Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(Hun @ 2007 05 09, 13:59)
Zinok kunigas sake ten tu remontu nebaigs dar 2-3metus doh.gif Bet pilnai su tavimi sutinku, bet tai dabar jau daryti verysad.gif  verysad.gif

Nu bet ir nepasiseke mums doh.gif mano irgi vestuves ten rugpjucio 4d. maciau, kad remontuoja, bet kazkaip nepaklausiau, galvojau iki vasaros pabaigos baigs...tai ka dabar dayt? Is savo parapijos del to ir pabegau, kad ten remontai ir taip viskas atlupineta, tai cia irgi nekitaip bus verysad.gif ... O kas vyksta toj koplytelej ar kaip pavadinti kur iejus pro duris desinej pusej paciam prieki. Gal ten gali tuokti? Esu girdejus, kad krikstynos tai buna ten. g.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2007 05 21, 23:03)
siatip per dieną pavyko padaryt bažnyčia,ten ir kitos nuotraukos

bigsmile.gif tu cia pati darei?
Atsakyti
QUOTE(*lovely* @ 2007 05 22, 09:33)
Nu bet ir nepasiseke mums doh.gif  mano irgi vestuves ten rugpjucio 4d. maciau, kad remontuoja, bet kazkaip nepaklausiau, galvojau iki vasaros pabaigos baigs...tai ka dabar dayt? Is savo parapijos del to ir pabegau, kad ten remontai ir taip viskas atlupineta, tai cia irgi nekitaip bus  verysad.gif ... O kas vyksta toj koplytelej ar kaip pavadinti kur iejus pro duris desinej pusej paciam prieki. Gal ten gali tuokti? Esu girdejus, kad krikstynos tai buna ten. g.gif

Kiek suprantu tai tik melstis tyloje g.gif
ems taip pat galvojome kad ten neblogai butu blush2.gif blush2.gif
Labai gaila kad taip, juolab mes kai uzsisakinejome baznycia jie mano mamai passake, kad bus baigta doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 22, 11:02)
Kiek suprantu tai tik melstis tyloje g.gif
ems taip pat galvojome kad ten neblogai butu blush2.gif  blush2.gif
Labai gaila kad taip, juolab mes kai uzsisakinejome baznycia jie mano mamai passake, kad bus baigta doh.gif  gun_bandana.gif

GAL KAS ZINOTE KAS TUOKSIS KAUNO ARKIKATEDROJE LIEPOS 28D 12: arba 13val???? Noreciau pakalbeti apie baznycios puosima mirksiukas.gif

PRASAU PADEKITE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pati dasriau,ir net labai paprastai,kadangi biudžetas ribojo,tai ir kainavo viskas.....papigiai,taip sakant.ta juosta kur tarp suolų-ne floristine,o kasos aparato juosta,kaina apie 1,70 abiem eilem.kaspinus igi galima pachaltūrint,o va gėlės-tikros,urminej prekyboj kur prie kauno onkologijos ligoninės yra pirktos-40rožių kainavo 45lt,žvakutės-tablečiukės,o po jomis iš balto popieriaus žvaigždutės ir gėlės,žaluma-pas draugus nuo palangės apgenėjom blush2.gif .bet rezultatas liuks
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2007 05 22, 22:07)
pati dasriau,ir net labai paprastai,kadangi biudžetas ribojo,tai ir kainavo viskas.....papigiai,taip sakant.ta juosta kur tarp suolų-ne floristine,o kasos aparato juosta,kaina apie 1,70 abiem eilem.kaspinus igi galima pachaltūrint,o va gėlės-tikros,urminej prekyboj kur prie kauno onkologijos ligoninės yra pirktos-40rožių kainavo 45lt,žvakutės-tablečiukės,o po jomis iš balto popieriaus žvaigždutės ir gėlės,žaluma-pas draugus nuo palangės apgenėjom  blush2.gif .bet rezultatas liuks

o kaip pasiseke su geliu prekybininkais susikalbeti, galvoju vel rizikuoti pas juos geles usisakyti, bet truputi baisoka darosi, nes syki labai pavede, buvau uzsisakiusi 50 roziu, o kai atejau pasiimti - sorry buvo daug klientu pardavem...
Man labai patogu butu, nes gyvenu salia ju.
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti, del baznycios puosimo. Galvoju baznycia puosti atlaso juostomis ir kaspinais ant eiliu, taciau nezinau kaip geriausiai tas atlaso juostas pritvirtinti. Gal kas turite minciu? blush2.gif Galbut galetumete patarti kaip dar idomiau butu galima papuosti baznycia. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borra @ 2007 05 24, 19:17)
Laba diena, norejau paklausti, del baznycios puosimo. Galvoju baznycia puosti atlaso juostomis ir kaspinais ant eiliu, taciau nezinau kaip geriausiai tas atlaso juostas pritvirtinti. Gal kas turite minciu? blush2.gif  Galbut  galetumete patarti kaip dar idomiau butu galima papuosti baznycia. Aciu  smile.gif

lipnia juosta,arba tai smeigtukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(borra @ 2007 05 24, 19:17)
Laba diena, norejau paklausti, del baznycios puosimo. Galvoju baznycia puosti atlaso juostomis ir kaspinais ant eiliu, taciau nezinau kaip geriausiai tas atlaso juostas pritvirtinti. Gal kas turite minciu? blush2.gif  Galbut  galetumete patarti kaip dar idomiau butu galima papuosti baznycia. Aciu  smile.gif

Sveika mirksiukas.gif aš savuosius puošimus pritvirtinau specialiais klijuojamais klijais, panašiais į plasteliną, ar gumą smile.gif jų yra pirkti visose prekybos centruose drinks_cheers.gif beje, dar galima prilipinti kaspinus tokiais specialiais nuotraukoms skirtais į albumus klijuoti kampučiais, kurie iš abiejų pusių limpa, paieškok tarp foto prekių mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ruta_zalia,2007 05 23, 08:09]
nu ta sėkmė tokia-ėmėm kas buvo lotuliukas.gif ,nes jau uždarinėjo,ten iki 3 dirba,tai pataikėm per pat pabaigtuves dienos,manau kad iš ryto nuėjus tikrai gali rinktis,o užsakinėt net nebandžiau,dabar reikės liepos mėn.,tai vėl taip pat ,tik gal gėles prieš dieną ar dvi nupirksiu,bet tikrai be jokių užsakymų,nes tikrai pavedinėja ir labai nesmagu kai planai keičias,gerai ir eksprontu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas liepos 7 d. Sv. Kazimiero baznycioje Vilniuj tuokiasi? pasitartume del puosimo mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas nuomuoja papuosimus baznyciai?reikia jusu pagalbos smile.gif
parasykit kas ka zinot blush2.gif
Atsakyti