Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

Man ir galos ir remisitos gražūs bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 06 18, 16:19)
Man ir galos ir remisitos gražūs  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif as galvoju aknors panasaus pasidaryti...bet kada??jei diena pries vaziuosiu dekoruoti sodybos? doh.gif doh.gif
Atsakyti
gerai jei baznytele nedidele, bet jei didele, tai kiek geliu reiktu doh.gif

o kokioj tu remisita baznycioj tuoksiesi?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 19, 00:39)
gerai jei baznytele nedidele, bet jei didele, tai kiek geliu reiktu  doh.gif

o kokioj tu remisita baznycioj tuoksiesi?

Sv.Antano, as ten krikstyta tai man ji prie sirdies labai...as nenorejau ten savo parapijos,nes niekada nebuvau buvus joje.Tai ...o Sv.Antano ji tokia mazute,as norejau jaukios baznyteles,bet ne kaimo koplycios,tai ji man ideali. rolleyes.gif nes kai pagalvoju apie katedra,kad vienu metu kelios poros tuoksis,as noriu kad mus individualiai apzenytu biggrin.gif
Atsakyti
O as neturesiu galimybes puosti baznycia verysad.gif nes kaip tik ta diena kai tuosimes pasirodo bus 550metu,tai jau ji tai progai bus papuosta kazkaip ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 08:05)
O as neturesiu galimybes puosti baznycia  verysad.gif  nes kaip tik ta diena kai tuosimes pasirodo bus 550metu,tai jau ji tai progai bus papuosta kazkaip ten  doh.gif

tai jau as galvoju tu tik dziaukis! vienu galvos skausmu maziau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 09:05)
O as neturesiu galimybes puosti baznycia  verysad.gif  nes kaip tik ta diena kai tuosimes pasirodo bus 550metu,tai jau ji tai progai bus papuosta kazkaip ten  doh.gif

jau geresnio varianto tai buti tikrai negali, kiek rupesciu ir derinimu atpuola, savo kailiu patyriau kaip sunku ta diena ka nors pastumti ar paraginti nors pirsta pajudinti. Nenukabink nosies ir dziaukis, kad taip viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 08:05)

tai gal bus graziai papuosta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 19, 10:02)
tai jau as galvoju tu tik dziaukis! vienu galvos skausmu maziau wink.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 19, 10:17)
jau geresnio varianto tai buti tikrai negali, kiek rupesciu ir derinimu atpuola, savo kailiu patyriau kaip sunku ta diena ka nors pastumti ar paraginti nors pirsta pajudinti. Nenukabink nosies ir dziaukis, kad taip viskas bus  thumbup.gif

QUOTE(welkom1 @ 2007 06 19, 10:57)
tai gal bus graziai papuosta bigsmile.gif

Sakot g.gif nu gal ir tiesa is dalies, bet zinot kaip ten buna per tas sventes tos baznycios papuostos doh.gif na bet gal ir nieko g.gif
Mes tuoksimes Siluves bazilikoje wub.gif 4u.gif tai gali buti kad ir toje koplycioje tuoksimes, kur apsireiske Marija,nu ten man irgi visai grazu,mazute,nebus tu zmoniu tiek kaip pacioj baznycioj manau bus per ta svente doh.gif
Atsakyti
http://www.specialwe.....s wedding.JPG

ne baznyciai bet grazu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 20, 18:09)
neblogas vaizdelis  4u.gif

o isivaizduokit dar jura priekyje, tai is viso wub.gif
Atsakyti