Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 10:34)
o paprastas sampunas kuo netinka ax.gif  ? kazkaip nesinori paprastiems sepeteliams dar kazka atskirai prabangaus pirkt schmoll.gif  ir taip tu buteliuku kruvos g.gif

O jeigu koks labai švelnus veido prausiklis ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 10:34)
o paprastas sampunas kuo netinka ax.gif  ? kazkaip nesinori paprastiems sepeteliams dar kazka atskirai prabangaus pirkt schmoll.gif  ir taip tu buteliuku kruvos g.gif

Galvojau gal plaut su sampunu ar kokiu prausikliu, bet pabijojau kazkaip smile.gif Sumasciau, kad geriau naudot specialiai tam skirta priemone, kad buciau uztikrinta, jog sepeteliai ilgai tarnaus, nes neaisku, kas bus isplovus su paprastu sampunu g.gif Be to, nebrangiai kainuoja ir ilgam uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 08, 11:51)
O jeigu koks labai švelnus veido prausiklis ?

cia irgi ideja bigsmile.gif manau jei jau veidui tinka, tai kodel netikt turetu sepeteliui unsure.gif aisku jei sepeteliai kainuotu po 200 lt, tai gal ir nekiltu mintis rizikuot blush2.gif bet as labai stengiuos optimizuot buteliuku kieki vonioj, nes geda zmones isileist cool.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 09:29)
cia irgi ideja bigsmile.gif  manau jei jau veidui tinka, tai kodel netikt turetu sepeteliui unsure.gif  aisku jei sepeteliai kainuotu po  200 lt, tai gal ir nekiltu mintis rizikuot blush2.gif 

turiu viena toki, ploviau su kazkokiu sampunu, balzamu palepinau, tarnauja toliau
Atsakyti
as sepetelius irgi su sampunu plaunu ir balzamo uzdedu po to..
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 07, 23:44)
Gal neteisingai isplovet  smile.gif  Reikia labai atsargiai plaut ir is karto isdziovint  smile.gif  Man jokie plaukeliai nekrenta ir puikiai tarnauja  smile.gif  O isplovus ir isdziovinus as per nakti ikisu i ta maiseli, kuriame ji gavau, ir jis puikiausiai sugrizta i pradine padeti  smile.gif  Kaip naujas jau daugiau nei puse metu  smile.gif

Aš su švelnia dušo žele plaunu (be jokių sulfatų ir pan.) ax.gif MAC ir TBS šepetėliai idealiai išsiplauna ir kaip nauji atrodo (palieku išdžiūti padėjusi atvirai pvz. ant spintelės). O tas rupūžiokas kažkaip pasišiaušė visas doh.gif

Ketinu įsigyti ką nors specialiai šepetėliams plauti g.gif
Atsakyti
ziuriu jus tuos sepetelius kaip vaikus plaunat lotuliukas.gif blush2.gif thumbup.gif
patinka man ta BE bet juokinga kad vis dar negaliu suprasti koks atspalvis man tinka..turbtu reiktu vidurinio tarp medium ir medium beige..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 09, 13:40)
ziuriu jus tuos sepetelius kaip vaikus plaunat lotuliukas.gif  blush2.gif  thumbup.gif
patinka man ta BE bet juokinga kad vis dar negaliu suprasti koks atspalvis man tinka..turbtu reiktu vidurinio tarp medium ir medium beige..

tai sumaisyk ir gausis vidurinis rolleyes.gif
Atsakyti
as ir pamaisiau spalvytes BE ir gavau ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!Jau senokai cia nesilankiau,nespejau dar visko perskaityti,labai jau daug priraset.Tik noriu prisipazinti,kad as,budama tokia BM fane,sitiek metu naudoju sia pudra, deja isdaviau ja:radau man labiau patinkancia ir tinkancia(o jau maniau BM man pati paciausia!)GLO minerals kompaktine,ir viskas per drauge kosmetologe,kuri man atnese ja pabandyti.Tai va kaip pabandziau,tai tik ja ir tepuosi,BM jau antroje vietoje,sensta vargsele sad.gif
O Glo patinka labiau,todel kad ji kompaktine,zymiai patogiau naudoti,ir gal siek tiek daugiau padengia,ir yra labiau matine.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 09 10, 02:57)
Sveikutes!Jau senokai cia nesilankiau,nespejau dar visko perskaityti,labai jau daug priraset.Tik noriu prisipazinti,kad as,budama tokia BM fane,sitiek metu naudoju sia pudra, deja isdaviau ja:radau man labiau patinkancia ir tinkancia(o jau maniau BM man pati paciausia!)GLO minerals kompaktine,ir viskas per drauge kosmetologe,kuri man atnese ja pabandyti.Tai va kaip pabandziau,tai tik ja ir tepuosi,BM jau antroje vietoje,sensta vargsele sad.gif
O Glo patinka labiau,todel kad ji kompaktine,zymiai patogiau naudoti,ir gal siek tiek daugiau padengia,ir yra labiau matine.

O kur jos galima isigyti ? Kur paskaityti?
As uzsipirkus nemazai BE ,tai net bijau suzinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 09 10, 02:57)

o tai kompaktine gal labiau tinka nesiojimuisi rankinuke, ir makijazo pataisymui ax.gif ar irgi su sepeteliu dengiat?
Atsakyti