Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(ginutia @ 2007 08 18, 17:05)
bigsmile.gif waw nu nerealiai, patys puoset ar samdet ka nors? labai patiko ta sirdele kurioje jus stovejot jei kunigas leis tai ir as taip noreciau thumbup.gif

aciu wub.gif

Santuoka buvo laiminama Kristaus Karaliaus Baznycioje Klaipedoje, davem 60 Lt uz baznycios papuosima ir ji jau tokia buvo papuosta wub.gif
Atsakyti
Na kiek as zinau tai jaunieji visus papuosimus turi tureti masinom, o baznycia papuosia, tik prisidedi kazkiek (finansiskai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2007 08 18, 09:25)
turiu tik pora draugu foto is sesers vestuviu ir tai nekokybiskos, baznycia buvo Sveksnoj, tai patys jie ten puose 4u.gif  na idedu siaip paziureti.
user posted image
ant zemes buvo puoksteles tokios gan grazios 4u.gif  tik cia nelabai matosi
user posted image
prie altoriaus buvo zvakutes isdeliotos, buvo siek tiek daugiau taciau nera foto wink.gif

grazu wub.gif

QUOTE(maziulele @ 2007 08 18, 16:20)
O taip buvo papuosta musu baznycia wub.gif

Niu ta sirdele is gelyciu kaip man patiko wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas tuokiates Petro ir Povilo baznycioje Vilniuje ? Kaip ten su puosimu ? Roziu lapeliu barstymu isejus ?
Atsakyti
O mums tai l. pasiseke biggrin.gif Buvau nusprendusi puoksciu jokiu baznyciai neuzsakineti, nes butume virsije limita... BET mes tuokemes per zolines - treciadieni - tai visi papuosimai nuo sestadienio dar buvo like ir nenuvyte, nuotraukose atrodo puikiai!!!! Prie altoriaus buvo dvi puokstes didziules su baltomis gerberomis, patys tik zvakeles isdeliojome (stiklines zvakides su rozes formos zvakelemis) thumbup.gif
PS - nuotraukos bus, kai jas gausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 27, 12:49)
kaip grazu mirksiukas.gif

MAN IRGI GRAZU, ACIU. TIK KAZKAIP NIEKAS NESIDOMI. g.gif
Atsakyti
as tai nepuosiau baznycios, ten ir taip buvo grazu
Atsakyti
Man taip pat aktuali si tema, isteku tik kitais metais, bet galvoje kribsta visokiausios idejos ir kartu nezinia. Tuoksiuosi palangos baznycioje idomu, kaip ten su puosyba rolleyes.gif gal merginos gali man padeti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 08 22, 20:56)
Sveikutes, parduodu vbaznycios papuosimus. nuotraukos cia.
http://public.fotki....1/kaspinai.html
noreciau 80 Lt.
viso 26 kaspinai - 13 sujungtu kaspinu kabinti ant vienos puses suolu, kiti 13-ant kitos suolu puses. spalva - balta su auksine. prasom g.gif

Labi grazu, gaila nieks neima i zmonas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as papuosimu irgi neplanuoju pirkti,girdejau kad jei nori baznycia papuosia
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 07 31, 17:09)
as tekejau Jeruzales baznycioj. mums irgi sake kad ziedlapiu nelabai, bet as supratau, kad viduj neleidzia barstyt ziedlapiu ir ant laiptu, o jau uz laiptu kaip ir galima... anyway, mums tipo liudininkai padare siurpriza ir barste ir rozem ir ryzias ir kazkokia chlapuske sove... ir visa tai padare ant laiptu  blush2.gif  bet kai dar tik ejom i baznycia maciau pribarstytu ziedlapiu, vadinasi ne mes vieni taip pasielgem. nu bet negrazu kai pasako kad negalima, o tu vis tiek savo.

beje, esu buvusi karta vestuvese, kur jaunuosius apibere ziedlapiais o paskui viena pemerge ar kas ji ten pasieme sluota ir suslave, cia buvo prie Sv. Jonu baznycios. manau jei drauges geros, tai nebutu bedos joms susluoti, netgi nuotrauku geru galima pasidaryti  tongue.gif

o del papuosimo jeruzales baznycioj, tai kai mes tuokemes ji buvo papuosta, bent jau man pakako, pilna dideliu geliu puoksciu, prie altoriaus kazkoks dekoras su tiuliu ir gelem. man patiko. nebent suolus puosti noretumet. aisku, gal tai buvo del to kad ta diena buvo vestuviu maratonas  cool.gif

no joa cia tai nuliudau del jeruzales baznycios;{ norejau kad sunenas nestu ziedus , o brangiojo pusesere 5 metu barstytu ziedlapius , nu bet dbr tai nzn .... kazkokia nesamone !!!!! dar draugiai neleido prioes pora metu kad tetis prie altoriaus vestu nes tipo ne lietuviska tradicija , kazkokia nesamone jau per stipriai jie i viska reaguoja , nieko nelejdzia doh.gif
g.gif
Atsakyti
idomu, kaip Bernardinuose su puosimu?..

ir kaip daro, jei numatyta ceremonija pvz kas pusvalandi? negi viena ceremonija pasipuosia, issinesa,kita pasipuosia, issinesa?..
Atsakyti