QUOTE(jadzka @ 2008 09 06, 17:49)
O kokios spalvos tavo oda? Na gal pagal MAC gali pasakyt kas tinka?
Mano oda kažkas tarp Medium beige ir Medium tan, jei vertintume pagal BE. MAC nesu bandžiusi, tad tikrai negaliu palyginti
Vakar eksperimentavau su visokiom pudrom ir šepetėliais, tai galiu konstatuoti, kad
BE medium beige ant mano odos atrodo geltona
Ir kiek per šviesi. Nors buvau beveik 100 proc. tikra, kad turėtų tikti.
BE medium tan yra be galo gražios spalvos, tikra auksinė-bronzinė, tik tiek kad tikrai tamsi, nebent įdegus labai arba ir kaklą kruopščiai nusipudravus, prieš tai dar soliariume porą seansų apturėjus. Kaip skaistalai atrodytų super, taip pat ir kaip bronzinė pudra. Bėda, kad ant skruostų turiu didžiules poras, kurias BE pudra labai išryškina
Su kremine ir kompaktine pudromis jas puikiai užmaskuoju, tad nežinau, ar naudosiu mineralinę, gal nebent kai su oda susitvarkysiu
Dar drįsiu pareikšti, kad
BE Flawless application (universalusis) šepetėlis yra konkreti šiukšlė, kurią išplovus išsipeša keli šereliai, o pats šepetėlis išsipučia į visas puses
O taip tikėjausi, kad kokybė superinė...
Užtat
kaifavau dažydamasi su MAC šepetėliu skruostikauliams paryškinti (nr. 169)
Fantastika. Puikiai užkabina presuotą pudrą (juo tepiausi bronzantą) ir tobulai dengia veiduką, nesunku paryškinti atskiras vietas. Tai nuo šiol naudosiu visam veidui, ne tik skruostams. Po šio šepetėlio
TBS face and body gali slėptis po lapais
Va tokia mano kategoriška nuomonė