as tekejau Jeruzales baznycioj. mums irgi sake kad ziedlapiu nelabai, bet as supratau, kad viduj neleidzia barstyt ziedlapiu ir ant laiptu, o jau uz laiptu kaip ir galima... anyway, mums tipo liudininkai padare siurpriza ir barste ir rozem ir ryzias ir kazkokia chlapuske sove... ir visa tai padare ant laiptu
bet kai dar tik ejom i baznycia maciau pribarstytu ziedlapiu, vadinasi ne mes vieni taip pasielgem. nu bet negrazu kai pasako kad negalima, o tu vis tiek savo.
beje, esu buvusi karta vestuvese, kur jaunuosius apibere ziedlapiais o paskui viena pemerge ar kas ji ten pasieme sluota ir suslave, cia buvo prie Sv. Jonu baznycios. manau jei drauges geros, tai nebutu bedos joms susluoti, netgi nuotrauku geru galima pasidaryti
o del papuosimo jeruzales baznycioj, tai kai mes tuokemes ji buvo papuosta, bent jau man pakako, pilna dideliu geliu puoksciu, prie altoriaus kazkoks dekoras su tiuliu ir gelem. man patiko. nebent suolus puosti noretumet. aisku, gal tai buvo del to kad ta diena buvo vestuviu maratonas
no joa cia tai nuliudau del jeruzales baznycios;{ norejau kad sunenas nestu ziedus , o brangiojo pusesere 5 metu barstytu ziedlapius , nu bet dbr tai nzn .... kazkokia nesamone !!!!! dar draugiai neleido prioes pora metu kad tetis prie altoriaus vestu nes tipo ne lietuviska tradicija , kazkokia nesamone jau per stipriai jie i viska reaguoja , nieko nelejdzia