Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(starbee @ 2006 08 19, 14:46)
o kiek tai jums kainavo, jei ne paslaptis? ax.gif

viskas kainavo 80 litu, nes pasirodo, kad baznycioje jie ten turi kaspinus (nors buvom jau nuvaziave uzsakyti, taciau atsakem wink.gif ), o gelytes prie kaspinu jie prikabins patys, taigi mes tik prisidejom prie geliu pirkimo, nes ir taip ir taip sake, kad reikia pirkti geles papuosti baznycia misioms wink.gif
Atsakyti
mums bažnyčią papuošė zakristijonas... už 100 Lt doh.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 19 rugpjūčio 2006 - 17:53
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 18:52)
mums bažnyčią papuošė zakristijonas... už 100 Lt  doh.gif :

user posted image

o kas ten ant grindu pabarstyta? balti ziedlapiai?
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 19, 19:01)
o kas ten ant grindu pabarstyta? balti ziedlapiai?

taip smile.gif baltų žiedlapių širdutės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 18:52)
mums bažnyčią papuošė zakristijonas... už 100 Lt  doh.gif :

user posted image

kaip graziai wub.gif

o cia klaipedos kuri nors baznycia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 19, 19:38)
kaip graziai wub.gif

o cia klaipedos kuri nors baznycia tongue.gif

taip ax.gif KRISTAUS KARALIAUS, mažytė... netoli CMB:)
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 20:10)
taip  ax.gif KRISTAUS KARALIAUS, mažytė... netoli CMB:)

ir as sitoj noriu, ji man tokia miela ir grazi. kaip tik tokios mazytes as ir noriu. nepatinka man dideles baznycios, o ypac ta kur naujajame rajone ta nauja. nu sakes ji man is vis negrazi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 19, 20:12)
ir as sitoj noriu, ji man tokia miela ir grazi. kaip tik tokios mazytes as ir noriu. nepatinka man dideles baznycios, o ypac ta kur naujajame rajone ta nauja. nu sakes ji man is vis negrazi doh.gif

ta, kuri tau negraži, net kunigams nepatinka biggrin.gif sprendžiant pagal tai, kaip per metus pakilo papuošimo kainos (pernai 40 Lt, šiemet 100 Lt), tai tau tekant jau kokie 160 Lt bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 20:18)

ta, kuri tau negraži, net kunigams nepatinka  biggrin.gif sprendžiant pagal tai, kaip per metus pakilo papuošimo kainos (pernai 40 Lt, šiemet 100 Lt), tai tau tekant jau kokie 160 Lt bus  unsure.gif

nu sakes ohmy.gif , bet tikiuosi kitais metais 200 nesieks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 08 19, 19:10)
taip  ax.gif KRISTAUS KARALIAUS, mažytė... netoli CMB:)

pries pora savaiciu buvau vestuvese toj pacioj baznycioj... ir buvo papuosta lygiai lygiai taip pat... bet man ziauriai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2006 08 20, 10:50)
pries pora savaiciu buvau vestuvese toj pacioj baznycioj... ir buvo papuosta lygiai lygiai taip pat... bet man ziauriai patiko wub.gif

klausia zakristijonas, ar tiks šviesios gėlės, parodo, kaip papuoš smile.gif matyt visiems tinka tongue.gif aš būtinai tik šviesių norėjau ir dar užsisakiau, kad žvakutės šonuose degtų
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 07 24, 06:35)
Mes puošėme didžiulėmis lauko ramunių puokštėmis (patys pievoje priskynėm smile.gif ), o draugai dar staigmeną padarė - visą taką link altoriaus iš abiejų pusių nudėliojo žvakutėmis ir dideliais ramunių žiedais. Mano  pačios vertinimas gal ir neobjektyvus blush2.gif , bet atrodė išties įspūdingai. Paprasta ir gražu. wub.gif

O firmoms, kurios papuošia bažnyčią, o po santuokos viską susikrauna ir vežasi į kitą - ne, ne ir dar kartą ne!  schmoll.gif Bent kažkiek gėlių reikia palikti - čia kaip ir nerašyta taisyklė. Tad kas renkatės tokį variantą, nepagailėkit pinigėlių, kad liktų bent kokia puokštelė ne vien "išnuomota". 4u.gif

nu floriste kur mums puose nieko nesurinko ir neisiveze, na tiesa pasakius po ceremonijos 2 puokstes paliko baznycioje ir visas kitas 8 isveze is sventimo vieta ir pastate prie iejimo, kur sokom! tai ir ten kartu pasipuose dar.
Atsakyti