Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

Pas mus kunigas pats rupinasi baznycios pauosimu ir nereikalauja jokio papildomo mokescio wink.gif o tuoksimes mes Kaisiadoriu katedroje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 21, 14:57)
gal pasirodysiu labai nepopuliari, bet mes su MB niekad ir negalvojom puosti baznycios, nes ji is saves grazi..paprastumu  ax.gif
ir galu gale, kaip kazkuri mergaite pasake, ta diena papuosima vargu ar rupes wub.gif

Mes irgi labai nesureikšminam puošimo, bažnyčia savaime iškilminga yra smile.gif
Atsakyti
mes irgi nepuosim baznycios ax.gif manau, kad ji ir taip grazi ..
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2008 04 26, 18:04)
Mes irgi labai nesureikšminam puošimo, bažnyčia savaime iškilminga yra smile.gif

ptitariu 4u.gif
man irgi uztenka baznycios grozio. nors mes penktadieni atvesim gelytes ir tokia moterele mums padarys kelias puokstes, kad zalumos butu...
Atsakyti
labutis 4u.gif
gal kuri mergyte zino,kaip yra su Kernaves baznycia?kaip ten su jos puosimu?zinau,kad negalima zvakuciu degint(bet as turiu iseiti,turiu dirbtines zvakutes mirksiukas.gif ),o idomu,kaip su jos puosimu,nes mes dar nieko apie tai nepaklausem..gal kuri zinot?aciukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myyliuke: 04 gegužės 2008 - 10:24
Na, o as nubegau kaip ir sakiau si savaitagli i baznycia, buvo kelios vestuves, norejau paziureti kaip jie papuosia uz tuos pinigelius, kuriuos ima uz tai. Tai yra puokstes visokios, bet man svarbiausia buvo kaspinai, o jie tokie
user posted image
kaip jus sakot, normalus? kai man jau liko kelios savaites, as jau nesiusiu pati, neturiu jegu, manau tiks ir tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 08:21)
Na, o as nubegau kaip ir sakiau si savaitagli i baznycia, buvo kelios vestuves, norejau paziureti kaip jie papuosia uz tuos pinigelius, kuriuos ima uz tai. Tai yra puokstes visokios, bet man svarbiausia buvo kaspinai, o jie tokie
user posted image
kaip jus sakot, normalus? kai man jau liko kelios savaites, as jau nesiusiu pati, neturiu jegu, manau tiks ir tokie  mirksiukas.gif

man asmeniskai tokie netiktu... unsure.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 05 06, 10:31)
man asmeniskai tokie netiktu... unsure.gif
4u.gif

Gal tada is viso geriau nereikia???? labai jau tokie..... schmoll.gif
Atsakyti
Na zinokit as irgi kai pamaciau-galvoju doh.gif o dieve, bet paskui aprimau, kadangi nestuke.gif tausoju leliuko sveikata ir nenoriu nervintis, paciai pasigaminti jau tikrai nera laiko, nebent kalbetis su klebonu, kad juos visai nuimtu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 06 gegužės 2008 - 10:20
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 10:19)
Na zinokit as irgi kai pamaciau-galvoju  doh.gif o dieve, bet paskui aprimau, kadangi  nestuke.gif  tausoju leliuko sveikata ir nenoriu nervintis, paciai pasigaminti jau tikrai nera laiko, nebent kalbetis su klebonu, kad juos visai nuimtu...  doh.gif

Zinoma, kad neverta del to nervintis! manyciau tu kaspinu baznycioje TA diena net nematysi! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 07:21)
user posted image
kaip jus sakot, normalus? kai man jau liko kelios savaites, as jau nesiusiu pati, neturiu jegu, manau tiks ir tokie  mirksiukas.gif

Tu geriau nesinervuok, pati gal net nepastebetum ta diena. Bet del sventos ramybes nuimk tuos kaspinus, kad negadintu vaizdo ir nekristu sveciams i akis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2008 04 26, 19:04)

QUOTE(rallaa @ 2008 04 29, 14:13)
mes irgi nepuosim baznycios  ax.gif  manau, kad ji ir taip grazi ..

Nepritariu schmoll.gif Gal jums taip atrodo, kol dar neatejo vestuviu diena, bet... Kai izengi i ispuosta baznycia, patikekit, kokie neapsakomi jausmai uzplusta. Papuosimai parodo, kad ta diena ne eilines misios, o grazi nuostabi svente wub.gif
Zinoma, gal kazkas ir nesureiksmina, bet man keista tai girdeti...Tai kam jaunuju masinas tuomet puosia arba sventimo sales?

QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 11:19)
Na zinokit as irgi kai pamaciau-galvoju  doh.gif o dieve, bet paskui aprimau, kadangi  nestuke.gif  tausoju leliuko sveikata ir nenoriu nervintis, paciai pasigaminti jau tikrai nera laiko, nebent kalbetis su klebonu, kad juos visai nuimtu...  doh.gif

g.gif o man grazus papuosimai...Buna tikrai daug baisesniu ir neskoningesniu,manyciau...

Cia musiskiai rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti