Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

jei medziaga tiuline jos apsiuti nereikia,nes jos galai nespursta,bet koks silkas ar atlasas reikalauja apsiuvimo mirksiukas.gif
tik kazi ar tu pati spesi ka nors padaryti,nebent kas is artimuju...pamatysi tokia diena nieko negalesi daryti,bent jau ramiai 4u.gif be to tau manau butu pigiau nuomotis tuos kaspnus negu juos paciai darytis,juolab kur juos paskiau reikia deti g.gif ir surinktu ir nurinktu viska mirksiukas.gif
[COLOR=yellow]galeciau padeti[COLOR=yellow]

[quote=Invincible,2008 04 09, 12:38]
As baznycioje puosiu tik suolu galus, sudesiu zvakutes ant zemes ir tarp ju pabarstysiu roziu ziedlapiu. Turetu atrodyti kazkas panasiai kaip pirmoj foto mirksiukas.gif Tik va nesugalvoju kaip padaryti tuos kaspinus ant suolu doh.gif Na nesuprantu, ar tiuli koki pirkti ir siūtis paciai ar isviso reikia apsiūti? Kaip ju darote?
O toliau manau pacios baznycios dazniausiai puosiasi, pvz kaip ten prie altoriaus padeda geliu ivairiu... Tiesa pasakius nekalbejau dar su kunigu del baznycios puosimo, tikiuosi neprades priekaistauti, o ta diena tuoksis daug kas toje baznycioje ir noreciau, kad savo papuosimus pvz nuo suolu issinestu salin, nes zinote kartais neatitinka skoniai blush2.gif
Atsakyti

Mes tuoksimes paprasta diena ketvirtadieni, busim tik viena pora ta diena besituokiantys, tai mums kunigas pasake, kad papuosimas kainuos nuo 600-700 litu, cia Karaliaus baznycioj Bokstu gatvej Klaipedoj, tai kaip suprantu cia toks papuosimas butu, kaip jau buvo ideta cia kazkuriame puslapyje nuotrauka..
tai man ir bloga pasidare nuo tokios kainos verysad.gif
beto, kad jau buvau 20 roziu dirbtinu nusipirkus, nes issivaizdavau, kad ten sonuose stulpai, tai galvojau prikabinsiu, o pasirodo, kad ten suolai paparasti......... doh.gif
uz tas rozes jau 100 litu sumokejau doh.gif o dar jeigu uz papuosima tokius pinigus sumoket.... kad butu kokie 300 tai dar suprasciau.. net nezinau ka reiks daryt, vaziuosiu i baznycia, ziuresiu ka ten galetu sugalvot patiems pasipuost, o jei ne, reiks sumoket tuos pinigus, nes kitaip ir neisivaizduoju tuoktis, mano manymu baznycia turi buti papuosta !!!
Atsakyti
[quote=pincius,2008 04 18, 15:52]
jei medziaga tiuline jos apsiuti nereikia,nes jos galai nespursta,bet koks silkas ar atlasas reikalauja apsiuvimo mirksiukas.gif
tik kazi ar tu pati spesi ka nors padaryti,nebent kas is artimuju...pamatysi tokia diena nieko negalesi daryti,bent jau ramiai 4u.gif be to tau manau butu pigiau nuomotis tuos kaspnus negu juos paciai darytis,juolab kur juos paskiau reikia deti g.gif ir surinktu ir nurinktu viska mirksiukas.gif
[COLOR=yellow]galeciau padeti[COLOR=yellow]

