Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 02, 20:16)
Aš jau antrą iš eilės užsisakiau FREE rinkinuką biggrin.gif Mat su pirmuoju nepataikiau spalvyčių ax.gif

Atkeliavo gal per 2 savaites, tikrai neužtruko. Kruopščiai rinkausi pudrų atspalvius, bet konkrečiai per šviesius išsirinkau... ėmiau iš Beige serijos, šįkart pasimokiau ir užsisakiau visas tris iš Warm serijos. Tikiuosi, šįkart tiks. Va tik pagirti galiu skaistaliukus, iš Sheen serijos tokie ryškiausi persikiniai, tikrai labai gražios spalvos bigsmile.gif Dabar raudonesnius užsisakiau, žiūrėsim g.gif

O kaip tau dengiasi tos pudros? Ar lygiai? Ir kokius ėmei: matinius, pusiau matinius, intensyvius ar NAtural Radiance?
Atsakyti
na ka- siandien pasiemiau pirmaji savo EM siuntinuka, tai manau po savaiteles atkeliaus ir antrasis su sepeteliu smile.gif
nustebau, kad taip greit atsiunte- nuo uzsakymo praejo dvi savaites, o kai buvau prisiskaicius kad kitos laukia po menesi tai jau buvau apsisarvavus kantrybe biggrin.gif na bet dabar man jos irgi prireiks- nes isbandyt galesiu tik po darbu vakare, dabar tuos mazuliukus palikau masinoj, kad nagai nenieztetu atplest ir issimaliavot lotuliukas.gif siaip tai spalvos tikrai sviesesnes man rodos nei tinklapy, bet man tai gerai- nes emiau visas tamsesnes nei galvojau- tai jau bijojau kad netiks, o dabar bijau kad nebutu per sviesios ax.gif ai tiesa- tas golden fair light visai dezutej neatrodo labai geltonas bigsmile.gif ziuresiu kaip ant odos bus- gali but kad tiks tik giliai ziemai, o gal ir ne ax.gif vienintelis kuris tikrai nustebino savo neatitikimu tai "soft butter peach"- tinklapy jis parodytas vos ne kaip baltas- pats sviesiausias atspalvis, o is mano gautu tai jis kaip tik pats tamsiausias gavos, ir dar kazkoks oranzinis blink.gif nu bet gal sumaisius su tom sviesiom spalvytem ir nieko bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 10:01)
na ka- siandien pasiemiau pirmaji savo EM siuntinuka, tai manau po savaiteles atkeliaus ir antrasis su sepeteliu smile.gif
nustebau, kad taip greit atsiunte- nuo uzsakymo praejo dvi savaites, o kai buvau prisiskaicius kad kitos laukia po menesi tai jau buvau apsisarvavus kantrybe biggrin.gif  na bet dabar man jos irgi prireiks- nes isbandyt galesiu tik po darbu vakare, dabar tuos mazuliukus palikau masinoj, kad nagai nenieztetu atplest ir issimaliavot lotuliukas.gif  siaip tai spalvos tikrai sviesesnes man rodos nei tinklapy, bet man tai gerai- nes emiau visas tamsesnes nei galvojau- tai jau bijojau kad netiks, o dabar bijau kad nebutu per sviesios ax.gif  ai tiesa- tas golden fair light visai dezutej neatrodo labai geltonas bigsmile.gif  ziuresiu kaip ant odos bus- gali but kad tiks tik giliai ziemai, o gal ir ne ax.gif  vienintelis kuris tikrai nustebino savo neatitikimu tai  "soft butter peach"- tinklapy jis parodytas vos ne kaip baltas- pats sviesiausias atspalvis, o is mano gautu tai jis kaip tik pats tamsiausias gavos, ir dar kazkoks oranzinis blink.gif  nu bet gal sumaisius su tom sviesiom spalvytem ir nieko bus rolleyes.gif

