Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 13:13)
vat dabar apie kremukus ir primerius man irgi idomu pasidare. ar tikrai reik kazkokio primerio kad graziai mineralke dengtus? ar uztenka drekinancio kremo pries tai  unsure.gif  EM tai maciau turi kazkokius birius primerius- "start to finish" atrodo vadinas- tipo kaip paprasta pudra- suprantu kad ji gale sutvirtina makijaza, bet ka ji gero gali duot kaip primeris unsure.gif

as tai nieko netepdavau papildomai g.gif tik savo iprastini veido krema
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 09 03, 12:00)
tu uzsitepk savo naudojamo kremo, o paskui tepk ta BE kremuka, jis skirtas tam, kad geriau laikytusi pudra, o ne odai drekinti wink.gif

ten gi ne praimeris ir tinka nakciai ir dienai..tiesiog aprupina oda vitaminais..na kelis kart tik naudojau, vis galvoju kad si karta gal neismus raudonis..BE meginelyje radau meginuka kazkaip Rare minerals..miltukai skirti veidui prausti, apsidziaugiau..bet neusiprausus vel plieske ugnim zandai g.gif g.gif kazkas man cia netinka..
del sausinimo, mano oda neserpetoja doh.gif ir niekada neserpetodavo, tiesiog pastebejau kad ji aplamai sausesne patapo..bet cia niekis..ne pretekstas atsisakyti mineralkes..
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 12:13)
vat dabar apie kremukus ir primerius man irgi idomu pasidare. ar tikrai reik kazkokio primerio kad graziai mineralke dengtus? ar uztenka drekinancio kremo pries tai  unsure.gif  EM tai maciau turi kazkokius birius primerius- "start to finish" atrodo vadinas- tipo kaip paprasta pudra- suprantu kad ji gale sutvirtina makijaza, bet ka ji gero gali duot kaip primeris unsure.gif

as manau kad mineralkei nereikia jokiu primer'iu,uztenka kremo ir gero sepetelio kad graziai pasidengtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 15:22)
ten gi ne praimeris ir tinka nakciai ir dienai..tiesiog aprupina oda vitaminais..na kelis kart tik naudojau, vis galvoju kad si karta gal neismus raudonis..BE meginelyje radau meginuka kazkaip Rare minerals..miltukai skirti veidui prausti, apsidziaugiau..bet neusiprausus vel plieske ugnim zandai g.gif  g.gif kazkas man cia netinka..
del sausinimo, mano oda neserpetoja doh.gif  ir niekada neserpetodavo, tiesiog pastebejau kad ji aplamai sausesne patapo..bet cia niekis..ne pretekstas atsisakyti mineralkes..

tave aiskiai kazkas alergizuoja... pirmiausia atsisakyciau to vitamininio daikto, ir naudociau tik pacia mineralke ant paprasto kremo be jokiu ten priedu, jeigu nepraeina raudonumai, tai tada jau man butu pretekstas atsisakyt mineralkes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 03 rugsėjo 2008 - 13:37
tik va kazkaip nusivyliau..galvojau kad cia ju visi produktai sveiki ale, taciau ziuriu kad tikrai tinka tik mineralke, o kiti alergizuoja..na zinoma tik kelis esu isbandzius..
merginos, gal kuri esate uzsisakiusi ir bandete BE medium Tan? nes vien medium man per daug i raudonuma..medium beige i geltonuma doh.gif
o veilas nuima blizgesi? kazkaip nelabai jo naudoju..nes nera pas mane to bizgesio..net perlais dar perbraukiu kad gaivumo daugiau butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 16:08)
tik va kazkaip nusivyliau..galvojau kad cia ju visi produktai sveiki ale, taciau ziuriu kad tikrai tinka tik mineralke, o kiti alergizuoja..na zinoma tik kelis esu isbandzius..
merginos, gal kuri esate uzsisakiusi ir bandete BE medium Tan? nes vien medium man per daug i raudonuma..medium beige i geltonuma doh.gif
o veilas nuima blizgesi? kazkaip nelabai jo naudoju..nes nera pas mane to bizgesio..net perlais dar perbraukiu kad gaivumo daugiau butu blush2.gif

