Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 05, 17:38)
Ėmiau pusiau matines abu kartus, visus atspalvius. Apie dengimąsi kolkas nekomentuosiu, nes pirmo rinkinuko spalvos yra LABAI šviesios, palyginus su mano oda, tai concealerio kai užsitepiau, kaip su balta dėme ant kaktos doh.gif Tai laukiu antro bandymo, tuomet ir atsiliepsiu 4u.gif

O kokios spalvos tavo oda? Na gal pagal MAC gali pasakyt kas tinka? NEs aš MAC'o NC40 tepliojuos. Užsisakiau kelias pudres pabandyt, tai žiūrėsiu g.gif: Ėmiau tai intensyvią ir ta NAtural radiance ar tkaip ten ji... Ir šepetukų krūvą...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 06, 18:49)
O kokios spalvos tavo oda? Na gal pagal MAC gali pasakyt kas tinka? NEs aš MAC'o NC40 tepliojuos. Užsisakiau kelias pudres pabandyt, tai žiūrėsiu g.gif: Ėmiau tai intensyvią ir ta NAtural radiance ar tkaip ten ji... Ir šepetukų krūvą...

o tai tu jau custom kit uzsakinejai bigsmile.gif ? nepabandzius pries tai sampl'u ? as taip nedrisciau unsure.gif beje- natural reflections(jei tai turejai galvoj) tai ten ne foundation pudra, o sutivirtinanti pudryte, is foundation- yra original glow mirksiukas.gif siaip man nelabai ta original glo tiesa sakant- siandien isbandziau tai labai greit veidas susiriebino- ne taip kaip su mat ar semi- mat.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 06, 17:49)
O kokios spalvos tavo oda? Na gal pagal MAC gali pasakyt kas tinka?

Mano oda kažkas tarp Medium beige ir Medium tan, jei vertintume pagal BE. MAC nesu bandžiusi, tad tikrai negaliu palyginti blush2.gif

Vakar eksperimentavau su visokiom pudrom ir šepetėliais, tai galiu konstatuoti, kad BE medium beige ant mano odos atrodo geltona doh.gif Ir kiek per šviesi. Nors buvau beveik 100 proc. tikra, kad turėtų tikti. BE medium tan yra be galo gražios spalvos, tikra auksinė-bronzinė, tik tiek kad tikrai tamsi, nebent įdegus labai arba ir kaklą kruopščiai nusipudravus, prieš tai dar soliariume porą seansų apturėjus. Kaip skaistalai atrodytų super, taip pat ir kaip bronzinė pudra. Bėda, kad ant skruostų turiu didžiules poras, kurias BE pudra labai išryškina verysad.gif Su kremine ir kompaktine pudromis jas puikiai užmaskuoju, tad nežinau, ar naudosiu mineralinę, gal nebent kai su oda susitvarkysiu g.gif

Dar drįsiu pareikšti, kad BE Flawless application (universalusis) šepetėlis yra konkreti šiukšlė, kurią išplovus išsipeša keli šereliai, o pats šepetėlis išsipučia į visas puses doh.gif O taip tikėjausi, kad kokybė superinė...

Užtat kaifavau dažydamasi su MAC šepetėliu skruostikauliams paryškinti (nr. 169) wub.gif Fantastika. Puikiai užkabina presuotą pudrą (juo tepiausi bronzantą) ir tobulai dengia veiduką, nesunku paryškinti atskiras vietas. Tai nuo šiol naudosiu visam veidui, ne tik skruostams. Po šio šepetėlio TBS face and body gali slėptis po lapais doh.gif smile.gif

Va tokia mano kategoriška nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 06, 21:13)
o tai tu jau custom kit uzsakinejai bigsmile.gif ? nepabandzius pries tai sampl'u ? as taip nedrisciau unsure.gif  beje- natural reflections(jei tai turejai galvoj) tai ten ne foundation pudra, o sutivirtinanti pudryte, is foundation- yra original glow mirksiukas.gif  siaip man nelabai ta original glo tiesa sakant- siandien isbandziau tai labai greit veidas susiriebino- ne taip kaip su mat ar semi- mat.

Jo, custom kit ėmiau. Mama irgi norėjo išbandyt, tai ir jai paėmiau. Tai sakiau, kad iš 12 daiktų nors keli turėtų tikti.... Va ir žiūrėsiu lotuliukas.gif ir mėginukų pasiėmiau visokiausių. Spėju greit galėsiu terliotis jau smile.gif
Tai o/g ir ėmiau.... nu man su pavadinimais sunku kartais doh.gif: Ir intensive dar pasiėmiau....
Atsakyti
jadzka, kai gausi siuntinuka pasidalink info ar neuzdejo muitu 4u.gif as irgi galvoju uzsakinet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 07, 20:10)
Dar drįsiu pareikšti, kad BE Flawless application (universalusis) šepetėlis yra konkreti šiukšlė, kurią išplovus išsipeša keli šereliai, o pats šepetėlis išsipučia į visas puses doh.gif O taip tikėjausi, kad kokybė superinė...

Gal neteisingai isplovet smile.gif Reikia labai atsargiai plaut ir is karto isdziovint smile.gif Man jokie plaukeliai nekrenta ir puikiai tarnauja smile.gif O isplovus ir isdziovinus as per nakti ikisu i ta maiseli, kuriame ji gavau, ir jis puikiausiai sugrizta i pradine padeti smile.gif Kaip naujas jau daugiau nei puse metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redgrape: 07 rugsėjo 2008 - 22:44
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 07, 23:44)
Gal neteisingai isplovet  smile.gif  Reikia labai atsargiai plaut ir is karto isdziovint  smile.gif  Man jokie plaukeliai nekrenta ir puikiai tarnauja  smile.gif  O isplovus ir isdziovinus as per nakti ikisu i ta maiseli, kuriame ji gavau, ir jis puikiausiai sugrizta i pradine padeti  smile.gif  Kaip naujas jau daugiau nei puse metu  smile.gif

O su kuo plaunat šepetėlius?
Atsakyti
as isploviau savop flawlesa, issipute, bet naudojamai, tikrai nesuprastejo
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 08, 09:13)
O su kuo plaunat šepetėlius?

Kazkuri forumiete rekomendavo Paula Dorf sampuna sepeteliams plaut. Braskese yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 08, 09:20)
Kazkuri forumiete rekomendavo Paula Dorf sampuna sepeteliams plaut. Braskese yra  smile.gif

O kas nors yra mūsų pardėse šepetėlių priežiūrai ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 08, 10:15)
O kas nors yra mūsų pardėse šepetėlių priežiūrai ?

Nieko neradau pas mus g.gif Bet gal atidziau paieskojus ir butu imanoma rast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 08, 11:27)
Nieko neradau pas mus  g.gif  Bet gal atidziau paieskojus ir butu imanoma rast  g.gif

o paprastas sampunas kuo netinka ax.gif ? kazkaip nesinori paprastiems sepeteliams dar kazka atskirai prabangaus pirkt schmoll.gif ir taip tu buteliuku kruvos g.gif
Atsakyti