Būtinai pabandysiu siūlomus receptukus, nors skanesnės čili sriubos nei Čili picerijos nesu valgiusi.
Svogūnai su paprika pakepinami ant aliejaus, visa tai suvečiam į puodą kur troškinsim
Tada faršą (jautienos- kiaulienos) pakepinu, visą tai suverčiam į tą patį puodą, kur jau suversti svogūnai su paprika ir užpilu elementarių pomidorų sulčių iš tetrapako ir truputį vandens. Verdu pusvalandį.
Tuo metu prisiverdu paprastų pupų ir jas sumalu su mėsmale arba su blenderiu ir suverčiu į tą verdantį troškinį. Ir iš karto tada dar dedu česnako, juodųjų pipirų, guliašo priekonių, "taco" prieskonių, kajeno pipirų, drukos ir būtinai cukraus. Pavirus 10 minučių (verdant reikia būtinai maišyti, nes prisvils pupos) galima valgyti. Ant viršaus būtinai užtarkuoju daug olandiško sūrio. Niam niam
Tada faršą (jautienos- kiaulienos) pakepinu, visą tai suverčiam į tą patį puodą, kur jau suversti svogūnai su paprika ir užpilu elementarių pomidorų sulčių iš tetrapako ir truputį vandens. Verdu pusvalandį.
Tuo metu prisiverdu paprastų pupų ir jas sumalu su mėsmale arba su blenderiu ir suverčiu į tą verdantį troškinį. Ir iš karto tada dar dedu česnako, juodųjų pipirų, guliašo priekonių, "taco" prieskonių, kajeno pipirų, drukos ir būtinai cukraus. Pavirus 10 minučių (verdant reikia būtinai maišyti, nes prisvils pupos) galima valgyti. Ant viršaus būtinai užtarkuoju daug olandiško sūrio. Niam niam
Mano mama verda toki super cili troskini (gal tai ir tirsta sriuba ) zodziu daro taip: Farsa pakepina keptuveje prideda svogunu tarkuotu morku papriku astriu priekoniu druskytes.Tada visata mesa su darzovemis sudeda i puoda ipila pomidoru tyres is pakeliu ideda konservuotu arna paprastu virtu pupeliu ir tada viska paverda (nelabai ilgai tiesiog kas butu karsta ) pries baigiant virti prideda petrazoliu ir tu mazu raudonu pjaustytu pipiriuku ir viskas mes valgome su italiska duona Skanaus
QUOTE(Amalia @ 2005 08 04, 11:23)
Nori - pili. nori - ne. Vieni megsta skysciau, kiti kaip kose. As tai pilu farsa pakepinusi vandens, kad skystoka kose gautusi, ir pavirinu.Pupeles is skardines dedu tik pabaigoje, kad susiltu.Jas rety nuplaunu, nes man skystis nepatinka.
o kokis pupeles dedat?pomidoru padaze kurios buna ar paprastas?
Pabandžiau
QUOTE(Pacific @ 2006 02 01, 12:19)
Aš dedu Heinz Baked Beans pomidorų padaže
QUOTE(Paja @ 2006 01 20, 17:54)
Būtinai pabandysiu siūlomus receptukus, nors skanesnės čili sriubos nei Čili picerijos nesu valgiusi.
Jau išbandžiau, labai skanu. Pupeles aš dėjau Bonduelle, o kitą sykį irgi Bonduelle, tik meksikietiškai.