Sveikutės. Kas tuokiatės Bernardinų bažnyčioje? Kaip ten su papuošimais, gal žinot. Aš dar nepasidomėjau.
Su tuo tiuliu tai ziauriai graziai atrodo ir tuomet jau del zvakuciu galima taip nebijoti ... Niu fainai sugalvota ... ir as taip darysiu ...
QUOTE(eglootea @ 2007 07 08, 19:46)
Sveikutės. Kas tuokiatės Bernardinų bažnyčioje? Kaip ten su papuošimais, gal žinot. Aš dar nepasidomėjau.
Nagi yra yra tokiu Ceremonijos ten vyksta, kiek zinau, tik koplycioje? O ten suoliukai tokie zemuciai, man fantazija nenesa nieko daugiau kaip tik puokstes statyt prieky... tos puokstes kainuotu, kaip sake geliu salone, viena 150-300 lt, o reketu dvieju is abieju sonu. Tokios sumos paaukoti baznyciai negalime.
Eglootea, o kada Jusu ceremonija? Gal jau skambinai ir suzinojai ka nors?
Rimtai ceremonija vyksta koplyteleje? Gal kas nuotraukyte imeskit kaip ten vidus atrodo Nes man labai norisi mazos, jaukios baznyteles, ne miesto gigantu Tai galvoju apie Vilniaus Dominikonu, nes ten irgi
Gal kas Vytauto baznycioje Kaune tuoketes??? Kaip ten su papuosimais?
QUOTE(LadyMonik @ 2007 07 18, 14:52)
Gal kas Vytauto baznycioje Kaune tuoketes??? Kaip ten su papuosimais?
Kiek esu girdejusi, ten viska puosia tam uz tai atsakinga moteris, aisku pries tai is besituokianciuju buna surinkti pinigeliai...
Kai buvau uzsukusi savaitgali pasidairyti maciau, kad papuosta graziai, ir zvakeles isdeliotos, kurias ji nuolat priziuri ir keicia.
Gal kas Vilniuje Jeruzales baznycioje tuokesi? Kaip ten su papuosimais? Ar nieko nesako del ziedlapiu kieme? Nes prie kai kuriu baznyciu tai neleidzia metyti, ale siukslynimas...
QUOTE(Salva @ 2007 07 17, 10:57)
Nagi yra yra tokiu Ceremonijos ten vyksta, kiek zinau, tik koplycioje? O ten suoliukai tokie zemuciai, man fantazija nenesa nieko daugiau kaip tik puokstes statyt prieky... tos puokstes kainuotu, kaip sake geliu salone, viena 150-300 lt, o reketu dvieju is abieju sonu. Tokios sumos paaukoti baznyciai negalime.
Mes tuokiamės rugpjūčio 18d. Dėl puošimo bandysiu kalbet rugpjūčio pradzioj, kai nesim pazymejima is kursu. man atrodo, kad faina butu su baltais kardeliais. Jie nėra l. brangus. Mačiau taip papuosta - labai graziai ir prabangiai atrodo.
QUOTE(eglootea @ 2007 07 19, 10:23)
Mes tuokiamės rugpjūčio 18d. Dėl puošimo bandysiu kalbet rugpjūčio pradzioj, kai nesim pazymejima is kursu. man atrodo, kad faina butu su baltais kardeliais. Jie nėra l. brangus. Mačiau taip papuosta - labai graziai ir prabangiai atrodo.
Gera mintis. Kardeliai man irgi grazu. Tik kai skambinom i rastine, sake, puosimui bus kelios minutes iki ceremonijos, kadangi santuoku labai daug. Zvakiu neleidzia, o gelems vaza duotu. Tik jei musu laikas yra popiet, jauciu tu vazu jie jau netures. As jau beveik persigalvojau kazka daryti, nes nelabai yra ka ipareigoti lakstyt su tom savo vazom, kai laikas toks itemptas.
gal kuri nors zinot apie puosima prisikelimo baznycioj? kas puosia, po kiek moka ir tt.
QUOTE(saulytei @ 2007 07 19, 10:52)
gal kuri nors zinot apie puosima prisikelimo baznycioj? kas puosia, po kiek moka ir tt.
Atrodo, kad jie turi tokią mergaitę, kuri puošimu užsiima, bet , manau, geriausia būtų ten ir paklausti.
nesu pries baznycios puosima, bet man graziausiai , kai baznycia visiskai nepapuosta :g