ieskau jau susituoke Sv.Gertudos baznycioje Kaune. labai noreciau pamatyt kaip atrode papuosta ji tokia maza, kukli, kad ten ir papuosimai turi buti minimalus...
o man idomu gal kas tuokesi ar tuoksis Raudondvario baznycioj?
QUOTE(jubrazu @ 2007 07 26, 07:36)
Laba, o kur tu užsakinėjai bažnyčios dekoraciją? Tikrai labai gražu
Labas,
geliu salone Labdariu g-je (tarp Vilniaus g. ir Totoriu g.)
Labas, kas tuokietes toje baznyteleje kuri yra Dominikonu gatveje Vilniuje, tokia kaip koplyciua, nedidele, bet labai grazi ir jauki Papasakokit prasau koks ten yra kunigelis, ypac jei vede lenku kalba vestuviu ceremonija, kiek paaukojot baznyciai ir kas svarbiausia kaip ten su puosyba ir ar leidzia mesti ziedlapius isejus is baznycios, nes isejimas tai is karto i gatve, kuri ir taip siauroka Buciau dekinga, jei pagelbetumet
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 28, 15:02)
Labas, kas tuokietes toje baznyteleje kuri yra Dominikonu gatveje Vilniuje, tokia kaip koplyciua, nedidele, bet labai grazi ir jauki Papasakokit prasau koks ten yra kunigelis, ypac jei vede lenku kalba vestuviu ceremonija, kiek paaukojot baznyciai ir kas svarbiausia kaip ten su puosyba ir ar leidzia mesti ziedlapius isejus is baznycios, nes isejimas tai is karto i gatve, kuri ir taip siauroka Buciau dekinga, jei pagelbetumet
Laba, jei kalbi apie pačią Dominikonų bažnyčią, tai pati buvau ten ceremonijose ne kartą. Žiedlapius metėme išėjus ių bažnyčios, bažnyčią puošti leidžia, tik nežinau, gal iš anksto susitarus ar perspėjus kunigą, tik žinau man sakė, jog tupkiantis toje bažnyčioje jaunuosios pečiai turi būti pridengti, na tokia tvarka, bet tai buvo praeitais metais. O daugiau... jo išėjus iš karto gatvė, bet visi žmonės labai mandagus ir sustoja praleidžia, o kitoje gatvės pusėje jau sveikina jaunavedžius. Būna, kad sveikina ir prie pat bažnyčios, bet jau labai didelė spūstis gaunas
Julita
Papildyta:
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 28, 15:02)
P.S. na ir nelabi ji maža, jei kalbi apir Dominikonų bažnyčią tik man tas joje nepatinka, jog nemažai turistų užeina, praeitais metais, tai kunigas, užėjus turistams, pasakė, jog prašau netrugdyti ir nevaikščioti šliubo metu, o šiemet, kai buvau, deja, turistai vaikščiojo, šurmuliavo, ir kunigas nieko ... nereagavo...
QUOTE(Simbaa @ 2007 07 26, 10:24)
Gal kas tuokiasi Birston sv. Antano Paduviecio baznycioje rugsejo 1 d. O gal jau tuoketes? Butu faina pamatyti kaip atrode baznycia
praejusi sestadieni kaip tik buvaome Birstone pavaikstineti, kadangi buvo puikus oras mateme daug vestuviu, taigi pasiziureti buvom uzsuke ir i baznycia. Labai jauki ir grazi baznytele, bet papuosimu tai nieko nebuvo, issyrus pora dideliu puoksciu priekyje prie didziojo altoriaus. Suolai nepuosti. Tiek galiu pasakyti is savo savaitgalio keliones. Graziu vestuviu
Su pirmadieniu, merginos! Kaip suprantu musu netekejusiu vis maziau ir maziau lieka...
Buvau penktadieni nuejusi i savo Sv. Mikalojaus baznycia, tai ten naujus suolus (klauptus, - lyg taip tiksliai jie vadinasi) sudejo!!!! Daaaug problemu su puosimu issisprende, nes uzsipilde erdve ir dabar manau, kad reikia tik zvakuciu puosimui tako ir viskas!!! Gal viena zvakute viena mini puokstele, ant kas antro suolo virsutines briaunos (nes ji lygi ir plati)! Man vis dar sekasi
Buvau penktadieni nuejusi i savo Sv. Mikalojaus baznycia, tai ten naujus suolus (klauptus, - lyg taip tiksliai jie vadinasi) sudejo!!!! Daaaug problemu su puosimu issisprende, nes uzsipilde erdve ir dabar manau, kad reikia tik zvakuciu puosimui tako ir viskas!!! Gal viena zvakute viena mini puokstele, ant kas antro suolo virsutines briaunos (nes ji lygi ir plati)! Man vis dar sekasi
Sveikos merginos, turiu tokiu ziniu del Jeruzales baznycios...ten DRAUDZIAMI trys dalykai...ziedlapiu barstymas, ryziu barstymas ir zvakutes ant grindu
QUOTE(Laukogelyte @ 2007 07 30, 13:05)
Sveikos merginos, turiu tokiu ziniu del Jeruzales baznycios...ten DRAUDZIAMI trys dalykai...ziedlapiu barstymas, ryziu barstymas ir zvakutes ant grindu
Tai gal leidia zvakutes zvakidese ant grindu?!! As taip pat manau, kad zvakides (tos bent jau mazos kur po pora litu kainuoja) butinos, juk gali islaseti vaskas ar pan.
O del ziedlapiu tai kokia nesamone!!! Gi galit patys susirinkti, ryziai taip sutinku, su jais sunnkiau
Gal pavyks perkalbeti...
QUOTE(Laukogelyte @ 2007 07 30, 12:05)
o kas cia oper kosmaras, kokia nesamone, kaip gali neleisti? nesuprantu, juk ziedlapiai tai cia neiko tokio, nu del ryziu tai gal ir ne (sunkokai gal jei iassisluoja), nuų bet zvakutes juk nieko tokio Vejai, visa vestuviu nuotaika sugadina tokie reikalavimai
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 30, 21:24)
o kas cia oper kosmaras, kokia nesamone, kaip gali neleisti? nesuprantu, juk ziedlapiai tai cia neiko tokio, nu del ryziu tai gal ir ne (sunkokai gal jei iassisluoja), nuų bet zvakutes juk nieko tokio Vejai, visa vestuviu nuotaika sugadina tokie reikalavimai
Su žiedlapiais yra toks dalykas, jei grindys šviesios, tai sumindžioti žiedlapiai (ypač raudoni), taip jas nudažo, kad su jokiais stebuklingais valikliais neišvalysit.
Sveikos. Dar kartą klausiu, gal yra tekančių 08-18 Bernardinuose? Norėčiau dėl koplytėlės puošimo pakalbėt.