Žiūrint kokią bažnyčią pasirinksite. Yra bažnyčių, kurios už surinktas aukas pačios puošia bažnyčią.
Pvz Kaune Šv. Vytauto bažnyčia prie Nemuno. Ji kiekvieną savaitgalį būna tikrai gražiai papuošta. Tiksliai nežinau ar jie prašo jaunavedžių atskiro mokesčio, ar tiesiog iš bendrai paaukotų pinigėlių, bet puošia.
Manau yra ir kitų bažnyčių, kurias puošia pati bažnyčia (t.y. bažnyčios darbuotojai).
O šiaip tai esu girdėjusi, kad būna nuomoti (tik nežianu kur tai daro) specialūs stovai gėlytėms bažnyčioje uždėti, na ar puokštelėms kokios ar dar ką sugalvosite.
Šeštadienį buvau sveikinti vieno žmogučio, tai bažnyčioje stovėjo tie balti stovai ir ant kiekvieno po didelę kekę baltų gėlių. (jos buvo dirbtinės, bet tai pamačiau priėjus tik visai prie pat, iš toliau net nepasakysi, kad netikros). Bet kaip minėjua galima užsakyt ir gyvų gėlių puokšteles ir jas ant tų stovų pritvirtinti. Ir dar visas takas buvo nubarstytas žiedlapiais. Žodžiu vaizdas buvo tikrai labai gražus.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2006 08 08, 14:04)
ir as seutei baznycia puosiau! isteisem per visa baznycia raudona kilima, sonuose isdeliojom zvakutes, palei suolus baznycios is agropleveles padariau juostas,ten kur uzkabinama ant suolu, tai i kolbutes primerkiau rozyciu su gipsofilija... to musu baznytele dar nebuvo maciusi!
tik dar pries tai turejom greitai suktis, mat 1 h turejo vykti mano sesutes sutuoktuves, o pries tai 10h bei 11h buvo laidojimo bei dar kazkokios misios, o kada ta baznycia papuost, kai misios po misiu!?be to laidotuvems kaip atrodys kai vestuviskai papuosta! bet neikis, suspejom, nors labai bijojau, kad nespesim...dar is vakaro buvau isimatavus tas juostas,tai sestadieni bereikejo viska uzkabint, taip kad viskas praejo
gera sente prisiminti...
Įsivaizduoju, kad tikrai labai gražiai turėjo atrodyti tos juostos su sumerktomis rožytėmis ir žvakutės tako šonuose.