Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika II

QUOTE(^^liutuke @ 2008 08 11, 19:48)
As isigijau BeYu mineraline pudryte, gal kuri naudojot ir galit palyginti su kitom?

Naudoju. Visiskai atsitiktinai Vokietyjoj budama ieskojau Kabuki sepetelio, buvo akcija- sepetelis+ mineralke ir visa tai uz puse sepetelio kainos, ilgai negalvodama paemiau,o pasirodo visai neprasoviau. Lyginant su BE ar Artdeco skirtuma tik viena pastebejau- dengia jos man visos puikiai, tik pastarosios dvi neatlaiko mano riebios odos ir dienos begy vis tiek tenka pasitaisyti blizgancias vietas. Su BEYOU visa diena vaikstau ir blizgelio nei laso. Kazkaip stebuklingai tiko mano odai, nors iki siol jau ir vilti buvau praradus,nes su tuo blizgejimu jokiais kremais, nei pudrikem nesusitvarkydavau.
Atsakyti
QUOTE(Imodzhi @ 2008 08 26, 17:15)
Naudoju. Visiskai atsitiktinai Vokietyjoj budama ieskojau Kabuki sepetelio, buvo akcija- sepetelis+ mineralke ir visa tai uz puse sepetelio kainos, ilgai negalvodama paemiau,o pasirodo visai neprasoviau. Lyginant su BE ar Artdeco skirtuma tik viena pastebejau- dengia jos man visos puikiai, tik pastarosios dvi neatlaiko mano riebios odos ir dienos begy vis tiek tenka pasitaisyti blizgancias vietas. Su BEYOU visa diena vaikstau ir blizgelio nei laso. Kazkaip stebuklingai tiko mano odai, nors iki siol jau ir vilti buvau praradus,nes su tuo blizgejimu jokiais kremais, nei pudrikem nesusitvarkydavau.

o idomu lt yra?nes man su BE blizgesys irgi islenda nors su givenchy biria pasipudruoju,tai galvoju kompaktine reikia pirkt kad su savim turet g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 26, 19:36)
o idomu lt yra?nes man su BE blizgesys irgi islenda nors su givenchy biria pasipudruoju,tai galvoju kompaktine reikia pirkt kad su savim turet g.gif

Kristiana prekiauja ju produkcija tikrai, tik nezinau ar mineralkes yra- na, turetu but tikriausiai, eisiu ieskot sitos firmos kompaktines, jei kartais blizgesys listu lauk. Mano oda neprognozuojama, bet cia jau vis sioks toks pasiekimas smile.gif
Atsakyti
siandien kosmadoj maciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Imodzhi @ 2008 08 26, 18:15)

o BEYOU tai sausa kompaktine pudryte? ne krempudra schmoll.gif
Atsakyti
sveikos!

dar praeitais metais paryzhiuje, Sephora parduotuveje mane bande sugundyti kazkokiais mineraline pudra.. pardaveja ten rode, kaip reikia dazhyti ant vienos mergos, bet kadangi jinai pusiau angliskai pusiau prancuzishkai shnekej, tai nelabai isivaziavau:) ziuriu, kad supermamyciu tarpe tai visai populiaru.. kur jus uzhsisakinejat ta kosmetika? ir is kur zinot, kokia spalva uzhsisakyti? nes ten tiek visokiu rinkinuku, as net neisivaizduoju nuo ko pradet..
Atsakyti
aaa, radau pirmaja tema uzhdaryta, ten kolkas ir pasiskaitysiu, labai susidomejau:)
Atsakyti
Na man jau atejo meginu komlpetukas, lygiai per 14 darbo dienu, be jokiu tarpininku..ziuredam ta filma nelabai nupratau kokios ten priemones su kuriom ta kine daze.. siaip reikia ipratimo, bet kasdienai i darba labai puiki priemone..tikrai oda atrodo gaivi..o kremas kuris duotas prie megineliu tai idomus- kai pasitepu taioda paraudonuoja, paruduoja, paskui lyg praeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 08 29, 09:24)
Na man jau atejo meginu komlpetukas, lygiai per 14 darbo dienu, be jokiu tarpininku..ziuredam ta filma nelabai nupratau kokios ten priemones su kuriom ta kine daze.. siaip reikia ipratimo, bet kasdienai i darba labai puiki priemone..tikrai oda atrodo gaivi..o kremas kuris duotas prie megineliu tai idomus- kai pasitepu taioda paraudonuoja, paruduoja, paskui lyg praeina g.gif

renata, per ka uzhsakinejai?
Atsakyti
jamiau per www.midwestskincare.com, reikia dar jiems atrasyti nes prase kad siuntinys pasieke mane..
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 08 29, 15:12)
jamiau per www.midwestskincare.com, reikia dar jiems atrasyti nes prase kad siuntinys pasieke mane..

prašau plačiau: kokios firmos pirkai? kiek kainuoja siuntimas ir ar neprisidėjo kokių mokesčių?
Atsakyti
naudoju essence mineralinę pudrą, ir esu ja patenkinta thumbup.gif
ant veido labai natūraliai atrodo ax.gif
Atsakyti