Taip EM.
SPALVOS-
BIRD HOUSE
dIDELIS INDELIS Black Eye Liner
Ginger Peach
Good China
DIDELIS INDELIS Hot Chocolate
DIDELIS INDELIS In the Garden
Movie Night
Oasis DIDELIS INDELIS
Picnic
Wild Flowers DIDELIS
nA NATUROJ JOS 1O KARTU GRAZESNES.
gavau EM nemokamą rinkinuka patiko labiau nei BE tuom, kad galima išsirinkti matinę pudrą, bet BE šiek tiek daugiau maskuoja (šiek tiek daugiau pastebima ir labiau tepa). Iš maskuoklių tai pasirinkau visai netinkamą, užtai dabar turiu priemonę, suteikiančią veidui švytėjimo spalvos visos tiko, atrodo kitaip, nei per pc manau, kad bandysiu daugiau jų kosmetikos
O man kažkaip viskas atvirkščiai. EM geriau maskuoja, labiau ant veido matosi nei BE. Gal kad spalvos skiriasi Gal BE labiau atitaikiau savaja spalva, nes EM tai maisau visas tris. Ar mažiau užtepu
O man kažkaip viskas atvirkščiai. EM geriau maskuoja, labiau ant veido matosi nei BE. Gal kad spalvos skiriasi Gal BE labiau atitaikiau savaja spalva, nes EM tai maisau visas tris. Ar mažiau užtepu
tai gal nuo odos priklauso mano T zona riebi, problemiška, visur kitur normaliai. Spalvos tai tinka pačios šviesiausios visos, gavau 3 skirtingas spalvas, bet užtepus ant veido nė viena nesimato, visos natūraliai labai atrodo.
Jei matosi EM ant veido užtepti, tai labai puikiai tą miltukų efektą panaikina truputis purškiamo vandens. Tada pudra tarsi susigeria į odą Papildyta:
Spalvos puikios
O kaip tepasi ir kaip laikosi?
Jei matosi EM ant veido užtepti, tai labai puikiai tą miltukų efektą panaikina truputis purškiamo vandens. Tada pudra tarsi susigeria į odą
Tai aš ant viršaus dedu dar meteorus ir po kokio pusvalandzio nebesimato. Bet tuom kartu tai kažkaip va tepu EM tai matosi kad kažkas uždėta, nuo nuo BE to nėra
Turiu Em pudru atspalvius fair, fair neutral (praktiskai balti) ir sunkissed fair (gelsvas) ir net buttered tan (sv. rudas) ir visi man idealiai tinka,nors esu tikrai sviesios odos ir visad pirkdavau baltuteles pudras, dabar labaiusiai megstu butent tamsiausia rusva atspalvi,nes atrodau sveikesne isigijusi b.e sepeteli maskavimui, mineralines pudros man uzmaskuoja tikrai neblogiau nei kitos, o atrodo naturaliau