O E.L.F. mineralinės kosmetiko gerbėjų ar yra? Jei yra atskira tema, būsiu dėkinga už info
Sveikos. Ir aš prisijungiu prie BARE ESCENTUALS gerbėjų gretų. Prisiskaičius atsiliepimų, užsisakiau iš midwestskincare ir tikrai likau patenkinta. Atsiuntė greitai, per 10 d.d. Snd kaip tik gavau pradedančiojo rinkinį. Aišku, tik parsinešiau iš pašto ir iškart išbandžiau. Super! Kaip nekeista, padengia ir užmaskuoja puikiai.
Kiek parsiuntimas kainuoja?Noriu ir as uzsisakyti .Baigdineju Isadoros mineralke,tai dabar noriu kita isbandyti.
QUOTE(dainase @ 2008 08 30, 20:55)
Kiek parsiuntimas kainuoja?Noriu ir as uzsisakyti .Baigdineju Isadoros mineralke,tai dabar noriu kita isbandyti.
o is kur isadora gavot?
BE su siuntimvisur mazdaug tiek pat kainuoja-apie25$
QUOTE(rutuliukass @ 2008 08 30, 18:44)
Sveikos. Ir aš prisijungiu prie BARE ESCENTUALS gerbėjų gretų. Prisiskaičius atsiliepimų, užsisakiau iš midwestskincare ir tikrai likau patenkinta. Atsiuntė greitai, per 10 d.d. Snd kaip tik gavau pradedančiojo rinkinį. Aišku, tik parsinešiau iš pašto ir iškart išbandžiau. Super! Kaip nekeista, padengia ir užmaskuoja puikiai.
o sakyk kokias spalvas uzsisakei? nes pas mane medium ir medium bage ar panasiai..tai viena lyg i geltonuma kita i raudonuma..kaip tu dazaisi? tik viena naudoji ar viena ant kitos?
QUOTE(fantutee @ 2008 08 29, 20:06)
naudoju essence mineralinę pudrą, ir esu ja patenkinta
ant veido labai natūraliai atrodo
ant veido labai natūraliai atrodo
fantutee, kur gavai ta kosmetika?
QUOTE(bbg23 @ 2008 08 31, 14:24)
fantutee, kur gavai ta kosmetika?
essence kosmetikos galite rasti jų stenduose, Eurokos parduotuvėse:) pritariu, kad labai gražiai ir natūraliai atrodo:)
QUOTE(pepė @ 2008 08 31, 10:58)
Isadora tai jau seniai isigijau...ne lt
QUOTE(dainase @ 2008 08 31, 15:11)
Isadora tai jau seniai isigijau...ne lt
Kuriam laikui uzteko? Ar gerai maskuoja Isadoros mineralke? Aciu
Uzteko man jos tai ilgam,net nepamenu kada ir isigijau ,bet ne kasdiena as ja ir naudojau.Maskuoja vidutiniskai,tokia lengvute
QUOTE(Povila$ @ 2008 08 24, 18:47)
Jeigu suntiesi siaip kokiu nors priemoniu, tai visada galima ir Free Sample imti, bet atskirai vieno antra karta negalima
Aš jau antrą iš eilės užsisakiau FREE rinkinuką Mat su pirmuoju nepataikiau spalvyčių
Atkeliavo gal per 2 savaites, tikrai neužtruko. Kruopščiai rinkausi pudrų atspalvius, bet konkrečiai per šviesius išsirinkau... ėmiau iš Beige serijos, šįkart pasimokiau ir užsisakiau visas tris iš Warm serijos. Tikiuosi, šįkart tiks. Va tik pagirti galiu skaistaliukus, iš Sheen serijos tokie ryškiausi persikiniai, tikrai labai gražios spalvos Dabar raudonesnius užsisakiau, žiūrėsim