[quote=Invincible,2008 04 09, 12:38]
As baznycioje puosiu tik suolu galus, sudesiu zvakutes ant zemes ir tarp ju pabarstysiu roziu ziedlapiu. Turetu atrodyti kazkas panasiai kaip pirmoj foto mirksiukas.gif Tik va nesugalvoju kaip padaryti tuos kaspinus ant suolu doh.gif Na nesuprantu, ar tiuli koki pirkti ir siūtis paciai ar isviso reikia apsiūti? Kaip ju darote?
O toliau manau pacios baznycios dazniausiai puosiasi, pvz kaip ten prie altoriaus padeda geliu ivairiu... Tiesa pasakius nekalbejau dar su kunigu del baznycios puosimo, tikiuosi neprades priekaistauti, o ta diena tuoksis daug kas toje baznycioje ir noreciau, kad savo papuosimus pvz nuo suolu issinestu salin, nes zinote kartais neatitinka skoniai blush2.gif
[/quote]

Mes tuoksimes paprasta diena ketvirtadieni, busim tik viena pora ta diena besituokiantys, tai mums kunigas pasake, kad papuosimas kainuos nuo 600-700 litu, cia Karaliaus baznycioj Bokstu gatvej Klaipedoj, tai kaip suprantu cia toks papuosimas butu, kaip jau buvo ideta cia kazkuriame puslapyje nuotrauka..
tai man ir bloga pasidare nuo tokios kainos
beto, kad jau buvau 20 roziu dirbtinu nusipirkus, nes issivaizdavau, kad ten sonuose stulpai, tai galvojau prikabinsiu, o pasirodo, kad ten suolai paparasti.........
uz tas rozes jau 100 litu sumokejau o dar jeigu uz papuosima tokius pinigus sumoket.... kad butu kokie 300 tai dar suprasciau.. net nezinau ka reiks daryt, vaziuosiu i baznycia, ziuresiu ka ten galetu sugalvot patiems pasipuost, o jei ne, reiks sumoket tuos pinigus, nes kitaip ir neisivaizduoju tuoktis, mano manymu baznycia turi buti papuosta !!!
Atsakyti
vakar snekejau su floriste, tai pasake uz baznycios puosima 1000LT doh.gif bijau.gif
Atsakyti
as tai mergytes turiu nusipirkus 12 kaspinu is organzos prie suolu galo kabinti. kabinsiu juos ant kas antro sulo, o i tarpus po maza puokstele desiu. turetu buti puosnu bigsmile.gif mano vestuves uz menesiuko, tai po galeciau juos ir parduot. gal kas noretu?

user posted image
Atsakyti
Dieve Dieve, jau kokias as vakar kancias pernesiau blink.gif Nezinau kaip jums, bet mane jau tas vestuviu organizavimas taip isvargino cry.gif Vakar kunigas paklaustas apie baznycios puosima pasake tokius zodzius: "Mes is kiekvienos poros imame po 50Lt, surenkame pinigus, samdome zmogu kuris puosia baznycia, nei vienam jokiu isimciu!!!" blink.gif mad.gif Reziume-patiems puosti neleidzia! Zinote as taip supykau! O jei ten puosia kokia cypdavatke, o jus zinote koks ju skonis!!! Pvz mes su MB jo brolio vestuvese baznycios puosimu pasibaisejome, o butent taip ir buvo-surinko pinigus ir puose kazkas, tik aciu dievui-baznycia ne ta pati, net miestas ne tas. Dabar tiesa pasakius, nezinau ka daryti! unsure.gif Man labai daug ka reiskia baznycios papuosimas! Truputi is pazystamu suzinojau, kad ta musu baznycia jaunuju dienai papuosti samdo dizainiere, na ne siaip kokia davatka, kad papuostu, tai tuomet gal papuos, bet vistiek mama nueis si sestadieni paziureti kaip papuosta baznycia, tikiuosi tuoksis kas nors. O cia per MB brolio vestuves buvo tokie kaspinai, kaip ir rasiau-taip pat buvo surinkti pinigai ir papuosta. Puokstes, kaip ir matosi foto, buvo grazios, taciau tie kaspinai sugadino visa vaizda, mano manymu - jie baisus!!! schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 21 balandžio 2008 - 11:06
QUOTE(Invincible @ 2008 04 21, 12:02)
Dieve Dieve, jau kokias as vakar kancias pernesiau  blink.gif Nezinau kaip jums, bet mane jau tas vestuviu organizavimas taip isvargino  cry.gif Vakar kunigas paklaustas apie baznycios puosima pasake tokius zodzius: "Mes is kiekvienos poros imame po 50Lt, surenkame pinigus, samdome zmogu kuris puosia baznycia, nei vienam jokiu isimciu!!!"  blink.gif  mad.gif Reziume-patiems puosti neleidzia! Zinote as taip supykau! O jei ten puosia kokia cypdavatke, o jus zinote koks ju skonis!!! Pvz mes su MB jo brolio vestuvese baznycios puosimu pasibaisejome, o butent taip ir buvo-surinko pinigus ir puose kazkas, tik aciu dievui-baznycia ne ta pati, net miestas ne tas. Dabar tiesa pasakius, nezinau ka daryti!  unsure.gif Man labai daug ka reiskia baznycios papuosimas! Truputi is pazystamu suzinojau, kad ta musu baznycia jaunuju dienai papuosti samdo dizainiere, na ne siaip kokia davatka, kad papuostu, tai tuomet gal papuos, bet vistiek mama nueis si sestadieni paziureti kaip papuosta baznycia, tikiuosi tuoksis kas nors. O cia per MB brolio vestuves buvo tokie kaspinai, kaip ir rasiau-taip pat buvo surinkti pinigai ir papuosta. Puokstes, kaip ir matosi foto, buvo grazios, taciau tie kaspinai sugadino visa vaizda, mano manymu - jie baisus!!!  schmoll.gif

