Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(activ @ 2008 05 06, 18:29)
Cia musiskiai rolleyes.gif
user posted image

As jau buvau kazkur maciusi jusu papuosimus, labai grazu wub.gif as taip pat taip norejau deti zvakutes ant zemes, bet klebonas grieztai uzdraude, nes sudetos naujos plyteles, galiu dar sugadinti, nors aiskinau, kad nesugadinsiu ax.gif na, pries kunigus nepasipriesinsi, o del puosimo-man taip pat graziau kai baznycia papuosta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 05 06, 17:29)
g.gif o man grazus papuosimai...Buna tikrai daug baisesniu ir neskoningesniu,manyciau...

nu tas zinojimas, kad buna daug baisesniu ir neskoningesniu papuosimu, tikrai nuotaikos nepakelia, ypac, kai nori ir stengiesi, kad TA diena VISKAS butu nepriekaistinga rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,as taip pat nesureiksminu baznycios puosimo.man nuo ju geriau nebus,tuokiames Vilniaus katedroje,manau baznycia grazi.aisku,papuosime,bet kazko labai ipatingo nedarysim.
beje,tie papuosimai su zvakutem man labai grazus,kukliai ,bet labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 11:19)
Na zinokit as irgi kai pamaciau-galvoju  doh.gif o dieve, bet paskui aprimau, kadangi  nestuke.gif  tausoju leliuko sveikata ir nenoriu nervintis, paciai pasigaminti jau tikrai nera laiko, nebent kalbetis su klebonu, kad juos visai nuimtu...  doh.gif

patikek manim, ta diena tu tuos kaspinus maziausiai matysi ir is vis net negalvosi o sveciams irgi akiu nebadys. Tikrai neverta jaudintis
Atsakyti
Sveikutes, mirksiukas.gif gal kas zinot kaip Klaipedos Marijos Taikos Karalienes baznycioje su papuosimo tvarka viskas vyksta, man jau neramu darosi g.gif help help.gif
Atsakyti
Sveikos,

As tai puosiu baznycia, nes pas mus maza ir jauki baznytele. jau sugalvojau kad desiu tiuli prie suolu ir kaspinais surisiu. Jei kas noretu parduociau pigiau tiuli ir kaspinus po savo vestuviu, birzelio 28d.
Jei ka domins rasykit i AZ.

Atsakyti
O as baznycioje kunigo paprasiau kitu poru kontaktiniu numeriu ir mes su keliom nuotakom susitareme susimesti po 100lt. ir papuosti baznycia visai tai deinai,jei prisijunks ir kitos poros,tai si suma dar sumazes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryteLT @ 2008 05 31, 21:14)
O as baznycioje kunigo paprasiau kitu poru kontaktiniu numeriu ir mes su keliom nuotakom susitareme susimesti po 100lt. ir papuosti baznycia visai tai deinai,jei prisijunks ir kitos poros,tai si suma dar sumazes. thumbup.gif

Labai gerai,jei kitos poros sutinka thumbup.gif esu girdejusi,kad ne visos poros nori bendro baznycios puosimo.Jums labai pasiseke wub.gif
Atsakyti
sveikos,merginos,matau daug kam iškyla problemų dėl žvakučių tako bažnyčioje-yra išeitis-padėkliukai,galima juos lankstyt,karpyt,kaip tik norit-balto,auksinio,sidabrinio popieriaus,padaryt truputį didesnius kad vaškas garantuotai nepabėgtų pro šalį,be to,jeiiškart reikės susirinkt po ceremonijos-tai tik užpūsti žvakutes ir į kokią dėžę susidėt su viskuo.Esu mačius netgi tokias karpytas servetėles apvalias deda,nežinau koia jų paskirtis šiaip-po taurėm gal...nu bet manau galima pafantazuot šioj srity 4u.gif juk formas galima ir paukščio,gulbės,balandžio,gėlių žiedų sgalvot,argi ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxx: 01 birželio 2008 - 21:32
user posted image

user posted image
Atsakyti
matau is nuotrauku, kad jauniems yra kedutes.... hm as kiek zinau, mes stovesim bigsmile.gif ar galima pasirinkt... juk ne schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na man neteko dalyvauti vestuvese, kur jaunieji sedetu schmoll.gif

merginos, kur jus perkate papuosimu laikiklius baznyciai?
maciau siandiena siaures miestelyje mazus laikiklius su oaze po 2.25 Lt. bet galvoju gal kur yra pigiau g.gif
Atsakyti