Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(netaa @ 2008 07 29, 11:23)
naujiena,2008m spalvu paletėj.nežinau,kas importuoja, žinau,kad pas MB yra paletėj  smile.gif

radau ulmas turi. nauja, nauja. grazu ir pigu. tongue.gif
Atsakyti
Oziarage niugi super thumbup.gif niu jo tokia virtuvike turint, visi kiti kambariai nebetenka prasmes, t.y. niekur is tokios neiciau!!! thumbup.gif

QUOTE(*Maja* @ 2008 07 28, 20:05)
Sveikutes, gavau šiandien projektukus galimos virtuves pagal musu ismatavimus ir nezinau, kuris variantas butu geriausias, tai ilindau, gal savo nuomone isakysit, bus lengviau pasispresti  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Na as gal rinkciausi treciaji, komentuot nepakomentuosiu, tiesiog is pirmo zvilgsnio man tokio varianto labiausiai noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 07 29, 18:38)
Pvz., "Grass" 122mm aukščio su paaukštinančiu vamzdeliu 177,12Lt, skirti 40-70kg svoriui; "Blum" 115mm aukščio su paaukštinančiu vamzdeliu 213,85Lt, skirti iki 30kg svoriui. Čia vieno kompl. kaina bėgeliai su stalčių šonais. Tiesa, gali skirtis padengimai, bet šiaip ar taip abu ilgalaikiai. Šonų ir paaukštinimų yra šioks toks pasirinkimas abiejų firmų  4u.gif.

atsiprasau, zmones truputi klaidinate. jau apie karuseles snekant pasakete ta ko pati nezinote, o dabar vel. oficialios atstovu kainos jusu pateiktu produktu grass - 183,12Lt, blum - 194,38Lt. skirtumas zymiai sumazeja 36,73 Lt, kur viso labo 11,26Lt. as ziurejau dengima abieju dazyta pilkai. sutinku, kad grass truputi pigesni, bet tikrai ne tiek daug. manau, kad lemiamas skirtumas gaunasi del to su kuria furnitura firma dirba daugiau, is ten ir gauna dideles nuolaidas. del kokybes siu dvieju begeliu, blum duoda 20 metu garantija, grass nezinau ka duoda. siaip labai panasaus lygio furnitura, tik blum reikia pripazinti uzsidarymas yra zymiai svelnesnis.

QUOTE(rokinuke @ 2008 07 29, 14:37)
taremes, kad des blum'us, sake, kad juos ir paskaiciavo, o sutartyje  parasyti grass. nesupratau bajerio blink.gif beje, vistuve jau stoves ketvirtadieni, tai nzn kaip cia sitas reikalas baigsis schmoll.gif

speju, kad ta firma dirba pagrinde su grass furnitura, todel atves grass, atskirsi lengvai, ant blum begeliu visada buna uzrasas "blum", jei jo nera vadinasi ten yra grass. jei sutartyje parasyta grass, tai nieko nepadarysi, jei atves blum galesi tik dziaugtis. daznai baldininkai tuos begelius su pritraukimu ir svelniu uzsidarymu neteisingai vadina "blumais", tiesiog kad atskirti nuo tu barskalu "metabox", todel turbut ir pasake, kad paskaiciavo blum, turedami omeny, kad stalciai bus geri.
na be tokiu atveju, turesit gera virtuvyte jau ketvirtadieni, su kuo ir sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 07 29, 10:06)
jei liftinem vadinamos tos, kur pasikelia i virsu, tai pakelus jas i virsu jos nesustumia i spinteles vidu, o lieka isoreje, palei lubas. O pakelimo mechanizmai yra spinteliu sonuose  mirksiukas.gif
Cia as kalbu apie tokias  g.gif
user posted image
Reikia klausti tu, kas turi tokias spinteles, minimum pora metu.  mirksiukas.gif As kol kas tik apie 4 men naudojuosi ( ir tai dabar susibalamutinau, kokios pas mane: liftines ar kokios kitokios)  lotuliukas.gif

yra tikrai patvariu siu mechanizmu ir tikrai ieskoti jau turinciu siuos mechanizmus 2 metus, nes kokybisi tokio tipo mechanizmai pradeti kiek zinau vezt pakankamai neseniai, esu susipazines su hettich ir blum mechanizmais, tikrai super dalikelis, bet kaina irgi nemaza.
Atsakyti
o kas yra Tandembox?
o metabox - yra barskalas?
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 07 30, 09:17)
o kas yra Tandembox?
o metabox - yra barskalas?


tandembox, tai cia sitie, apie kuriuos sniakam ir vadinam juos "blumais"
paluginus su tendembox, metabox yra tikras barskalas, nesakau kad tai netinkamas naudot stalcius, tiesiog jis daug pigesnis normalus stalcius. tik jo "varda" siektiek gadina tai, kad dauguma baldininku i baldus deda prastos kokybes kinietiskus mechanizmus.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
nes virtuvines furnituros as pavadinimu ne visus pamenu.
tai labai sunerimau pamaciusi brezinyje uzrasa tamdembox, nes pagalvojau kad pamirsau pamineti kad noriu blumo. esu juo labai patenkinta esamoj virtuvej.

Papildyta:
dar kol nepamirsau - o KRABBY lankstai? cia gerai?
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 07 29, 21:41)
radau ulmas turi. nauja, nauja. grazu ir pigu. tongue.gif


Niekaip nesuprantu apie ka cia snekat? g.gif
Jei teisingai suprantu - kazkokia plokste? 4u.gif
Parodykit. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa31 @ 2008 07 30, 10:50)
Niekaip nesuprantu apie ka cia snekat?  g.gif
Jei teisingai suprantu - kazkokia plokste?  4u.gif
Parodykit.  blush2.gif

taip plokste, tiekejo puslapyje ju dar nera, tai nebent kazkas nufotkintu ir idetu
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 07 30, 00:13)
atsiprasau, zmones truputi klaidinate. jau apie karuseles snekant pasakete ta ko pati nezinote, o dabar vel. oficialios atstovu kainos jusu pateiktu produktu grass - 183,12Lt, blum - 194,38Lt. skirtumas zymiai sumazeja 36,73 Lt, kur viso labo 11,26Lt. as ziurejau dengima abieju dazyta pilkai. sutinku, kad grass truputi pigesni, bet tikrai ne tiek daug.

Na nesupykit ir jūs, bet dėl karuselių apžiūrėjau ir domėjausi pakankamai, nors pati nesidėjau.
Dėl stalčių - varčiau naujausius katalogus, abiejų firmų jos su kainom, ten yra ir skirtingos pozocijos, ir pagal jas skiriasi kainos. Dėl padengimų nepamenu, bet nebalti irgi.
Atsakyti
Macarena,

Parodyk savo virtuve... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ABocius @ 2008 07 30, 10:38)
tandembox, tai cia sitie, apie kuriuos sniakam ir vadinam juos "blumais"
paluginus su tendembox, metabox yra tikras barskalas, nesakau kad tai netinkamas naudot stalcius, tiesiog jis daug pigesnis normalus stalcius. tik jo "varda" siektiek gadina tai, kad dauguma baldininku i baldus deda prastos kokybes kinietiskus mechanizmus.


paprastu metabox stalciu sonu ir bliumas turi. va cia irgi galima susimaisyti.
Atsakyti
pasikartosiu dar:

o KRABBY lankstai? cia gerai?
Atsakyti