Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(carolle @ 2007 07 19, 16:25)
nesu pries baznycios puosima, bet man graziausiai , kai baznycia visiskai nepapuosta :g tongue.gif

drinks_cheers.gif buna ir taip mirksiukas.gif Man irgi grazu nepuosta,kol nepamatau papuostos hihihi.gif Perkrauti papuosimai,tai,zinoma schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet skoningai ir su saiku,tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukogelyte @ 2007 07 18, 15:50)
Gal kas Vilniuje Jeruzales baznycioje tuokesi?  ax.gif Kaip ten su papuosimais?  g.gif Ar nieko nesako del ziedlapiu kieme? Nes prie kai kuriu baznyciu tai neleidzia metyti, ale siukslynimas...

Laukogelyte, o tavo kada vestuves? gal rugpjucio 18 diena?
mes ta diena jeruzales baznycioj tuokiames. galetume gal pasiderinti del puosimo? o del ziedlapiu nezinau, neklausiau. galvoju, pries ceremonija juk reikia dar i zakristija nueiti, tai nusivesiu zavia mazyte dukterecia, kuri turetu ziedlapius barstyti, tai, manau, kunigelis nepriestaraus... 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinot, kaip su ziedlapiais bernardinu baznycioj. Ar isejus is baznycios, galima juos barstyt? Kai kur neleidzia to daryt.
Atsakyti
QUOTE(eglootea @ 2007 07 21, 20:24)
O gal kas zinot, kaip su ziedlapiais bernardinu baznycioj. Ar isejus is baznycios, galima juos barstyt? Kai kur neleidzia to daryt.

Ziedlapius leidzia barstyti tik isejus is kiemelio, uz vartu, nes prie pat baznycios akmeninis grindinys ir labai sunkiai issisluoja 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Salva @ 2007 07 17, 09:57)
Nagi yra yra tokiu  ax.gif  Ceremonijos ten vyksta, kiek zinau, tik koplycioje? O ten suoliukai tokie zemuciai, man fantazija nenesa nieko daugiau kaip tik puokstes statyt prieky... tos puokstes kainuotu, kaip sake geliu salone, viena 150-300 lt, o reketu dvieju is abieju sonu. Tokios sumos paaukoti baznyciai negalime.
Eglootea, o kada Jusu ceremonija? Gal jau skambinai ir suzinojai ka nors?

As tuokiausi koplytelej, va kaip atrode mano papuosimai (kuklus, bet tokie man labiausiai prie sirdies ax.gif
user posted image

Visas tas dziaugsmas ( 6 stovai ir viena puokste) kainavo 200Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2007 07 21, 22:21)
Visas tas dziaugsmas ( 6 stovai ir viena puokste)  kainavo 200Lt  ax.gif

Super gerai thumbup.gif
Kaina tiesiog neįtikėtina g.gif
Atsakyti
As prasiau puoksteliu is kuo naturalesniu gelyciu, ten ir lauko geliu buvo, del to pigiai gal ir isejo...apskritai, tam geliu salone kainos nesikandzioja. Beje ji suradau SM - nedidukas geliu salonas tarp Vilniaus ir Totoriu gatves smile.gif
Atsakyti
Uzsukau i bernardinus kazkuri sestadieni, o ten, prie iejimo i koplycia ir viduj, is abieju pusiu pristatyta vazu su ivairiausiom gelem. kurios, beje visai skirtingos ir nedera: stovi dvi vazos su didelem baltom rozem, o salia dvi vazos su lauko gelem ir smilgom ir pan. po viena gal grazu, bet kai toks misinys.... praejo noras galutinai savo geles nesti. vis tiek nesimatys ju toj eklektikoj, ir niekas net nesupras, kad stai sitose vazose musu geles.
Atsakyti
QUOTE(Salva @ 2007 07 25, 11:25)
Uzsukau i bernardinus kazkuri sestadieni, o ten, prie iejimo i koplycia ir viduj, is abieju pusiu pristatyta vazu su ivairiausiom gelem. kurios, beje visai skirtingos ir nedera: stovi dvi vazos su didelem baltom rozem, o salia dvi vazos su lauko gelem ir smilgom ir pan. po viena gal grazu, bet kai toks misinys.... praejo noras galutinai savo geles nesti. vis tiek nesimatys ju toj eklektikoj, ir niekas net nesupras, kad stai sitose vazose musu geles.

Paprastai bažnyčiose sumerkia visas gėles kurias kas nors atneša, ar lieka nuo įvairių švenčių, ir tuo dažniausiai rūpinasi kokia bažnyčios davatkėlė. Nedaugelis bažnyčių turi žmogų bent truputį suprantantį apie puošimą. Geriausia, kad turėtumėt savo žmogų, kuris prieš ceremoniją papuoštų: patrauktų visas tas "grožybes" ir pamerktų jūsų gėles. Be abejo turite dėl to susitarti iš anksto.
Atsakyti
Laba, o kur tu užsakinėjai bažnyčios dekoraciją? smile.gif Tikrai labai gražu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2007 07 21, 23:21)
blush2.gif

As tuokiausi koplytelej, va kaip atrode mano papuosimai (kuklus, bet tokie man labiausiai prie sirdies  ax.gif
user posted image

Visas tas dziaugsmas ( 6 stovai ir viena puokste)  kainavo 200Lt  ax.gif

Laba, o kur užsakinėjai bažnyčios dekoraciją smile.gif
Tikrai labai gražu thumbup.gif
Papildyta:
Gal kas tuokiasi 08.25 Jeruzalės bažnyčioje ir norėtų tartis dėl bendro pauošimo? smile.gif g.gif
Atsakyti
Gal kas tuokiasi Birston sv. Antano Paduviecio baznycioje rugsejo 1 d. O gal jau tuoketes? Butu faina pamatyti kaip atrode baznycia 4u.gif
Atsakyti