Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(ingutėkk @ 2008 10 06, 21:03)
As uzsirasiau Body shop parduotuveje isbandysiu makiaza su mineralinem priemonem biggrin.gif

butinai parasyk paskui atsiliepimus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, pasakykit man nesusipratusiai blink.gif , ar užsakinėjant EM rinkinuką, tinka tik kreditinės kortelės?
Atsakyti
tinka ir debetine
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 06, 21:55)
tinka ir debetine

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
iki manes tris kartus atkeliavo per 10 dienu, o va vienas net tris savaites klaidziojo- taip ir nesupratau kodel ax.gif o apmokejimui tai kazkodel manau kad tik kreditines tinka, arba PAY PAL, bet tai tas paypal'as irgi gi turi but suristas su kreditine- ar paypalui tinka ir debetine unsure.gif ? as tai kazkada kai susikuriau ta accounta tai ir nebesidomiu jokiais kitai apmokejimo budais- praktiskai visuose normaliuose saituose galima paypalu apmoket ax.gif

o rausvuma tai gerai slepia golden ir buff kategorijos- siaip man jos pacios mieliausios- ypac buff- visiskai neutrali ax.gif bet skaistumo tai gal joje mazokai- skaistumas tai man su rausvumu ir asocijuojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 10 06, 21:38)
As noriu, kad man ta rausvumu pasleptu, na nedidelis jis... ir kad, kai bunu nusikalus, papilkejusia oda  pasleptu. Uzsisakiau sviesias spalveles fair/light tonai. Bet su mokejimu tai nelabai supratau, visa electrono/visos neprieme, mete klaida, bet atsiunte i el.pasta uzsakymo patvirtinima. Pasirinkau mokejima PayPal, bet as juo dar nei karto gyvenime nesinaudojau... Na, bandau-darau smile.gif

Beje, per kiek laiko pasiekia LT?

Na, ir PayPal neiseina apmoket... o tai laiskas patvirtina uzsakyma ar apmokejima?

ar esi uzsiregistravusi paypal? g.gif
pirmas laiskas patvirtina uzsakyma, o antras - apmokejima
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 10 06, 19:07)
Man reiktu pagalbos smile.gif renkuosi meginukus is EM, na ir sunku man su spalvomis doh.gif Mano oda sviesi, pudra renkuosi antra nuo sviesiausios, oda siek tiek rausva, laikau save baltaode, vasara tik svelniai irundu vos vos... tai kokios tos spalvytes man tiktu ?

Illusion81 puikiai atsakė ax.gif

QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 22:25)
o rausvuma tai gerai slepia golden ir buff kategorijos- siaip man jos pacios mieliausios- ypac buff- visiskai neutrali ax.gif  bet skaistumo tai gal joje mazokai- skaistumas tai man su rausvumu ir asocijuojas ax.gif

Tai galima imti consealerį į rausvumą tą, arba jei jau norisi rausvumą spėlti, tai kokį mint. Spėju gal net ir geriau g.gif: Šiaip graži spalva Fairy light neutrlal arba Multi tasking. Tokios visiškai neėpateigojančios. Olive serija gražiai gesina raudonumą.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 22:25)
o apmokejimui tai kazkodel manau kad tik kreditines tinka, arba PAY PAL, bet tai tas paypal'as irgi gi turi but suristas su kreditine- ar paypalui tinka ir debetine unsure.gif  ?

Paupalui netinka debetine apart VISA VIRTUON kuri kaip ir debetine. O man ir atrodo kad atsiskaitymamt tik kreditine tinka. nebtn EM puslapy kitaip kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 07, 10:51)
Paupalui netinka debetine apart VISA VIRTUON kuri kaip ir debetine. O man ir atrodo kad atsiskaitymamt tik kreditine tinka. nebtn EM puslapy kitaip kas nors  g.gif

na jei VISA virtuon debetine, tai ji tinka tada:) bet tai vienintele is debetiniu- nes pas juos tinklapy aiskiai isvardintos kelios kreditines ir paypal'as. bet visa virtuon tai grynai atsiskaitymams internete- ir ji ten traktuojama kaip kreditine- tai turetu tikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 07, 10:04)
na jei VISA virtuon debetine, tai ji tinka tada:) bet tai vienintele is debetiniu- nes pas juos tinklapy aiskiai isvardintos kelios kreditines ir paypal'as. bet visa virtuon tai grynai atsiskaitymams internete- ir ji ten traktuojama kaip kreditine- tai turetu tikt smile.gif

Taip, man rodos kad jos numeris yra kaip kreditines, bet šiaip ji eina kaip debetine, del to visur priima kur reikia kreditines korteles.
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus del spalvu 4u.gif nepriima man jokiu turimu korteliu, tai uzsisakiau is banko Virtuon ir atakuosim tada EM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 10 07, 10:58)
Aciu merginos uz patarimus del spalvu 4u.gif  nepriima man jokiu turimu korteliu, tai uzsisakiau is banko Virtuon ir atakuosim tada EM smile.gif

kaip saunu - tada jau galesi siaubti internetines parduotuves biggrin.gif
Atsakyti