Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(katanelis @ 2007 02 26, 19:37)
savąsias gėlytes pirkau Kaune, Urmo bazėje, ten tikrai pigiau, ir dar nuolaidos išsiprašiau  tongue.gif nes daug pirkau  biggrin.gif šiaip žiūrint kokių gėlyčių nori, vienos atrodo kaip tikros, kitos tragiškai  doh.gif asmeniškai man gražiai žiūrisi mažytės gėlytės, jos tikresnės ir natūralesnės  thumbup.gif

thumbup.gif Bazeje ir mes mateme...Ten jos tikrai nebrangios ir atrodo graziai.Ypac ramunes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 26, 19:38)
thumbup.gif Bazeje ir mes mateme...Ten jos tikrai nebrangios ir atrodo graziai.Ypac ramunes wub.gif

aga, sutinku drinks_cheers.gif ypač ramunės mirksiukas.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Ka su tom gelytem veikti? blush2.gif Nes jas siaip tvirtina prie kaspinu,kaip pauosima,o ka jus su jomis darote nusipirkus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 26, 20:04)
Ka su tom gelytem veikti? blush2.gif Nes jas siaip tvirtina prie kaspinu,kaip pauosima,o ka jus su jomis darote nusipirkus? ax.gif

aš tai tik vieną kartą pirkau bažnyčios puošimui, bet žinau,kad kiti jas gražiai pritaiko mašinos, salių puošimui, namų interjerui thumbup.gif
Atsakyti
as suzinojau kad nuoma kedziu uzvalakai kainuoja 10-20lt/ kedei o stalo sijonas- 40lt /stalui

Tai as galvoju gal stalo sijona pas juos nuomuotis, nes mano pasirinktame restorane tai tik raudona sijona turi doh.gif
Atsakyti
Gal kuri is jusu zinno is kur butu galima issinuomoti raudona kilima? smile.gif Baznycioje, kurioje mes tuoksimes jo nera...
As visada svajojau zengti prie altoriaus raudonu kilimu, apibarsytu ziedlapiais... ech... 4u.gif
Atsakyti
yahoo.gif oj mergaites! Trykstu dziaugsmu, kadangi mano vestuves rugsejo 7 o rugsejo 8 Sv. Marijos diena, tai baznycia sake papuos ar siaip ar taip... Tai as susitariau primoketi dar 100 litu is to dekingumo...Bus gyvos baltos kalijos ant suolu krastu ir ant tako isdeliotos zvakutes link altoriaus, daugiau negaliu pasakyti nes nieko nezinau!Bet vistiek kokia laiminga!!!!! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 03 01, 15:46)
as suzinojau kad nuoma kedziu uzvalakai kainuoja 10-20lt/ kedei o stalo sijonas- 40lt /stalui

Tai as galvoju gal stalo sijona pas juos nuomuotis, nes mano pasirinktame restorane tai tik raudona sijona turi doh.gif

o kur galima butu issinuomoti situ kedziu uzvalkalu ir stalo sijonu? susidomejau.
Atsakyti
Sveikos mergaites
man labai idomu, gal kas tuokesi Vilniuje Sv. Petro ir Povilo baznycioje? Idomu, kaip ten su baznycios papuosimu. Jie patys puosia ar paciai reikia, o gal ten ir gi galima primoketi, kad ji butu papuosta?
Atsakyti
Kaune Vytauto did. bažnyčioje duodi 20 litų ir užtenka .nes ten konvejeris tai nuo kiekvienos poros tiek ima ir buna bendrai papuošta, o kaimo bažnyčioje gali tik tau vienai 4u.gif
Atsakyti
O gal atsiras besituokianciu Kaune, Antano baznycioje? Ar ka nors zinanciu apie jos papuosima...?
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 14, 12:25)
Kaune Vytauto did. bažnyčioje duodi 20 litų ir užtenka .nes ten konvejeris tai nuo kiekvienos poros tiek ima ir buna bendrai papuošta, o kaimo bažnyčioje gali tik tau vienai 4u.gif

nu jau... tikrai ne 20lt... man rodos pernai jau rinko po 35 lt nuo vienos poros uz papuosima...
Atsakyti