Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 16, 19:45)
atrodo thumbup.gif  bet man tik pasvajot apie toki papuosima blush2.gif

O kodėl tau tik pasvajot, a? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas žinote, kaip su bažnyčios puošimu Vilniaus šv. Onos bažnyčioje. Gal kurios tuokėtės, pasidalinkite patyrimu, ar kurios žada tuoktis, ką darysit?? g.gif
Atsakyti
šiandien buvom nuvažiavę į savo bažnyčią ir labai nuliūdom, kai pasakė, kad negalima dėti žvakučių. Neva dažnai eidami užkliūva, prilaisto vaško ir vienuolėm reikia ilgiausiai gramdyti... cry.gif
Atsakyti
[quote=egleto,2005 07 29, 22:22]
hmm g.gif o jei tu pasiulytum toki varianta, kad klauptu sonai ties pagrindiniu takeliu butu sujungti atlasine juostele vienas su kitu - tai kaip ir uzuomina i tai, kad sveciai nelandziotu ant takucio ir neprivarvintu vasko netycia isverte zvakeles, beje palaikius zvakes saldiklyje - ilgiau dega ir maziau varva
Atsakyti
QUOTE(egleto @ 2005 07 29, 21:22)
šiandien buvom nuvažiavę į savo bažnyčią ir labai nuliūdom, kai pasakė, kad negalima dėti žvakučių. Neva dažnai eidami užkliūva, prilaisto vaško ir vienuolėm reikia ilgiausiai gramdyti... cry.gif

Mes irgi tuokiames Kernaveje. Tik savaitele anksciau 4u.gif Taigi busime koleges smile.gif. O siaip tai reiktu suprasti vienuoles, nes juk gramdyti vaska - tai tikrai menkas malonumas.

Man tai tos mazos zvakutes net neatrodo gerai. Jei butu kokios zvakides per visa kelia - tai visai kitas reikalas. Zinoma, ir kainuotu jos kur kas daugiau. Mes tai gelemis puosiam. bis.gif

Atsakyti
Atsiprašau jei kartosiuos kaip papūga, bet norėjau paklausti 4u.gif ar kuri iš jūųs merginų bandė puošti Prisikėlimo bažnyčią Kaune? Jei taip tai kaip? ax.gif
Atsakyti
O mums bažnyčia buvo papuošta, mama mano tik iš žvakučių taką link altoriaus padarė. Visas kelias buvo nubarstytas žiedlapiais, prie altoriaus iš žiedlapių buvo padaryta širdis ant kurios mes stovėjome visos ceremonijos metu, iš šonų buvo pastatytos aukštos žvakidės puoštos gėlėmis, o suoliukai papuošti baltais kaspinais. Žodžiu, aš buvau labai patenkinta, nors ir reikėjo 40 lt. už tai sumokėti zakristijonui plius auką bažnyčiai.
Išeinant iš bažnyčios mus apibėrė žiedlapiais ir pūtė muilo burbulus... dar paleidom balandžius... wub.gif
Atsakyti
[quote=vIKIs,2005 08 02, 10:26]
O mums bažnyčia buvo papuošta, mama mano tik iš žvakučių taką link altoriaus padarė. Visas kelias buvo nubarstytas žiedlapiais, prie altoriaus iš žiedlapių buvo padaryta širdis ant kurios mes stovėjome visos ceremonijos metu, iš šonų buvo pastatytos aukštos žvakidės puoštos gėlėmis, o suoliukai papuošti baltais kaspinais. Žodžiu, aš buvau labai patenkinta, nors ir reikėjo 40 lt. už tai sumokėti zakristijonui plius auką bažnyčiai.
Išeinant iš bažnyčios mus apibėrė žiedlapiais ir pūtė muilo burbulus... dar paleidom balandžius... wub.gif

o po to nereikia nusirinkti visu tu grozybiu po ceremonijos?
Atsakyti
Gal kas tuokiasi Vytauto bažnyčioje Kaune? gal žinot kaip ten dėl papuošimo? Bučiau labai dėkinga už patarimus ir info! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 05, 13:44)
Gal kas tuokiasi Vytauto bažnyčioje Kaune? gal žinot kaip ten dėl papuošimo? Bučiau labai dėkinga už patarimus ir info! smile.gif

Aš tuokiuosi Vytauto bažnyčioj. Ten yra tokia moterėlė, kuri puošia bažnyčią. Jai reikia sumokėti 35 Lt. Ir viskas. O puošta būna visada labai labai gražiai. wub.gif
Atsakyti
as kai tekejau baznycia irgi buvo papuosta, buvau maloniai nustebinta
Atsakyti
QUOTE(mazela @ 2005 08 02, 11:13)
Atsiprašau jei kartosiuos kaip papūga, bet norėjau paklausti  4u.gif  ar kuri iš jūųs merginų bandė puošti Prisikėlimo bažnyčią Kaune? Jei taip tai kaip?  ax.gif

Zinai Mazela mes taip pat sukam galvas del prisdikelimo baznycios papuosimo. Cia kaip buvome toje jaunavedziu konferencijoje, tai paaiskejo kad baznycios niekas specialiai nepuosia ir kad reikia patiems galvoti kaip pasipuosti. Bet velgi viskas atsiremia i pinigelius ir nesinori isleisti dideles sumos del pusvalandzio. Galvoju gal uztektu tik zvakuciu tako, bet ju delioti neleidzia - saugo plyteles. Galvoju gal kokias pigesnes stiklines zvakides nupirkti , bet ta baznycia tokia didele, kad ju reiketu labai labai daug. Gal kas jau susiduret ar esat kazka sumaste kaip pasipuosti baznycia ar visai nepuosiat?
Atsakyti