Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Orchideja85 @ 2008 09 24, 13:09)
O kad uzsisakytum ta nemokama rinkinuka reikia kazka pirkti? g.gif

O man niekaip nepavyko to rinkinuko uzsisakyti verysad.gif
Atsakyti
gali ir nieko nepirkus uzsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2008 10 06, 12:12)
gali ir nieko nepirkus uzsisakyti 4u.gif

Nepavyksta man, kazka ne taip darau, gal kas apsiimtu pagelbeti man?
Atsakyti
Jau pasirode The Body shop mineraline kolekcija.Mineral Foundation pudryte apie ~100 lt kainuoja,yra skaistalai,seseliai,sepeteliai kabuki pudrai ir mazesnis skaistalams ir dar sepetelis seseliams.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 06, 14:33)
Jau pasirode The Body shop mineraline kolekcija.Mineral Foundation pudryte apie ~100 lt kainuoja,yra skaistalai,seseliai,sepeteliai kabuki pudrai ir mazesnis skaistalams ir dar sepetelis seseliams.

Tai gal jau ir isbandei? bigsmile.gif Gal gali palyginti su kitom mineralinem?
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 06 spalio 2008 - 16:22
QUOTE(jadzka @ 2008 09 30, 17:39)
Jei reiks pagalbos dėl spalvų tai galėsiu biškiuka padėt, nes pati gal 10 spalvų jau išbandžiau ax.gif Pradėjau gaudytis akžkiek tarp jų smile.gif

Man reiktu pagalbos smile.gif renkuosi meginukus is EM, na ir sunku man su spalvomis doh.gif Mano oda sviesi, pudra renkuosi antra nuo sviesiausios, oda siek tiek rausva, laikau save baltaode, vasara tik svelniai irundu vos vos... tai kokios tos spalvytes man tiktu ?
Atsakyti
As uzsirasiau Body shop parduotuveje isbandysiu makiaza su mineralinem priemonem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2008 10 06, 20:07)
Man reiktu pagalbos smile.gif renkuosi meginukus is EM, na ir sunku man su spalvomis doh.gif Mano oda sviesi, pudra renkuosi antra nuo sviesiausios, oda siek tiek rausva, laikau save baltaode, vasara tik svelniai irundu vos vos... tai kokios tos spalvytes man tiktu ?

manau tiktu is fairly light kas nors- nes fair yra beveik balta, o light jau yra siek tiek tamsesne ax.gif dabar tik kategorija reik issirinkt- jei jau rausva, tai gal tiktu is COOL kategorijos kas nors ax.gif nes visos kitos tai man rodos rausvumo neturi unsure.gif dar cool multi tasking yra tikrai sviesus atspalvis ir i rausvuma ax.gif , dabar dar paziurejau kad buten COOL ir nera fairly light- tikriausiai atitikmuo butu fair medium unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 06 spalio 2008 - 20:25
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 06, 21:22)
manau tiktu is fairly light kas nors- nes fair yra beveik balta, o light jau yra siek tiek tamsesne ax.gif  dabar tik kategorija reik issirinkt- jei jau rausva, tai gal tiktu is COOL kategorijos kas nors ax.gif  nes visos kitos tai man rodos rausvumo neturi unsure.gif dar cool multi tasking yra tikrai sviesus atspalvis ir i rausvuma ax.gif , dabar dar paziurejau kad buten COOL ir nera fairly light- tikriausiai atitikmuo butu fair medium unsure.gif

as turejau is cool kategorijos fair medium ir fair.. tai abi man tiko spalvos.. smile.gif ir jos tikrai sviesios..
Atsakyti
As noriu, kad man ta rausvumu pasleptu, na nedidelis jis... ir kad, kai bunu nusikalus, papilkejusia oda pasleptu. Uzsisakiau sviesias spalveles fair/light tonai. Bet su mokejimu tai nelabai supratau, visa electrono/visos neprieme, mete klaida, bet atsiunte i el.pasta uzsakymo patvirtinima. Pasirinkau mokejima PayPal, bet as juo dar nei karto gyvenime nesinaudojau... Na, bandau-darau smile.gif

Beje, per kiek laiko pasiekia LT?

Na, ir PayPal neiseina apmoket... o tai laiskas patvirtina uzsakyma ar apmokejima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 06 spalio 2008 - 20:49
QUOTE(be*starlet @ 2008 10 06, 21:38)
As noriu, kad man ta rausvumu pasleptu, na nedidelis jis... ir kad, kai bunu nusikalus, papilkejusia oda  pasleptu. Uzsisakiau sviesias spalveles fair/light tonai. Bet su mokejimu tai nelabai supratau, visa electrono/visos neprieme, mete klaida, bet atsiunte i el.pasta uzsakymo patvirtinima. Pasirinkau mokejima PayPal, bet as juo dar nei karto gyvenime nesinaudojau... Na, bandau-darau smile.gif

Beje, per kiek laiko pasiekia LT?

na dvi savaites tai tikrai keliaus.. kartais aisku buna ir greiciau ateina, o kartais ir uztrunka net
Atsakyti