Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 11, 13:25)
na apie klientus ji ten nieko neminejo ax.gif  tik sake kad kai kurie dalykai mamai- kaip ten bebutu vistiek ispudingas siuntinukas lotuliukas.gif

Paminėjo apačioj, prie komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 11, 13:25)
na apie klientus ji ten nieko neminejo ax.gif  tik sake kad kai kurie dalykai mamai- kaip ten bebutu vistiek ispudingas siuntinukas lotuliukas.gif

Komentaruose parašyta "I'm a make up artist" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 12, 19:13)
Komentaruose parašyta "I'm a make up artist" ax.gif

jau paskaiciau ax.gif
o as noriu pasidziaugt, kad mano odai laaaabai patinka EM pudrytes- naudoju savaite, ir tfu tfu tfu- neturiu ne vieno spuogo blush2.gif jau oda buvo pasitvarkius ir pries ta savaite, bet manau kad vis nuo krempudros(maxfactoriu paskutiniu metu naudojau) vakarais vis issokdavo koks niekselis unsure.gif o dabar tai naudoju ir negaliu patiket- jei ir nepadeda, tai bent jau tikrai nekenkia ir nekemsa poru ax.gif nebepamenu kada turejau tokia oda- dabar maskuoju tik demeles nuo spuogu- jos irgi po biski blunka- tikiuos ilgai netruks ax.gif
Atsakyti
The body shop nuo 25 dienos prades prekiauti mineraline pudryte Lietuvoje. Siand buvau parduouvej, rode man pavyzdeli. Nemazas spalvu pasirinkimas bus, bet jos vieno tipo visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutėkk @ 2008 09 14, 20:25)
The body shop nuo 25 dienos prades prekiauti mineraline pudryte Lietuvoje. Siand buvau parduouvej, rode man pavyzdeli. Nemazas spalvu pasirinkimas bus, bet jos vieno tipo visos smile.gif

kaip suprast vieno tipo?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 14, 21:27)
kaip suprast vieno tipo?

as taip isivaizduoju kad vienodos formules- na ne taip kaip EM yra matine, pusiau matine, original glo ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 14, 20:40)
as taip isivaizduoju kad vienodos formules- na ne taip kaip EM yra matine, pusiau matine, original glo ir t.t. ax.gif

drinks_cheers.gif butent
Atsakyti
QUOTE(ingutėkk @ 2008 09 14, 22:01)

O tai kokio butent tipo tbs mineralke? g.gif
Atsakyti
Nezinau sad.gif tiek daug ten neklausinejau, pati nesu mineraliniu pudru zinove smile.gif
Atsakyti
Gal kas uzsiakinejot is midwest skin? ir zinok kaip gauti nemokama siuntima? ax.gif
Atsakyti
Kokia laime kad galima nemokamai gauti everyday minerals! taigi pamaciau,kaip man netinka ir visai nebenoriu!!! Ant kaktos turejau spuoga jo absoliuciai nepaslepe, o skuostai kurie pas mane sausi tai pasidenge bjauriais zvynais...uzsisakiau ir mat ir intensive ir orginal..ir visi i bjaurius nusausejimus odos isejo, zvynus -pleiskanas doh.gif doh.gif doh.gif mama pamacius,pasislykstejo,sake kaip miltais isitepus doh.gif Ir dar besipudruojant nuo veido man puse pudros nubyrejo ant mano juodu rubu doh.gif Gal sepetelis niekam tikes?bet uzsisakiau spec ir everyday minerals..
Gal reikejio kremo daug prisitepti it dar ant dregno kremuoto veido teptis? krepu pasitepus buvau bet maniskis lengvutis,matinis,iskart susigere...
Nu kosmaras doh.gif , o tai norejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 15, 18:07)
Kokia laime kad galima nemokamai gauti everyday minerals! taigi pamaciau,kaip man netinka ir visai nebenoriu!!! Ant kaktos turejau spuoga jo absoliuciai nepaslepe, o skuostai kurie pas mane sausi tai pasidenge bjauriais zvynais...uzsisakiau ir mat ir intensive ir orginal..ir visi i bjaurius nusausejimus odos isejo, zvynus -pleiskanas doh.gif  doh.gif  doh.gif  mama pamacius,pasislykstejo,sake kaip miltais isitepus doh.gif  Ir dar besipudruojant nuo veido man puse pudros nubyrejo ant mano juodu rubu doh.gif  Gal sepetelis niekam tikes?bet uzsisakiau spec ir everyday minerals..
Gal reikejio kremo daug prisitepti it dar ant dregno kremuoto veido teptis? krepu pasitepus buvau bet maniskis lengvutis,matinis,iskart susigere...
Nu kosmaras doh.gif , o tai norejau verysad.gif

ant riebesnio kremo mineraline pudra tikrai graziau pasidengia, be to ir nuo sepetelio labai priklauso vaizdas
Atsakyti