QUOTE(čelsė @ 2008 07 16, 13:39)
O man su rankenėlėm tai visai nesamonė gavosi: net nežinau kokios jos bus, niekas man jų nesiteikė rodyti, o kai paklausiau, ar neįdės man kokių senovinių ir pačių pigiausių, tai dizainerė tokį negražų veidelį nutaisė ir pareiškė "šiaip tai parenku jas visada aš, kad derėtų, žinau, kas prie ko dera" Ir nepasakė bet atrodė - "ką dar rankenėles tau turiu atvežti ir parodyti, dar kartą važiuoti" (nes visais klausimasi ji pas mums į namus atvažiuodavo).
Žodžiu, mergaitės, būkit ryžtingesnės ir nebijokit reikalauti Nebūkit tokios vištos kaip aš
Žodžiu, mergaitės, būkit ryžtingesnės ir nebijokit reikalauti Nebūkit tokios vištos kaip aš
o tai kokia cia firma ir dizainere?
QUOTE(Irongė @ 2008 07 16, 17:15)
mes tai darysim silikonu ir tarp plyteliu- stalvirsio, ir stalvirsiu sujungima - kruopsciai padarius jo nesimatys visiskai.
nezinau ar apie ta pati snekam, bet mes senoj virtuvej tokiu permatomu silikonu (kaip is didelio svirksto) buvom padare tokiu tarpelius aplink spintele. tai nepatiko man periodiskai kas kazkiek laiko visa ta juosta atsokdavo ir tepdavom per nauja. nes vis tik dregmes ten gauna.