o nebandei is EM to free sample, kiek zinau EM maziau ka alergizuoja ir maziau sausina oda, nors BE ir pati garsiausia mineralkes gamintoja 4u.gif o ir spalvu pasirinkimas EM labai didelis ax.gif
Atsakyti
esu jau issirinkus, tik va nepasiimu vis vyro kreditkes ir neuzbaigiu uzsakymo blush2.gif bet ten tiek spalvu doh.gif kosmaras..pasiemiau kazkokias tris, bet nzn ar pataikysiu nors viena g.gif tureciau po ranka visas spalvas tai nedvejodama didelius indelius uzsakyciau..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 14:22)
ten gi ne praimeris ir tinka nakciai ir dienai..tiesiog aprupina oda vitaminais..na kelis kart tik naudojau, vis galvoju kad si karta gal neismus raudonis..BE meginelyje radau meginuka kazkaip Rare minerals..miltukai skirti veidui prausti, apsidziaugiau..bet neusiprausus vel plieske ugnim zandai g.gif  g.gif kazkas man cia netinka..

o tu tuos vitaminus bandei po drekinancio kremo tept? man vienas jis irgi grauzia wink.gif ir tuos miltukus prausimuisi turiu. man tai labai gerai nuvalo visa mineralke rolleyes.gif super daiktas. na aisku po jo iskart tepu krema, kaip ir po visu prausikliu.

man mineraline pudra kazkoks stebuklas user posted image neliko sausuliuku ant veido, oda nebeserpetoja thumbup.gif
Atsakyti
netepiau kremo..jeigu jau ryte nusprendziu tepti tuos vitaminus tai kremo nededu..mane alergizuoja nes ismeto tokios raudonom demem, skruostai dega..o kokia spalva naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 15:56)
netepiau kremo..jeigu jau ryte nusprendziu tepti tuos vitaminus tai kremo nededu..mane alergizuoja nes ismeto tokios raudonom demem, skruostai dega..o kokia spalva naudoji?

na man be kremo irgi kazkodel nepatikdavo tie vitaminai unsure.gif su kremu viskas ok.
o spalvyte naudoju fairy light 4u.gif
Atsakyti
jau isbandziau savo siuntinuka wub.gif super thumbup.gif zinot tos sviesios spalvos ant veido istirpo ir labai graziai pasidenge, ir tikrai pataikiau i tona- nes mano kaklas sviesesnis nei veidas, tai labiau reik pudra ne prie veido o prie kaklo derint. tai buff fairly light neutral- tiesiog puikiai atitiko thumbup.gif golden fair- manau bus labai panasus atspalvis siek tiek pabandziau- siek tiek sviesesnis atrodo, o vat tas soft butter peach tai toks biskulyti per daug oranzinis- bet tikrai irgi devimas ax.gif zodziu esu labai patenkinta siuntinuku. ir concealeris gerai dengia, o skaistalai tai isvis superiniai- snooze bar- kazkaip per kompa buvau issigandus kad bus oranziniai, bet ne- tokie naturaliai gan sviesiai rausvai rusvi bigsmile.gif turi biski blizgiuku- sauleje jauciu matytus, bet siaip uzsitepus nesimato tu blizgiu smile.gif
ryt reiks pratestuot kaip atlaikys darbo diena, ir jeigu nebers tai isvis bus liux bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 02, 20:22)
O kaip tau dengiasi tos pudros? Ar lygiai? Ir kokius ėmei: matinius, pusiau matinius, intensyvius ar NAtural Radiance?

Ėmiau pusiau matines abu kartus, visus atspalvius. Apie dengimąsi kolkas nekomentuosiu, nes pirmo rinkinuko spalvos yra LABAI šviesios, palyginus su mano oda, tai concealerio kai užsitepiau, kaip su balta dėme ant kaktos doh.gif Tai laukiu antro bandymo, tuomet ir atsiliepsiu 4u.gif

QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 15:08)
gal kuri esate uzsisakiusi ir bandete BE medium Tan?

Turiu mažą induką, bet dar nebandžiau doh.gif Spalva atrodo tikrai tamsoka, tokia į raudonumą truputį. Brūkštelsiu, kai išbandysiu, vis šepetėlio nenusiperku mineralinei pudrai... ketinu su trečiuoju sample kit tai padaryti biggrin.gif
Atsakyti