gal kam bus naudinga mano informacija. ilgai ieskojau, kur gauti stikliniu induku nebrangiai nusipirkti mazoms apvalioms zvakutems ideti. visur kainavo apie 3- 5 lt. kadangi reikia ju daug- gaudavosi brangiai. radau urmo bazej kaune kur 1 vnt kainuoja 1 lt ir keli centai. uz 56 vnt sumokejau 62 lt taip kad, jei kas nori, kad zvakutes atrodytu elegantiskiau, nei ant popieriuko padetos- dumkit i baze
pas mus buvo taip
sveikutes,o man vis iskyla toks klausimas jei pries mus ar is kart po musu,bus kita pora,tai kaip speti viska papuosti ir nupuosti baznycioj niekaip neismastau
tai cia priklauso kokioj baznycioj. jei kokia Vytauto arba Prisikelimo, tai ten surenka pinigus is visu ta diena besituokianciu poru ir papuosia visiems vienodai. o jei kitose, tai cia jau reikia derintis
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 22, 22:59)
sweikos,o pas mus bus taip papuosta
Cia gal Kacergines koplytele ? Patys puosit, ar ten kas puosia ?
gala labai grazu
Kacergines baznytele labai miela, vasara buvau vestuvese, tik labai kartsa, prikaitinus saulute buvo, tai net silpna kitoms pamergelems daresi.
darauges vestuves buvo palangoj, kai puose banznycia, masinas, sale, is kretingos dvi moteriskes. sake kioska turi geliu turgelyje. bet ziauriai graziia, skoningai. gal akm pravers si info:)
darauges vestuves buvo palangoj, kai puose banznycia, masinas, sale, is kretingos dvi moteriskes. sake kioska turi geliu turgelyje. bet ziauriai graziia, skoningai. gal akm pravers si info:)
o musu vestuves buvo antano baznytelei tai ta pacia diena tuokemes mes ir dar viena pora. tai visi buvom susibege susimetem pinigelius pusiau ir pasipuosem ja. buvo kaspinai zvakutes ir didele puokste prie altoriaus atrode super tik va fotkes neturim tik fulme matosi grazei. tiesa visus kaspinus sukau pati tai gavosi visai pagigei
sveikuteles :)gal kas zino kaip klaipedos taikos karalienes bbaznycioje ,su papuosimu baznycios reik patiems ar baznytike tuom rupinasi gal atsiras bendrazygiu liepos 25 taipat tuoksis toje baznucioje,tai bendrai ka sugalvotume