Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(elij`a @ 2006 06 03, 07:50)
tiulis yra labai gražu, bet tikrai brangu. O ta medžiaga...  mastau.gif su juo braškes dengia, tai kiek žinau, ji ir brangi labai? ar ne?

ta medžiaga, kur braškes dengia, vienas metras kainuoja 50 centų.
Atsakyti
o musu baznycia buvo papuosta taip:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 27 birželio 2006 - 15:16
QUOTE(katyteee @ 2006 06 27, 16:08)
o musu baznycia buvo papuosta taip:

Labai grazu wub.gif O is kur jus tuos stovus gavot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 06 28, 14:19)
o kokia cia baznycia?  rolleyes.gif

sv kazimiero, kaune, aleksote. siaip pati baznycia ,man nieko, tik tie suolai ne kokie...bet kunigas uztai thumbup.gif
QUOTE(hamid @ 2006 06 28, 17:52)
Labai grazu wub.gif  O is kur jus tuos stovus gavot? g.gif

floriste turejo ir turi
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 18:53)
įtariu, kad juos floristai turėjo  mirksiukas.gif

gerai itarei tongue.gif
Atsakyti
Mes puošėme didžiulėmis lauko ramunių puokštėmis (patys pievoje priskynėm smile.gif ), o draugai dar staigmeną padarė - visą taką link altoriaus iš abiejų pusių nudėliojo žvakutėmis ir dideliais ramunių žiedais. Mano pačios vertinimas gal ir neobjektyvus blush2.gif , bet atrodė išties įspūdingai. Paprasta ir gražu. wub.gif

O firmoms, kurios papuošia bažnyčią, o po santuokos viską susikrauna ir vežasi į kitą - ne, ne ir dar kartą ne! schmoll.gif Bent kažkiek gėlių reikia palikti - čia kaip ir nerašyta taisyklė. Tad kas renkatės tokį variantą, nepagailėkit pinigėlių, kad liktų bent kokia puokštelė ne vien "išnuomota". 4u.gif
Atsakyti
ir as seutei baznycia puosiau! isteisem per visa baznycia raudona kilima, sonuose isdeliojom zvakutes, palei suolus baznycios is agropleveles padariau juostas,ten kur uzkabinama ant suolu, tai i kolbutes primerkiau rozyciu su gipsofilija... to musu baznytele dar nebuvo maciusi! bigsmile.gif tik dar pries tai turejom greitai suktis, mat 1 h turejo vykti mano sesutes sutuoktuves, o pries tai 10h bei 11h buvo laidojimo bei dar kazkokios misios, o kada ta baznycia papuost, kai misios po misiu!?be to laidotuvems kaip atrodys kai vestuviskai papuosta! bet neikis, suspejom, nors labai bijojau, kad nespesim...dar is vakaro buvau isimatavus tas juostas,tai sestadieni bereikejo viska uzkabint, taip kad viskas praejo thumbup.gif

gera sente prisiminti... ax.gif
Atsakyti
uoj mergikes jus tik atsargiai su tom zvakutem, va mano brangiausias ejo i poras su savo puseseryte, tai jos puokstele buvo apvyniota tais "plaukais" ar kaip ten jie.. o ant suolu atkalciu krastuote po puokstele ir zvakute buvo, tai kai jie sedo i suola, jai uzsidege ta puokste, zodziu bande pust, neuzgeso, tada MB griebe is ranku, mete ant zemes ir eme trypt, kaip tik tuo metu kai prisaika jaunieji sake biggrin.gif biggrin.gif zodziu su spec efektais viskas buvo.. net kunigas juokes.. taip kad viskas gerai kas gerai baigias biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrint kokią bažnyčią pasirinksite. Yra bažnyčių, kurios už surinktas aukas pačios puošia bažnyčią.
Pvz Kaune Šv. Vytauto bažnyčia prie Nemuno. Ji kiekvieną savaitgalį būna tikrai gražiai papuošta. Tiksliai nežinau ar jie prašo jaunavedžių atskiro mokesčio, ar tiesiog iš bendrai paaukotų pinigėlių, bet puošia.
Manau yra ir kitų bažnyčių, kurias puošia pati bažnyčia (t.y. bažnyčios darbuotojai).

O šiaip tai esu girdėjusi, kad būna nuomoti (tik nežianu kur tai daro) specialūs stovai gėlytėms bažnyčioje uždėti, na ar puokštelėms kokios ar dar ką sugalvosite.

Šeštadienį buvau sveikinti vieno žmogučio, tai bažnyčioje stovėjo tie balti stovai ir ant kiekvieno po didelę kekę baltų gėlių. (jos buvo dirbtinės, bet tai pamačiau priėjus tik visai prie pat, iš toliau net nepasakysi, kad netikros). Bet kaip minėjua galima užsakyt ir gyvų gėlių puokšteles ir jas ant tų stovų pritvirtinti. Ir dar visas takas buvo nubarstytas žiedlapiais. Žodžiu vaizdas buvo tikrai labai gražus.
Papildyta:
QUOTE(boruzzze @ 2006 08 08, 14:04)
ir as seutei baznycia puosiau! isteisem per visa baznycia raudona kilima, sonuose  isdeliojom zvakutes, palei suolus baznycios is agropleveles padariau juostas,ten kur uzkabinama ant suolu, tai i kolbutes primerkiau rozyciu su gipsofilija... to musu baznytele dar nebuvo maciusi!  bigsmile.gif  tik dar pries tai turejom greitai suktis, mat 1 h turejo vykti mano sesutes sutuoktuves, o pries tai 10h bei 11h buvo laidojimo bei dar kazkokios misios, o kada ta baznycia papuost, kai misios po misiu!?be to laidotuvems kaip atrodys kai vestuviskai papuosta! bet neikis, suspejom, nors labai bijojau, kad nespesim...dar is vakaro buvau isimatavus tas juostas,tai sestadieni bereikejo viska uzkabint, taip kad viskas praejo  thumbup.gif

gera sente prisiminti...  ax.gif

Įsivaizduoju, kad tikrai labai gražiai turėjo atrodyti tos juostos su sumerktomis rožytėmis ir žvakutės tako šonuose.
Atsakyti
Gal kas galit pasidalinti patirtimi apie Prisikelimo baznycia? Girdejau ten plesia nemazus pinigus uz papuosimus, kurie po to visiems tarnauja, taip iseina, kad pirmieji sumoka, o po to visu kitu pinigeliai kazkam i kisene? g.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2006 08 12, 18:20)
Gal kas galit pasidalinti patirtimi apie Prisikelimo baznycia? Girdejau ten plesia nemazus pinigus uz papuosimus, kurie po to visiems tarnauja, taip iseina, kad pirmieji sumoka, o po to visu kitu pinigeliai kazkam i kisene?  g.gif

ne, ima is kiekvienu jaunuju tam tikra nustatyta mokesti, ir nei vieni nelieka nemokeje, ar jie butu pirmi ta diena besituokiantys, ar paskutiniai doh.gif
Atsakyti
mes baznycia puosim kaspinais su gelytemis prie suolu ir dvi puokstes bus prie altoriaus
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 15, 21:10)
mes baznycia puosim kaspinais su gelytemis prie suolu ir dvi puokstes bus prie altoriaus

o kiek tai jums kainavo, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti