Kadangi pabaigiau temą, reikia ir pradėti
Senoji tema čia
o kaip tuos sluoksnius suskaiciuot?
as tepuosi tiek, kad butu optimalus maskavimo/grazinimo ir miltu/kaukes santykis
as tepuosi tiek, kad butu optimalus maskavimo/grazinimo ir miltu/kaukes santykis
QUOTE(mexica @ 2008 07 15, 23:05)
O tai jus tiek daug tepat?
Man tai uztenka vieno plonycio sluoksnio EM ir mano oda atrodo lygi, spalva vienoda, demeliu nesimato. Tiesa concealeri naudoju spuogeliam, jei yra, tai tik tada visai nesimato, kaitaip tai nezinau kiek sluoksniu pudros reiktu itint
Man tai uztenka vieno plonycio sluoksnio EM ir mano oda atrodo lygi, spalva vienoda, demeliu nesimato. Tiesa concealeri naudoju spuogeliam, jei yra, tai tik tada visai nesimato, kaitaip tai nezinau kiek sluoksniu pudros reiktu itint
Aš tepu du plonus sluoksnius, t.y. pirmas įbėrimas dangtelin, lengvas greitas praėjimas kabunkiu per visą veidą, tada jei reikia maskavimo teptuku pamaskuoju ir išlyginu viską kanukiu. Jei maskuot nėra ką, užtenka ir vieno sluoksnio kabukiu.
kiek kainuoja Artdeco mineraline pudra LT?
QUOTE(moodring @ 2008 07 16, 15:43)
kiek kainuoja Artdeco mineraline pudra LT?
~60lt jei gerai pamenu
Merginos as vis dar ne i tema.Vis dar vargstu su tuo nemokamu rinkiniu. Kokia kortele jus atsiskaitete uz siuntima? Mano NORD/LB VISA electron ir su ja man neina.
Olivia*, sveikatele - dėkui eisiu žiūrėt ryt kas gi čia per stebuklas
QUOTE(kristukass @ 2008 07 16, 19:42)
Merginos as vis dar ne i tema.Vis dar vargstu su tuo nemokamu rinkiniu. Kokia kortele jus atsiskaitete uz siuntima? Mano NORD/LB VISA electron ir su ja man neina.
as pries pora dienu uzsisakinejau ta rinkinuka, atsiskaiciau su Vilniaus Banko Visa Virtuon kortele.. dabar laukiu kada atkeliaus uzsisakiau tokias spalvas:
pudra: Soft Butter Beach, Cool-Fair, Cool-Fair Medium
maskuoklis: Pearl Mint
skaistalai: Wake Up Call
idomiausia dabar kazkaip del skaistalu issirinkau tokia ryskia spalva, bet ir norejau kazko ryskaus..
Man irgi niekaip neina uzsirasakyt to rinkinuko Reikia kreditines korteles...
Sveikutės,
Vakar gavau savo BE rinkinuką. Peržiūrėjau filmuką, bet pati nesiryžau nieko daryt, kol kas man ten aukštasis pilotažas. SUpratau pradžioj tik tiek, kad vienu indeliu turiu daugiau negu naudojo filmuke.
Į rinkinuką įeina ir toks dalykas kaip Bare Vitamins Skin Rev-er Upper. Ar kuri naudojat jį?
Vakar gavau savo BE rinkinuką. Peržiūrėjau filmuką, bet pati nesiryžau nieko daryt, kol kas man ten aukštasis pilotažas. SUpratau pradžioj tik tiek, kad vienu indeliu turiu daugiau negu naudojo filmuke.
Į rinkinuką įeina ir toks dalykas kaip Bare Vitamins Skin Rev-er Upper. Ar kuri naudojat jį?
QUOTE(Aliondra @ 2008 07 17, 09:36)
Sveikutės,
Čia toks tipo kremas...Labiau tinka riebiai arba mišriai odai. Jis su vaisių rūgštimis, tai padeda odai greičiau atsinaujinti, nusluoksniuoja suragėjusį paviršių. Naudojant jautresnei odai gali jaustis graužimo, niežėjimo efektas, kuris panaudojus ilgesnį laiką išnykstą.