Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(Austėja @ 2005 08 05, 15:03)
Aš tuokiuosi Vytauto bažnyčioj. Ten yra tokia moterėlė, kuri puošia bažnyčią. Jai reikia sumokėti 35 Lt. Ir viskas. O puošta būna visada labai labai gražiai. wub.gif

O gal dar gali pasakyti kaip ja rasti? cia tikriausiai su kunigu reikia sneketi, ar ne? ir dar jei gali pasakyk kiek davet jus kunigui uz santuokos ceremonija, mes galvojsm 100 lt duoti, bet esu girdejus, kad 200 dave.
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 05, 14:40)

o po to nereikia nusirinkti visu tu grozybiu po ceremonijos?

Ne, nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 08, 09:47)
sitas variantas manau labai paprstai padaromas (tik ne man  biggrin.gif ) ir greiciausias. Tik jei kuri darote pacios, gal galite nufotkinti is arciau, kaip tai padaryti. manau gatavus pirkti tikrai neapsimoka  g.gif

Cili, o tu galvoji kaip nors katedra puosti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 08 12, 13:22)
Cili, o tu galvoji kaip nors katedra puosti ar ne?

nu zinok negalvoju g.gif kazkaip ir del masinu puosimo ir del baznycios tai labai nesuku galvos, galvoju as puosiu cia visus blush2.gif biggrin.gif Nezinau, gal reiketu tu zvakuciu nusipirkti, va butu grazu, tai cia nebent
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 12, 14:25)
nu zinok negalvoju  g.gif  kazkaip ir del masinu puosimo ir del baznycios tai labai nesuku galvos, galvoju as puosiu cia visus  blush2.gif  biggrin.gif  Nezinau, gal reiketu tu zvakuciu nusipirkti, va butu grazu, tai cia nebent

o as si savaitgali nusipirkau tu mazuciu zvakuciu- tableciu. Mastau katedroj taka nudeliot bus grazu tikrai thumbup.gif . As uz 100 zvakuciu sumokejau 10 lt- taip, kad manau sau tokia prabanga galiu leisti mirksiukas.gif , o atrodys tikrai sventiskai. Daugiau apart zvakuciu gal ir nieko nedarysiu, dar mastau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 08 16, 15:43)
o as si savaitgali nusipirkau tu mazuciu zvakuciu- tableciu. Mastau katedroj taka nudeliot bus grazu tikrai  thumbup.gif . As uz 100 zvakuciu sumokejau 10 lt- taip, kad manau sau tokia prabanga galiu leisti  mirksiukas.gif , o atrodys tikrai sventiskai. Daugiau apart zvakuciu gal ir nieko nedarysiu, dar mastau.... g.gif

o kur pirkai? Tikrai labai pigiai g.gif Man tai irgi graziausia - zvekutes, labai sventiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 17, 08:17)
o kur pirkai? Tikrai labai pigiai  g.gif  Man tai irgi graziausia - zvekutes, labai sventiskai atrodo  thumbup.gif

as tu zvakuciu HyperMaximoj maciau, 50vnt - 5 Lt, 100vnt - 10Lt, ir pati 100 nusipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 08 17, 09:55)
hyper maximoj Kaune

]

o ka ipareigosi puosti zvakutemis? Ir kada?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 17, 11:31)
]

o ka ipareigosi puosti zvakutemis? Ir kada?

manau paprasysiu savo vienos labai fainos kaimynes. Ji vestuvese nedalyvaus, bet kad i baznycia ateis, garantuoju. O kada? Dar pries pradedant rinktis sveciam koki pusvalandi.
Atsakyti
rugpjūtį Vilniuj buvo mano draugų vestuvės.Tai aš jiems dariau staigmeną ir papuošiau bažnycčią. Vestuvės buvo Vilnius Matulaičio bažnyčioj.
Prieš savaitę susitariau su kunigu, kad leistų puošti ir barstyti žiedlapius, leido.Tai ant suolu rišau gelių kompozicijas su kaspinais ir taką išdėliojau žvakutėm, tik paprastų tablečių neleidžia dėti, tai pirkau stiklines žvakides(maximoj po 59 cnt.)
Žiedlapius šeškinės turgelį pirkau,už 7 lt. maišeli prikrove, tai pakako ir dar liko.
Jauniesiems buvo didžiulė staigmena, tik.......
Vėplos kerėplos svečiai vistiek žvakutes išlaiste, nors žvakidės buvo su aukštom briaunelėm ir po visos ceremonijos aš vargšuolė keliais ėjau ir nuo grindų vašką nagais gramdžiau.Gerai, kad grindys plytelėm klotos.Vėliau zakristijonas mentelę atnešė, tai kas visa tai organizuos, pasirūpinkit iš anksto.
jauniesiems buvo staigmena, o aš per balių slėpiau po stalu rankas, nes visas manikiūras buvo nuejęs velniop.
Papuošimus visus dariau pati, tai visa man atsiejo apie 60 lt.
Atsakyti
del zvakuciu ir vashko, tai pas mus baznycioj po tom apvaliom zvakutem (tabletem) buvo tokie kaip padekliukai popieriniai, apvalus, gelytes formos, tai jei kas ir nubego, tai ant ju, grindys liko shvarios thumbup.gif . Taigi patarciau ir jum kazka panasuas pasidaryti, galima ish paprasto storesnio popieriaus ishsikarpyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 08 05, 13:03)
Aš tuokiuosi Vytauto bažnyčioj. Ten yra tokia moterėlė, kuri puošia bažnyčią. Jai reikia sumokėti 35 Lt. Ir viskas. O puošta būna visada labai labai gražiai. wub.gif

as tai nepasitikeciau jokiai motereliai, ka zinai koks pas ja skonis; o juk niekas nepasakys is vestuvininku kad baznycia nebuvo graziai papuosta!!!
Atsakyti