Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

kur atsisiųst leidžia? niekur nerandu jų puslapy unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 18 rugsėjo 2008 - 19:25
radau ax.gif o ten tik kreditine galima atsiskaityt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 09 18, 21:36)
radau ax.gif o ten tik kreditine galima atsiskaityt? unsure.gif

o kaip kitaip ax.gif ? dar pay pal galima, bet irgi kreditines reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 18, 20:56)
o kaip kitaip ax.gif ? dar pay pal galima, bet irgi kreditines reik smile.gif

turėčiau kreditinę, tai parsisiųsčiau pati, čia neprašyčiau pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 09 18, 20:09)
aš artdeco nenoriu schmoll.gif sakau, arba BE vėl pirksiu arba EM būtų įdomu pabandyt ax.gif

O prie ko tada postas man adresuotas? Mes diskutojam apie Artdeco o ne apie BE.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 09 18, 21:57)
turėčiau kreditinę, tai parsisiųsčiau pati, čia neprašyčiau pagalbos biggrin.gif

supratau lotuliukas.gif galvojau gal turi, tik nerandi kaip apmoket galima ax.gif as greitu metu nesiruosiu uzsakinet- kazkaip tie samplai laaaabai taupiai naudojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 18, 21:14)
O prie ko tada postas man adresuotas? Mes diskutojam apie Artdeco o ne apie BE.

nugis atsiprašau, netyčia tamstą pacitavau, bet gi žinutej parašiau apie kokias pudras kalbu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 09 18, 21:31)
nugis atsiprašau, netyčia tamstą pacitavau, bet gi žinutej parašiau apie kokias pudras kalbu cool.gif

drinks_cheers.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 18, 20:10)
as kazkaip niekaip savo antrojo su sepeteliu nesulaukiu siuntinuko unsure.gif  pirmasis atejo per 12 dienu, o vat nuo antrojo uzsakymo jau trys savaites- kiekviena diena tikrinu pasto deze, ir nieko ner unsure.gif 

Čia turbut ta nauja muitininke paste sedi tai nesamonem uzsiimineja, tai turbut ir užlaikė. Kai muitinė užlaiko tai apie mėnesį keliauja doh.gif
Atsakyti
siandien pagaliau gavau savo EM siuntinuka thumbup.gif
pirmas ispudis ispakavus siuntini nekoks buvo ax.gif labai jau mazutis tas plokscias sepetukas - bendras ilgis 10cm, sereliu ilgis ir skersmuo 3cm blink.gif maniau tikrai neimanoma su juo bus pasidazyt graziai- beto toks minkstas pasirode ax.gif bet isbandzius nuomone pasikeite- tie plaukuciai issiskleidzia labai graziai ant veido ir nebeatrodo kad per mazas sepetukas, o jau minkstumas wub.gif po essence siurkstuko, tai atrodo kaip pukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 20, 19:18)
siandien pagaliau gavau savo EM siuntinuka thumbup.gif
pirmas ispudis ispakavus siuntini nekoks buvo ax.gif  labai jau mazutis tas plokscias sepetukas - bendras ilgis 10cm, sereliu ilgis ir skersmuo 3cm blink.gif  maniau tikrai neimanoma su juo bus pasidazyt graziai- beto toks minkstas pasirode ax.gif  bet isbandzius nuomone pasikeite- tie plaukuciai issiskleidzia labai graziai ant veido ir nebeatrodo kad per mazas sepetukas, o jau minkstumas wub.gif  po essence siurkstuko, tai atrodo kaip pukas ax.gif

O kaip padengė pudrą?

Man vakar parkeliavo mėginukų rinkinukas. Na ką galiu pasakyt: atitaikiau vieną spalvą daug maž. Bent jau įsitikinau iš kurios kategorijos reikia imti. Semi matt pamaišyta su Original Glow formule man išsilaikė ant veido nuo ryto iki dabar (21:30). Ir visiškai nesimato kad kažkas ant veido tepta. Tepiasui far ir skaistalus (All Smiles) ir paakius maskavau Perk me up maskuokliu. Na puikiai smile.gif Toms, kam patinka kai pudra matosi - manau netiks EM. Nes bent jau man susigėrė tarsi į odą ir visiškai nesimatė jos, bet oda atrodė lygi ir gaivi. Taip pat nesikimšo poros ir nenusitrynė (bent jau skystos pudros man nusitrina po pusdienio). Liuks. Kol kas vertinu puikiai.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 20, 22:31)
O kaip padengė pudrą?

Man vakar parkeliavo mėginukų rinkinukas. Na ką galiu pasakyt: atitaikiau vieną spalvą daug maž. Bent jau įsitikinau iš kurios kategorijos reikia imti. Semi matt pamaišyta su Original Glow formule man išsilaikė ant veido nuo ryto iki dabar (21:30). Ir visiškai nesimato kad kažkas ant veido tepta. Tepiasui far ir skaistalus (All Smiles) ir paakius maskavau Perk me up maskuokliu. Na puikiai smile.gif Toms, kam patinka kai pudra matosi - manau netiks EM. Nes bent jau man susigėrė tarsi į odą ir visiškai nesimatė jos, bet oda atrodė lygi ir gaivi. Taip pat nesikimšo poros ir nenusitrynė (bent jau skystos pudros man nusitrina po pusdienio). Liuks. Kol kas vertinu puikiai.

dziugu girdet kad patiko 4u.gif
na pasidengia su tuo sepeteliu tikrai puikiai, toks vaizdas kad jis sugeria visa pudra kiek bepribertum, ne taip kaip esence- tas tai laikydavo pudra ant galiuku nesugerta. ir ant veido laaabai malonu juo mozotis- nes jau toooks minkstutis wub.gif net ir akis dabar jau galiu papudrint. tiesa isbandziau tik su intensive formule, nes siam siuntiny tokias uzsisakiau spalvas- tai padengimas tikrai superinis, ryt reiks isbandyt su semi mat. galutinai supratau kad nesu nei cool nei beige kategorijoj blush2.gif geriausiai spalvos tinka is buff ir golden- tiesiog tikrai susilieja su veido spalva ax.gif ir sutinku su tavim, kad nesimato kad pripudruotas veidas- as kartais pasiziuriu ir jau galvoju kad nebeliko tos mano mineralkes ant veido, nes poru tai tikrai nemaskuoja, bet vat vakare kai nusiprausiu tada ir pamatau, kad ta pudra buvo savo vietoj iki pat nakties- nes ir vel pamatau savo visu spuogeliu demeles ir kitus odos nelygumus, o EM puikiai ta slepia, nepaslepdama veido odos strukturos ax.gif
beje, o tas perk me up- kaip atrodo? jis kartais ne perlamutrinis unsure.gif ? as siandien gavau mint(ta paprastaji be blizguciu) tai sakyciau visai nieko- visada buvau skeptiskai nusiteikus visokiu spalvotu concealeriu atzvilgiu, bet sitas atrodo tikrai neblogai gesina paraudimus smile.gif
Atsakyti