esme tai tame, kad man patinka Vokes virtuves. turiu ir esu patenkinta.
ir del kainos as nepurkstauju!!!!
man tik pikta,kad paskutiniu momentu islenda dalykai, kurie is esmes nepatinka tokie kaip sujungimu sprendimai ar negalejimas isspresti briaunavimo problemu. ir netgi gal bligiau tai kad visa tai pateikiama kaip pamirstas isspresti klausimas (jei buciau tai girdejusi pries menesi, kai issakiau viska kaip noriu, tai TIKRAI butu daug kas kitaip)
QUOTE(sherla @ 2008 07 22, 23:10)
virutines spinteliu aukstis 60 cm o jei raudonos pinteles ar nebus per rysku?
mūsų buto lubos labai aukštos, tai proporcijos neturėtų darkyt, o spalva tokia, nes visa kita šviesu, tai akcentas atsikartojantis svetainėje (ten bus lentynos su uždaromomis dalimis, raudonomis). tik ta raudona, ne ryški raudona, o šiek tiek prigesinta, gal net labiau plytų spalva, nei raudona ...
QUOTE(Kaliteja @ 2008 07 22, 12:05)
Iškilo nereali dilema su plytelėmis Pasiėmiau gabalą stalviršio ir nulėkiau atspalvių žiūrėti,tai IRIS tos pailgos plytelės kur maniau kad tinka (gerai kad nenusipirkau,nes jau žadėjau),tas atspalvis ne į rudumą o į pilkumą tai manau kad reikia dėti tokias vos ne baltas,nes kitaip chaosas gausis manau,kai pagrindas Finų bronzą,stalviršis toks pat ruožuotas tik keliais tonais šviesesnis (sakė būtent šito HPL ant sienos nedaro F584 ST22)........... ir belieka tik šviesios plytelės,kad atmuštų
Kaip manote,merginos
Kaip manote,merginos
pabandziau nufotkinti savo plyteles is arti, gal bent tiek padesiu
QUOTE(Elzė @ 2008 07 23, 23:07)
o tai kokioj firmoj darei?
aš užsisakinėjau baldus iš firmos "Baldai laiku" ir esu labai patenkinta. labai kruopštūs meistrai pasitaikė. jau buvau ir ankščiau tą mi nėjus. Vokė man negalėjo ar nesugebėjo padaryti to ko man reikėjo, kaip kad minėjau jau.
QUOTE(emrata @ 2008 07 24, 09:34)
pabandziau nufotkinti savo plyteles is arti, gal bent tiek padesiu
grazu....gražiai siules žiūrisi
gal kas galėtu man padėt ikelt mano virtuvės nuotraukėles. man kazko neiseina
QUOTE(dali_m @ 2008 07 23, 21:56)
nu zinok tikrai ne.
esme, kad as puikia zinau ta darba.
esu puiki kliente pasimokiusi is savo darbines patirties
bet.... ne visi zmones yra profesionalai savo srityje.
ne visi zmones nori girdeti.
ne visi zmones nori ieskoti sprendimu ir kompromisu.
ne visi nori isvis galvoti
Papildyta:
betgi - ne kaltinti cia zmones renkasi.
rimtai
sprendimu. iseities. pasiulymu. minciu.
jei to negauni is profesionalu, tai kalbiesi su paprastais mirtingaisiais.
ir viskas
Jei nebūčiau šios temos sekusi daugiau nei pusmetį, tai būčiau turėjusi visiškai "atsiduoti" dizainerės sprendimams ir nuomonei. Suprantu, jei nebūčiau žinojusi ko noriu, tada ji man būtų padariusi projektą savaip, bet kai tiksliai žinojau, tai neapsunkino jai projektuojant baldus. Bet visas kitas bendravimas su dizainere, tai Atėjo, aš jai "gal kavos?", ji man - "skubu", tai reiškia rinkis plokštes greit, jokių abejojimų ir svarstymų. Ir kiek ji pas mus buvo, tiek "skubėjo" Iš kliento pusės, galvoju, kad virtuvės baldai yra brangiausias namų pirkinys, neretai, pirkinys visam gyvenimui, o čia atėjo "skubu" ir "skubu". Rankenėlių man niekas nesiteikė duoti išsirinkti, kol nepareikalavau ir buvo gana "nustebusi", kad nepasitikiu dizainerės skoniu. Bet juk skonis, tai visai subjektyvus dalykas, kas gali būti jos nuomone gražu, stilinga, man gali būti visiškai nepriimtina. Ir dar nemažai visokių nemalonių smulkmenų.
Tikrai nenoriu pasakyti, kad klientas visada teisus, o baldininkai ne. Tikiu, kad būna ir klientų O maniškiai baldų gamintojai darbo matyt dar turi (tikriausiai krizės nejaučia ). Nors, tiesa pasakius, čia jie juk ne prie ko, kad dizainerė visiškai bendrauti nemoka ir nesistengia. Taip ji, manau, "atmuš" nemažai klientų, nes jei reikės pažįstamiems rekomenduoti baldininkus, tai tikrai pasakysiu, koks laukia bendravimas. O apie baldų kokybę dar nieko negaliu pasakyti (laukiu po savaitės), tikiuosi, kad darbas už bendravimą bus kokybiškesnis
QUOTE(čelsė @ 2008 07 24, 11:46)
Jei nebūčiau šios temos sekusi daugiau nei pusmetį, tai būčiau turėjusi visiškai "atsiduoti" dizainerės sprendimams ir nuomonei. Suprantu, jei nebūčiau žinojusi ko noriu, tada ji man būtų padariusi projektą savaip, bet kai tiksliai žinojau, tai neapsunkino jai projektuojant baldus. Bet visas kitas bendravimas su dizainere, tai Atėjo, aš jai "gal kavos?", ji man - "skubu", tai reiškia rinkis plokštes greit, jokių abejojimų ir svarstymų. Ir kiek ji pas mus buvo, tiek "skubėjo" Iš kliento pusės, galvoju, kad virtuvės baldai yra brangiausias namų pirkinys, neretai, pirkinys visam gyvenimui, o čia atėjo "skubu" ir "skubu". Rankenėlių man niekas nesiteikė duoti išsirinkti, kol nepareikalavau ir buvo gana "nustebusi", kad nepasitikiu dizainerės skoniu. Bet juk skonis, tai visai subjektyvus dalykas, kas gali būti jos nuomone gražu, stilinga, man gali būti visiškai nepriimtina. Ir dar nemažai visokių nemalonių smulkmenų.
