QUOTE(vasara77 @ 2008 07 28, 22:16)
Maja, man labiau patinka 2 ir 3 variantai. Gal net 2 labiau. Tik man noretusi dvigubu stikliniu spinteliu gal virs skalbykles.
Del gartraukio... Mano nuomone, gartraukis - yra ne tik butinas daiktas virtuveje, bet ir grazus akcentas ar puosmena (as uz neimontuojamus gartraukius )
O del kriaukles... tai ji turi but kampine, jei jau taip i kampa dedama. Tik ar taip imanoma, kai ten ne spintele, o skalbykle?
Del gartraukio... Mano nuomone, gartraukis - yra ne tik butinas daiktas virtuveje, bet ir grazus akcentas ar puosmena (as uz neimontuojamus gartraukius )
O del kriaukles... tai ji turi but kampine, jei jau taip i kampa dedama. Tik ar taip imanoma, kai ten ne spintele, o skalbykle?
Ten pas mus skalbyklė, nes aš ir norėjau kampinės kriaulės, tik pagal išmatavimus neužtektų jai vietos
QUOTE(akvilyte @ 2008 07 28, 22:17)
kriaukl4s pad4tis klaiki atsiprašau už tokį žodį, bet pas mano tėvus taip padaryta tai keikias visi kas ten bando kanors plaut
nieko blogo man labai patinka atsitrauki ir pamatai visą asortimentą liux
nieko blogo man labai patinka atsitrauki ir pamatai visą asortimentą liux
Vat kriauklė man ir nelabai patinka toje vietoje, bet nežinau kur kišti dar galima būtų ją