viena forumiete kuri tuokesi si sestadieny pasake,- net nemaciau ir nepamenu kaip ta baznycia atrode, nes visai ne tas rupejo...
tad ar tikrai verta del to gadinti savo nervus mirksiukas.gif
nors siuo metu as irgi ketinu puostis pati, taciau to kazkaip nesureiksminu ax.gif tas papuosimas matyt labiausiai sveciams krenta i akis, o ne patiems jauniesiems mirksiukas.gif
Atsakyti
As pilnai tikiu kad ta diena jaunieji i papuosima nekreipia demesio, taciau nuotraukose jis labai matosi ax.gif
Atsakyti
gal pasirodysiu labai nepopuliari, bet mes su MB niekad ir negalvojom puosti baznycios, nes ji is saves grazi..paprastumu ax.gif
ir galu gale, kaip kazkuri mergaite pasake, ta diena papuosima vargu ar rupes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 21 balandžio 2008 - 14:00
niu musu tai irgi maza koplytele Kacergineje, ir kiek teko sneketi su kunigeliu, tai sake ten kazkokia moteriske puosia, tik reikes jai kazkiek sumoketi.. ax.gif tik kol kas tai nesijaudinu, nes tada kaip tik diena pries buvo vestuves ir maciau kaip baznycia atrode, tai ant kiekvieno suolo po medziagos kazkokios prideta, ir puokstele su zvake, man kazkaip graziai pasirode.. bigsmile.gif aisku manau bus galima sutarti su ja, tai kazkaip tikiuos, kad su baznycia viskas bus gerai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Sakykit gal kas gidejot ka nors apie Krekenavos baznycia blink.gif Sia vasara planuojam joje tuoktis, bet nieko nei apie baznycia, nei apie kuniga nezinom, juo labiau apie baznycios puosyba verysad.gif
Atsakyti
Tai va zinok ir as taip laukiau laukiau, gyvenau svajonem,sakiau kad per mano vestuves baznycia bus super papuosta, o kai galu gale paklausiau kunigo apie puosima tas ir suciulbejo kad jokiu paciu puosimu! Pinigelius i prieki ir bus papuosta, o kaip? Tai cia tik melstis belieka doh.gif Gal kam tai ir nesvarbu, o man baznycioj jei kabos kokie nuskalbti arba suglamzyti kaspinai tai tik sugadins nervus blink.gif As laukiuosi tai lengvai uzsikabinu blush2.gif
Atsakyti