Golden fair ir Golden light ir paveikslely neatrodo labai geltonos, bet va Golden fawn, tai tikra tragedija, ne spalva biggrin.gif Ir paveikslely matosi kad sviesiai geltona spalva, neisivaizduoju kaip man sove i galva imt sita spalva biggrin.gif Gal galit parasyt, kokio atspalvio jusu oda ir ar tiko golden fair ar golden light, nezinau kuria tiksliai emet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 09 03, 12:20)
Golden fair ir Golden light ir paveikslely neatrodo labai geltonos, bet va Golden fawn, tai tikra tragedija, ne spalva  biggrin.gif  Ir paveikslely matosi kad sviesiai geltona spalva, neisivaizduoju kaip man sove i galva imt sita spalva  biggrin.gif  Gal galit parasyt, kokio atspalvio jusu oda ir ar tiko golden fair ar golden light, nezinau kuria tiksliai emet  smile.gif

vakare pasibandysiu, parasysiu kaip patiko mirksiukas.gif as emiau golden fair , buff fairly light neutral ir soft butter peach- tai sita manau tikrai per oranzine bus, o pirmosios dvi labai grazios neutralios spalvos, bet bijau kad kolkas bus per sviesios unsure.gif bent dezutej labai sviesiai atrodo. o siaip mano oda tai ziema visai balta beveik buna su gelsvu atspalviu. dabar tai dar nuo vasaros likes siek tiek idegimas- tai tokia irgi gelsva, bet tamsesne- ta prasme ne oranzine ir ne ruzava- uztai labai sunku rast tinkama spalva is skystu pudryciu, tikiuos atrasiu kazka EM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 03 rugsėjo 2008 - 10:29
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 03, 10:01)
nustebau, kad taip greit atsiunte- nuo uzsakymo praejo dvi savaites, o kai buvau prisiskaicius kad kitos laukia po menesi tai jau buvau apsisarvavus kantrybe biggrin.gif  na bet dabar man jos irgi prireiks- nes isbandyt galesiu tik po darbu vakare, dabar tuos mazuliukus palikau masinoj, kad nagai nenieztetu atplest ir issimaliavot lotuliukas.gif  siaip tai spalvos tikrai sviesesnes man rodos nei tinklapy, bet man tai gerai- nes emiau visas tamsesnes nei galvojau- tai jau bijojau kad netiks, o dabar bijau kad nebutu per sviesios ax.gif  ai tiesa- tas golden fair light visai dezutej neatrodo labai geltonas bigsmile.gif  ziuresiu kaip ant odos bus- gali but kad tiks tik giliai ziemai, o gal ir ne ax.gif  vienintelis kuris tikrai nustebino savo neatitikimu tai  "soft butter peach"- tinklapy jis parodytas vos ne kaip baltas- pats sviesiausias atspalvis, o is mano gautu tai jis kaip tik pats tamsiausias gavos, ir dar kazkoks oranzinis blink.gif  nu bet gal sumaisius su tom sviesiom spalvytem ir nieko bus rolleyes.gif

as irgi nustebau, kad soft butter peach spalva tokia tamsi kai gavau.. maniau bus sviesiausia is to ka uzsisakius buvau.. o tos kur maniau bus tamsesnes spalvos, buvo labai sviesios biggrin.gif aisku visos spalvos daugmaz tiko, ir graziai veidas atrode pasidazius, bet man nuo mineralines pudros isbere veida doh.gif kai nustojau naudot, tai iskart (per pora dienu) berimas praejo
Atsakyti
Merginos pasakykit man ar ta mineralien pudra skysta ar sausa buna? Neturiu laiko skaityti visos temos, nes darbai spaudzia. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam_Šarlote @ 2008 09 03, 12:35)
Merginos pasakykit man ar ta mineralien pudra skysta ar sausa buna? Neturiu laiko skaityti visos temos, nes darbai spaudzia. Aciu  smile.gif

