Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

O E.L.F. mineralinės kosmetiko gerbėjų ar yra? smile.gif Jei yra atskira tema, būsiu dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ir aš prisijungiu prie BARE ESCENTUALS gerbėjų gretų. Prisiskaičius atsiliepimų, užsisakiau iš midwestskincare ir tikrai likau patenkinta. Atsiuntė greitai, per 10 d.d. Snd kaip tik gavau pradedančiojo rinkinį. Aišku, tik parsinešiau iš pašto ir iškart išbandžiau. Super! Kaip nekeista, padengia ir užmaskuoja puikiai.
Atsakyti
Kiek parsiuntimas kainuoja?Noriu ir as uzsisakyti mirksiukas.gif .Baigdineju Isadoros mineralke,tai dabar noriu kita isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(dainase @ 2008 08 30, 20:55)
Kiek parsiuntimas kainuoja?Noriu ir as uzsisakyti mirksiukas.gif .Baigdineju Isadoros mineralke,tai dabar noriu kita isbandyti.

o is kur isadora gavot? bigsmile.gif
BE su siuntimvisur mazdaug tiek pat kainuoja-apie25$
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2008 08 30, 18:44)
Sveikos. Ir aš prisijungiu prie BARE ESCENTUALS gerbėjų gretų. Prisiskaičius atsiliepimų, užsisakiau iš midwestskincare ir tikrai likau patenkinta. Atsiuntė greitai, per 10 d.d. Snd kaip tik gavau pradedančiojo rinkinį. Aišku, tik parsinešiau iš pašto ir iškart išbandžiau. Super! Kaip nekeista, padengia ir užmaskuoja puikiai.

o sakyk kokias spalvas uzsisakei? nes pas mane medium ir medium bage ar panasiai..tai viena lyg i geltonuma kita i raudonuma..kaip tu dazaisi? tik viena naudoji ar viena ant kitos?
Atsakyti
mano spalvos irgi medium ir medium beige..tai medium daugiau nauoju maskuoti paakiam ir pan, o visa veida ismakaluoju su medium beige smile.gif tos spalvos pakankamai sviesios, bet uzsitepus to tamsaus (warmth) labai grazi spalva gaunas
Atsakyti
QUOTE(fantutee @ 2008 08 29, 20:06)
naudoju essence mineralinę pudrą, ir esu ja patenkinta  thumbup.gif 
ant veido labai natūraliai atrodo  ax.gif

fantutee, kur gavai ta kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 08 31, 14:24)
fantutee, kur gavai ta kosmetika?

essence kosmetikos galite rasti jų stenduose, Eurokos parduotuvėse:) pritariu, kad labai gražiai ir natūraliai atrodo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 31 rugpjūčio 2008 - 13:29
QUOTE(pepė @ 2008 08 31, 10:58)
o is kur isadora gavot? bigsmile.gif
BE su siuntimvisur mazdaug tiek pat kainuoja-apie25$

Isadora tai jau seniai isigijau...ne lt
Atsakyti
QUOTE(dainase @ 2008 08 31, 15:11)
Isadora tai jau seniai isigijau...ne lt

Kuriam laikui uzteko? ax.gif Ar gerai maskuoja Isadoros mineralke? g.gif biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Uzteko man jos tai ilgam,net nepamenu kada ir isigijau smile.gif ,bet ne kasdiena as ja ir naudojau.Maskuoja vidutiniskai,tokia lengvute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2008 08 24, 18:47)
Jeigu suntiesi siaip kokiu nors priemoniu, tai visada galima ir Free Sample imti, bet atskirai vieno antra karta negalima bigsmile.gif

Aš jau antrą iš eilės užsisakiau FREE rinkinuką biggrin.gif Mat su pirmuoju nepataikiau spalvyčių ax.gif

Atkeliavo gal per 2 savaites, tikrai neužtruko. Kruopščiai rinkausi pudrų atspalvius, bet konkrečiai per šviesius išsirinkau... ėmiau iš Beige serijos, šįkart pasimokiau ir užsisakiau visas tris iš Warm serijos. Tikiuosi, šįkart tiks. Va tik pagirti galiu skaistaliukus, iš Sheen serijos tokie ryškiausi persikiniai, tikrai labai gražios spalvos bigsmile.gif Dabar raudonesnius užsisakiau, žiūrėsim g.gif
Atsakyti