Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(kristukass @ 2008 10 03, 14:03)
Gavau jau seseliukus savo nu pasaka. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  wub.gif Indeliuose nuostabiai atrodo.Tikiuosi ir ant akyciu taip atrodys.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Čia apie EM kalbi?
O kokias spalvas ėmei?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 03, 14:09)
Čia apie EM kalbi?
O kokias spalvas ėmei?

Taip EM. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
SPALVOS-
BIRD HOUSE
user posted image
dIDELIS INDELIS Black Eye Liner
user posted image
Ginger Peach
user posted image
Good China
user posted image
DIDELIS INDELIS Hot Chocolate
user posted image
DIDELIS INDELIS In the Garden
user posted image
Movie Night
user posted image
Oasis DIDELIS INDELIS
user posted image
Picnic
user posted image
Wild Flowers DIDELIS
user posted image
nA NATUROJ JOS 1O KARTU GRAZESNES. thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
grazios saplvytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2008 10 03, 13:03)
Gavau jau seseliukus savo nu pasaka. yahoo.gif Indeliuose nuostabiai atrodo.Tikiuosi ir ant akyciu taip atrodys. 

O jokio muito moket nereikejo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 10 03, 18:39)
O jokio muito moket nereikejo? bigsmile.gif

As i Norvegija siunciausi.Net nezinau is tiesu.Lyg tais ne. g.gif
Atsakyti
gavau EM nemokamą rinkinuka bigsmile.gif patiko labiau nei BE tuom, kad galima išsirinkti matinę pudrą, bet BE šiek tiek daugiau maskuoja (šiek tiek daugiau pastebima ir labiau tepa). Iš maskuoklių tai pasirinkau visai netinkamą, užtai dabar turiu priemonę, suteikiančią veidui švytėjimo biggrin.gif spalvos visos tiko, atrodo kitaip, nei per pc ax.gif manau, kad bandysiu daugiau jų kosmetikos wub.gif
Atsakyti
O man kažkaip viskas atvirkščiai. EM geriau maskuoja, labiau ant veido matosi nei BE. Gal kad spalvos skiriasi g.gif Gal BE labiau atitaikiau savaja spalva, nes EM tai maisau visas tris. Ar mažiau užtepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 05, 16:32)
O man kažkaip viskas atvirkščiai. EM geriau maskuoja, labiau ant veido matosi nei BE. Gal kad spalvos skiriasi  g.gif  Gal BE labiau atitaikiau savaja spalva, nes EM tai maisau visas tris. Ar mažiau užtepu  g.gif

tai gal nuo odos priklauso ax.gif mano T zona riebi, problemiška, visur kitur normaliai. Spalvos tai tinka pačios šviesiausios visos, gavau 3 skirtingas spalvas, bet užtepus ant veido nė viena nesimato, visos natūraliai labai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 10 05, 16:32)
O man kažkaip viskas atvirkščiai. EM geriau maskuoja, labiau ant veido matosi nei BE. Gal kad spalvos skiriasi  g.gif  Gal BE labiau atitaikiau savaja spalva, nes EM tai maisau visas tris. Ar mažiau užtepu  g.gif

Jei matosi EM ant veido užtepti, tai labai puikiai tą miltukų efektą panaikina truputis purškiamo vandens. Tada pudra tarsi susigeria į odą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2008 10 03, 14:49)
Taip EM. wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
nA NATUROJ JOS 1O KARTU GRAZESNES. thumbup.gif  wub.gif

Spalvos puikios wub.gif
O kaip tepasi ir kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 16:47)
Jei matosi EM ant veido užtepti, tai labai puikiai tą miltukų efektą panaikina truputis purškiamo vandens. Tada pudra tarsi susigeria į odą ax.gif
Papildyta:
Spalvos puikios  wub.gif
O kaip tepasi ir kaip laikosi?

Neblogai tepasi.O isilaiko visa diena.Nei biskio nepasikeite spalva po pasidazymo.Ir i rauksleles nesubego. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 05, 16:47)

Tai aš ant viršaus dedu dar meteorus ir po kokio pusvalandzio nebesimato. Bet tuom kartu tai kažkaip va tepu EM tai matosi kad kažkas uždėta, nuo nuo BE to nėra
Atsakyti
Turiu Em pudru atspalvius fair, fair neutral (praktiskai balti) ir sunkissed fair (gelsvas) ir net buttered tan (sv. rudas) ir visi man idealiai tinka,nors esu tikrai sviesios odos ir visad pirkdavau baltuteles pudras, dabar labaiusiai megstu butent tamsiausia rusva atspalvi,nes atrodau sveikesne biggrin.gif isigijusi b.e sepeteli maskavimui, mineralines pudros man uzmaskuoja tikrai neblogiau nei kitos, o atrodo naturaliau thumbup.gif
Atsakyti