paprastai biri pudra
Atsakyti
Miltukai mineralke yra 4u.gif
ai..mane tai nervina spalvos..siaip kaskdienai man labai patinka, na bet rinktis is kompo spalvas tai vargas..BE viena su rausvu atspalviu, kita su gelsvu..na asiku as jam ten visai makalioju, bet matau kad vistiek spalva neatitinka, nes mano veidas nei geltonas nei raudonas doh.gif o kitu spalvu ir nelabai yra, nebent tamsesnes..EM dar tik siandien uzsisakysiu rinkinuma, bet pasiklydau spalvu ivairoveje, uzsiakiau bet nzn ka gausiu..taip norisi nueiti i parduotuve isisrinkti spavas ir psio..
ai vienas minusas - mano oda sausoka, is kart pastebejau kad mineralke sausina..tikrai..gal kitos ir nepastebite ar kai kam tai privalumas..o kremas su su vitaminais (duotas meginelyje BE) keistas..ismusa raudonis kai jo uzsitepu, vakar nakciai uzsitepiau tai siandien su keliomis raudonomis dememis- spuogais atsikeliau..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 11:48)
ai..mane tai nervina spalvos..siaip kaskdienai man labai patinka, na bet rinktis is kompo spalvas tai vargas..BE viena su rausvu atspalviu, kita su gelsvu..na asiku as jam ten visai makalioju, bet matau kad vistiek spalva neatitinka, nes mano veidas nei geltonas nei raudonas doh.gif  o kitu spalvu ir nelabai yra, nebent tamsesnes..EM dar tik siandien uzsisakysiu rinkinuma, bet pasiklydau spalvu ivairoveje, uzsiakiau bet nzn ka gausiu..taip norisi nueiti i parduotuve isisrinkti spavas ir psio..
ai vienas minusas - mano oda sausoka, is kart pastebejau kad mineralke sausina..tikrai..gal kitos ir nepastebite ar kai kam tai privalumas..o kremas su su vitaminais (duotas meginelyje BE) keistas..ismusa raudonis kai jo uzsitepu, vakar nakciai uzsitepiau tai siandien su keliomis raudonomis dememis- spuogais atsikeliau..

nu tai nebetepkit to kremo jei jums netinka.o man BE pasidazius kaip tik jokiu serpetojimu nesimato,o su krempudrom matydavosi...
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 12:48)

tu uzsitepk savo naudojamo kremo, o paskui tepk ta BE kremuka, jis skirtas tam, kad geriau laikytusi pudra, o ne odai drekinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 09 03, 12:48)
ai..mane tai nervina spalvos..siaip kaskdienai man labai patinka, na bet rinktis is kompo spalvas tai vargas..BE viena su rausvu atspalviu, kita su gelsvu..na asiku as jam ten visai makalioju, bet matau kad vistiek spalva neatitinka, nes mano veidas nei geltonas nei raudonas doh.gif  o kitu spalvu ir nelabai yra, nebent tamsesnes..EM dar tik siandien uzsisakysiu rinkinuma, bet pasiklydau spalvu ivairoveje, uzsiakiau bet nzn ka gausiu..taip norisi nueiti i parduotuve isisrinkti spavas ir psio..

tai tikrai netinka kremas jei raudonuoja oda..
as tai pastebejau, kad mineraline pudra graziau pasidengia jei naudojamas riebesnis kremas

QUOTE(pepė @ 2008 09 03, 12:51)
nu tai nebetepkit to kremo jei jums netinka.o man BE pasidazius kaip tik jokiu serpetojimu nesimato,o su krempudrom matydavosi...

man irgi seprpetojimu nesimatydavo (dazniausiai ant nosies pas mane paserpetoja oda).. drinks_cheers.gif
Atsakyti
vat dabar apie kremukus ir primerius man irgi idomu pasidare. ar tikrai reik kazkokio primerio kad graziai mineralke dengtus? ar uztenka drekinancio kremo pries tai unsure.gif EM tai maciau turi kazkokius birius primerius- "start to finish" atrodo vadinas- tipo kaip paprasta pudra- suprantu kad ji gale sutvirtina makijaza, bet ka ji gero gali duot kaip primeris unsure.gif
Atsakyti