oi...su jura tai klasiskiau ir but negali iskart pasijustum kaip is kokio romantisko filmo, kurio pabaigoje 2 mylintys zmones susituokia prie juro jezau visai uzsisvajojau Bet butu klasiskai nuostabu
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 21, 18:31)
oi...su jura tai klasiskiau ir but negali iskart pasijustum kaip is kokio romantisko filmo, kurio pabaigoje 2 mylintys zmones susituokia prie juro jezau visai uzsisvajojau Bet butu klasiskai nuostabu
na jo su jura tai is viso
QUOTE(gala @ 2007 06 21, 12:19)
o isivaizduokit dar jura priekyje, tai is viso
aha labai grazu
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 22, 09:22)
Jura juk, tai kur cia nebus grazu..
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 22, 00:31)
na jo su jura tai is viso
Cia kaip Aistes Stonytes vestuve ant juros kranto. Grazu, bet... man ir mano vyrui per daug jau nudailinta kazkaip butu... As nemegsu demesio centre buti.. o cia dar pajuris ir tookia roooomaaaantika, atrodo, kad susituokus prie puodu ir plytos niekada ir nestovesi tik va tokiose vietose vaikstinesi ir sypsosies vienas kitam
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 29, 11:09)
cia man labai grazu ir ispudingai atrodo, tik nesuprantu - jei ta tiuli taip subanguoti ant suolu eiles krasto, tai kaip sveciams atsisesti?
QUOTE(Helene @ 2007 06 23, 21:57)
cia man labai grazu ir ispudingai atrodo, tik nesuprantu - jei ta tiuli taip subanguoti ant suolu eiles krasto, tai kaip sveciams atsisesti?
sveciai is kitos puses suolu atsisiesti juk gali.
manau, taip dar geriau kai suolai taip 'uzdaryti' tuliu ar siaip juostele, nes zmones tada nevaiksto po ir pries vestuves tuo takeliu ir jei zvakiu kokiu padeta nepritasko vasko. nu taip toks solidumas islaikomas.
QUOTE(Saleen @ 2007 06 24, 23:44)
sveciai is kitos puses suolu atsisiesti juk gali.
manau, taip dar geriau kai suolai taip 'uzdaryti' tuliu ar siaip juostele, nes zmones tada nevaiksto po ir pries vestuves tuo takeliu ir jei zvakiu kokiu padeta nepritasko vasko. nu taip toks solidumas islaikomas.
butent Yra kita suolu puse ir prasom keliauti Mes irgi tversim iejima su kaspineliais ir juostelemis.Nera cia ko Specialiai taip darysime
vava, man irgi tokia mintis kilus buvo, kad sveciams nepatogu bus Nu bet tai juk mano svente tegu eina aplink ir atsiseda , nes as irgi planuoju is zvakuciu padaryti kelia iki altoriaus
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 25, 11:34)
vava, man irgi tokia mintis kilus buvo, kad sveciams nepatogu bus Nu bet tai juk mano svente tegu eina aplink ir atsiseda , nes as irgi planuoju is zvakuciu padaryti kelia iki altoriaus
as labai kazkaip pries tas vestuves "suskydau" - rupinuosi, kad visiems viskas butu patogu, kad neliktu nuskriaustu, kad neiskiltu nepatogumu sveciams ir panasiai... bet bandau atsikratyti sios nesamoes - mano svente, ka noriu ta darau, ir gerai sakot - lai eina per kita puse
QUOTE(Helene @ 2007 06 29, 14:43)
as labai kazkaip pries tas vestuves "suskydau" - rupinuosi, kad visiems viskas butu patogu, kad neliktu nuskriaustu, kad neiskiltu nepatogumu sveciams ir panasiai... bet bandau atsikratyti sios nesamoes - mano svente, ka noriu ta darau, ir gerai sakot - lai eina per kita puse
Jau kaip truputi patyrusi atsokusi savo vestuves, tai galiu pasakyti, kad sveciu patogumo tai reikia ziureti maziausia, svarbu, kad patiems butu super. Mes irgi galvojome apie svecius, kaip tas kaip anas, kaip atvaziuoti kaip isvaziuoti, o jiems viskas dzin, todel gaila saves, kad lieka neivertintas tavo darbas. Vestuves jaunuju svente - tegul visi ir derinasi prie jaunuju noru