Tikrai nenoriu pasakyti, kad klientas visada teisus, o baldininkai ne. Tikiu, kad būna ir klientų O maniškiai baldų gamintojai darbo matyt dar turi (tikriausiai krizės nejaučia ). Nors, tiesa pasakius, čia jie juk ne prie ko, kad dizainerė visiškai bendrauti nemoka ir nesistengia. Taip ji, manau, "atmuš" nemažai klientų, nes jei reikės pažįstamiems rekomenduoti baldininkus, tai tikrai pasakysiu, koks laukia bendravimas. O apie baldų kokybę dar nieko negaliu pasakyti (laukiu po savaitės), tikiuosi, kad darbas už bendravimą bus kokybiškesnis
Šiuo atveju aš galėčiau pasakyt, kad man pasisekė. Nes ir pati dizainerė labai paisė mano norų, nors aš pati jau žinojau ko noriu. kai pradžiai prašiau, kad paskaičiuotu preliminariai, buvau padarius savo maketą, kuriame, buvau viską daugmaž nurodžiu. tačiau ir iš jos pačios gavau daug patarimų ir paiškinimų. labai likau patenkinta dėmesiu man. spėjom ir kavos atsigert ir ramiai spalvas išsirinkt, ir rankenėles pasirinbkt bei stiklų spalvas. žodžiu viskas buvo man parodyta ir be mano sutikimo nei viena medžiaga nebuvo parinkta. nuostabiai dirbo visa firma. ir laiku pagamino kaip buvo žadėta.
QUOTE(maziule @ 2008 07 24, 12:14)
Šiuo atveju aš galėčiau pasakyt, kad man pasisekė. Nes ir pati dizainerė labai paisė mano norų, nors aš pati jau žinojau ko noriu. kai pradžiai prašiau, kad paskaičiuotu preliminariai, buvau padarius savo maketą, kuriame, buvau viską daugmaž nurodžiu. tačiau ir iš jos pačios gavau daug patarimų ir paiškinimų. labai likau patenkinta dėmesiu man. spėjom ir kavos atsigert ir ramiai spalvas išsirinkt, ir rankenėles pasirinbkt bei stiklų spalvas. žodžiu viskas buvo man parodyta ir be mano sutikimo nei viena medžiaga nebuvo parinkta. nuostabiai dirbo visa firma. ir laiku pagamino kaip buvo žadėta.
na kagi paieskojau daug info ir radau kad pati kol kas neidesiu, nes neturiu reikiamo skaiciaus zinuciu tad jei kuri man padesit, busiu labai dekinga, galedama parodyt savo virtuves nuotraukeles.
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 07 23, 17:04)
o kas per daiktas CPL???
Papildyta:
jop pats geriausias pasiulymas.
nes lygiu sienu niekur nebuna. buna tik kreivos meistru rankos.
Papildyta:
jop pats geriausias pasiulymas.
nes lygiu sienu niekur nebuna. buna tik kreivos meistru rankos.
Nepertraukiamu ciklu gaminamas aukšto slėgio laminatas CPL ( angl. Countinuously pressed laminate) tai daugiasluoksnė medžiaga, gaunama didelio slėgio ir aukštos temperatūros pagalba supresuojant tarpusavyje dekoratyvinį melamino dervose impregnuotą popieriaus sluoksnį su termoreaktyvinėse dervose įmirkytais balansinio popieriaus sluoksniais. Viršutinis dekoratyvinis sluoksnis padengtas permatoma melamino plėvele, suteikiančia paviršiui stiprumo.
Aukšto slėgio laminatas HPL (angl. High pressure laminate) lakštinė daugiasluoksnė medžiaga. HPL pasižymi labai kietais, atspariais trinčiai, braižymui, smūgiams, verdančiam vandeniui, buitiniams nešvarumams ir karščiui, paviršiais. Jis lengvai valomas, neišskiria fenolio. Dažniausiai naudojamas virtuviniams stalviršiams bei sienelėms gaminti, restoranų bei kavinių baldams, durų apdailai. Idealiai tinka biuro baldų darbinių intensyvaus naudojimo paviršių apdailai. Nereikia papildomo apdorojimo. Lakštų vidinė pusė paruošta klijavimui. Rekomenduojama naudoti PVA klijus.
Taigi CPL yra beveik tas pats kas HPL -ir vienas ir kitas yra auksto slegio laminatai.
QUOTE(jurguliux @ 2008 07 24, 08:29)
grazu....gražiai siules žiūrisi
dekui man ir paciai dar nenusibodo jos
labai didelis aciu visom norejusiom padet ikelt nuotraukytes. sirdingai dekoju visom, kurio ir asmeniskai nespejau padekot