryti, kaina 20 lt, jei studente/-as - perpus pigiau, galioja tris metus (rodos )
O kam ta visa elektron? Kuo ji geresnė už maestro? Ir kas šiais laikais tokių neturi? Na gerai, mano močiutė
visa electron tai tikrai internete neatsiskaitysi ji paprasta debetine kortele
QUOTE(Pause @ 2008 10 07, 18:43)
Visa web nemokama jei iki 23 metų spėjate pasidaryti
man 21 pasidariau ja siandiena,bet i menesi reikia moketi 3 litus,taigi gaunasi per metus 36lt ne taip jau ir pigu, ypac jei perkiesi karta per tris menesius..