Man ir galos ir remisitos gražūs
QUOTE(natasele @ 2007 06 18, 16:19)
Man ir galos ir remisitos gražūs
as galvoju aknors panasaus pasidaryti...bet kada??jei diena pries vaziuosiu dekoruoti sodybos?
gerai jei baznytele nedidele, bet jei didele, tai kiek geliu reiktu
o kokioj tu remisita baznycioj tuoksiesi?
QUOTE(gala @ 2007 06 19, 00:39)
gerai jei baznytele nedidele, bet jei didele, tai kiek geliu reiktu
Sv.Antano, as ten krikstyta tai man ji prie sirdies labai...as nenorejau ten savo parapijos,nes niekada nebuvau buvus joje.Tai ...o Sv.Antano ji tokia mazute,as norejau jaukios baznyteles,bet ne kaimo koplycios,tai ji man ideali. nes kai pagalvoju apie katedra,kad vienu metu kelios poros tuoksis,as noriu kad mus individualiai apzenytu
O as neturesiu galimybes puosti baznycia nes kaip tik ta diena kai tuosimes pasirodo bus 550metu,tai jau ji tai progai bus papuosta kazkaip ten
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 08:05)
O as neturesiu galimybes puosti baznycia nes kaip tik ta diena kai tuosimes pasirodo bus 550metu,tai jau ji tai progai bus papuosta kazkaip ten
tai jau as galvoju tu tik dziaukis! vienu galvos skausmu maziau
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 09:05)
jau geresnio varianto tai buti tikrai negali, kiek rupesciu ir derinimu atpuola, savo kailiu patyriau kaip sunku ta diena ka nors pastumti ar paraginti nors pirsta pajudinti. Nenukabink nosies ir dziaukis, kad taip viskas bus
QUOTE(rutuks @ 2007 06 19, 08:05)
tai gal bus graziai papuosta
QUOTE(Saleen @ 2007 06 19, 10:02)
tai jau as galvoju tu tik dziaukis! vienu galvos skausmu maziau
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 06 19, 10:17)
jau geresnio varianto tai buti tikrai negali, kiek rupesciu ir derinimu atpuola, savo kailiu patyriau kaip sunku ta diena ka nors pastumti ar paraginti nors pirsta pajudinti. Nenukabink nosies ir dziaukis, kad taip viskas bus
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 19, 10:57)
tai gal bus graziai papuosta
Sakot nu gal ir tiesa is dalies, bet zinot kaip ten buna per tas sventes tos baznycios papuostos na bet gal ir nieko
Mes tuoksimes Siluves bazilikoje tai gali buti kad ir toje koplycioje tuoksimes, kur apsireiske Marija,nu ten man irgi visai grazu,mazute,nebus tu zmoniu tiek kaip pacioj baznycioj manau bus per ta svente
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 20, 18:09)
neblogas vaizdelis
o isivaizduokit dar jura priekyje, tai is viso