Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(Devita @ 2006 02 22, 16:33)
Va kazkas manasaus musu koplyteleje labai graziai atrodytu.  Tik ant trumpesniu kotu g.gif

user posted image

mike, tinaa, kaip manote? ax.gif

gal... as vis dar neatsikratau minties del lauko geliu... bet siaip man tas papuosimas labai dailus... net nzn. turesim omenyje... jei susitarsim, tai galesim visos bendrai ta medziaga pirkti... pigiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 22, 17:35)
gal... as vis dar neatsikratau minties del lauko geliu... bet siaip man tas papuosimas labai dailus... net nzn. turesim omenyje... jei susitarsim, tai galesim visos bendrai ta medziaga pirkti... pigiau bus smile.gif

Tai galima lauko geles, tik su daug zalumos mirksiukas.gif Prie sviesaus medzio man labai grazu zaluma rolleyes.gif
Jei susitarsim, tai pritariu del bendro pirkimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 22 vasario 2006 - 17:59
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 22, 15:26)
[attachmentid=49040]
[attachmentid=49041]
paprasta nebrangu, nes gelytes tokias ir kaimyno darzelio galima paskinti tongue.gif
Papildyta:
prabangiai ir brangiai
[attachmentid=49044]
baltai ir bantuotai
[attachmentid=49043]
kalijos
[attachmentid=49042]
satros (idomu, taciau man primena pasakas, kai princai braudavos i mieganciosios gazuoles pili, bet niekaip per krumus prasibrauti negaledavo)
[attachmentid=49045]

man tie dupaskutiniai pauosimai grazus.....tas su medizias baltais kokioj nors naujesnej baznycioj butut grazu..reik pagalvoti apie tokia ideja...

o tas su kalijom man irgi grazu, tradicinej daugiau baznycioje..tik gal trumpesniu kotu noretus....ir riskiau as kas antra suola..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 22 vasario 2006 - 18:22
QUOTE(Devita @ 2006 02 22, 17:58)
Tai galima lauko geles, tik su daug zalumos mirksiukas.gif Prie sviesaus medzio man labai grazu zaluma rolleyes.gif
Jei susitarsim, tai pritariu del bendro pirkimo drinks_cheers.gif

jo man baznycioj irgi arba daug zalumos arba (cia aju mano nukvailiojimas) smilgos, ta prasme augalai dziovinti, bet ne spalvoti, o siaudu spalvos, auksiniais kaspiniukais ir juostelem kompozicijos tokios, nu net nzn, kazkas galvoje stovi... bet reiktu pabandyti... paziuret... nors manau jei kotus trumpus daryt tai ir mdziagos tos per ilgos bus, proporcingai man atrodo reiktu, tiek aukstyn tiek zemyn...
Papildyta:
[attachmentid=49077]
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 22, 19:05)
nors manau jei kotus trumpus daryt tai ir mdziagos tos per ilgos bus, proporcingai man atrodo reiktu, tiek aukstyn tiek zemyn...

drinks_cheers.gif Niu jo, medziaga reiketu patrumpinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 22 vasario 2006 - 21:38
Devita, mike, o kada puosti vaziuotumet, is vakaro? geles neissilaikys per anksti, apvys, jei nemerktos, plius, o pats kunigelis gal ka pasiulys? t.y. neleis zvakuciu, ziedlapiu ...noreciau dvieju dideliu puoksciu prie altoriaus is kokiu baltu geliu....ir kaspinu ant suoliuku, bet ka as cia fantazuoju smile.gif dar net visuj nesu buvusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 23, 11:31)
Devita, mike, o kada puosti vaziuotumet, is vakaro? geles neissilaikys per anksti, apvys, jei nemerktos, plius, o pats kunigelis gal ka pasiulys? t.y. neleis zvakuciu, ziedlapiu ...

Dar net negalvojau kada reikes vaziuoti g.gif Tikriausiai is vakaro g.gif Siaip prie kiekvieno suolo krasto yra specialus laikiklis indeliams (gal net ir indelius turi) kur butu galima merkti geles mirksiukas.gif Tad tikrai nenuvys rolleyes.gif
Atsakyti
aaa, tai jei yra laikikliai, tai jau cia kita kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 23, 14:37)

cia zinoma irgi labai grazu!!! o kaip jums zvadikes apipintos zalumynais su lelijom ar kitom gelem? po penkias is kiekvienos puses prie altoriaus ir dar balta medziaga, tokia lengvute kaip buna, tarp tu zvakidziu tarsi netvarkingai patiesta... na kad butu baltumos daugiau smile.gif zvakides ne per aukstos, apie puse metro aukscio. Vilniaus Katedros gelininke turi ivairiausiu pavyzdziu, galima nueiti i jos parduotuvyte ir pasiziureti, pasitarti...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 23, 10:37)

Labutis,

As niekaip nesuprantu kodel man nieko nesimato?
Atsakyti
QUOTE(B_Ernesta @ 2006 02 26, 14:58)
Labutis,

As niekaip nesuprantu kodel man nieko nesimato?

sorry, as tu ideju daug prikeliu, bet trumpam... po to trinu ir naujas keliu...
Atsakyti
O man mintis kilo suolus puosti dekoratyvinemis saulegrazomis ir zalumynais. Juk butu vasariska ar ne? Man tie atlasiniai kaspinai ir rozes kazkaip per daug solidziai atrodo - gi nepenkiasdesimtmeciai esam. Reikia gi zaismingumo kazkaip inesti smile.gif
Atsakyti