Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(hamid @ 2006 04 01, 22:54)
Tai va as del to ir klausiu. O kada puosti? Mano vestuves tai 15 val. o kitos poros tai gal taip pat nores puosti?

Kada puosti ir nupuosti turetumet pasiklausti zakrastijoje, tai priklauso nuo ta duona besituokianciu skaiciaus. O gal jus vieninteliai? g.gif Tada galima puosti ir ilgiau
Jei baznycia labai populiari, tai puosimas/nupuosimas neturetu ilgai uztrukti, reiktu speriai suktis, nes ir patys nenoretumet, kad pries jums ieinant kazkas is panoses geles isnesinetu doh.gif
O kurioj baznycioj santuoka?
Oi pamaciau, kad tu is Siauliu, apie ta miesta tikrai nezinosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 02 balandžio 2006 - 08:37
QUOTE(hamid @ 2006 04 01, 20:40)
O kas poto surenka geles? Reikia patiems tuo pasirupinti? O kaip su ziedlapiais? Juos poto turi kas nors susluoti, ar palieki ir viskas?

na siaip is baznycios geles negrzu isinesti, tas puoksteles jei ant suolu desi tai taip, bet siaip kokios nors kompozicijos dazniausiai yra paliekamos baznyciai.

na o siaip baznycios visa tvarka priziuri zakristijonas, kuriam sumokejus, viskas bus padaryta; siuo klausimu reikia kreiptis pas kuniga ir jis paasikins viska kokia tvarka jo baznycioje!
QUOTE(hamid @ 2006 04 01, 21:54)
Tai va as del to ir klausiu. O kada puosti? Mano vestuves tai 15 val. o kitos poros tai gal taip pat nores puosti?

vat butent cia tik kunigas pasakys, kas kur ir kaip!
Atsakyti
Visai suglumau, patarkit ax.gif Užsakau dvi kompozicijas prie altoriaus šonuose, netoli ten, kur mes stovėsim, o kita ant stalo prie altoriaus per vidurį kur stovi. Tas iš šonų norėčiau persivežti į šventimo vietą nes derinau kartu kad tiktų ir ten ax.gif. O ta ant stalo palikčiau. O čia perskaičiau kad palikti reiktų. Ar kas nors žada dar pasiimti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 05, 10:38)
O ta ant stalo palikčiau. O čia perskaičiau kad palikti reiktų. Ar kas nors žada dar pasiimti? g.gif

Man atrodo, nėra jokių "reiktų-nereiktų". Ketinai- palik ant stalo, kitas pasiimt. Juk ne centus tos puokštės kainuoja, aš ir derinčiau, kad dar ir salei tiktų. Per brolio vestuves buvo suolų papuošimai, tai įpareigotas žmogus juos po ceremonijos surinko (tik nžn kokia jų tolimesnė lemtis buvo tongue.gif ). Bažnyčiai gėles palikti gražu, bet nemanau, kad būtina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 04 05, 11:24)
Man atrodo, nėra jokių "reiktų-nereiktų". Ketinai- palik ant stalo, kitas pasiimt. Juk ne centus tos puokštės kainuoja, aš ir derinčiau, kad dar ir salei tiktų. Per brolio vestuves buvo suolų papuošimai, tai įpareigotas žmogus juos po ceremonijos surinko (tik nžn kokia jų tolimesnė lemtis buvo  tongue.gif ).  Bažnyčiai gėles palikti gražu, bet nemanau, kad būtina  schmoll.gif

na nuo suolu viena, o puoksciu kompozicijos kita..
as ne tik lietuvoj girdejus kad tipo negrazu ir nedera pasiimt geles is baznycios..na bet kas kaip nori tas taip daro...
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 05, 10:38)
Visai suglumau, patarkit  ax.gif  Užsakau dvi kompozicijas prie altoriaus šonuose, netoli ten, kur mes stovėsim, o kita ant stalo prie altoriaus per vidurį kur stovi. Tas iš šonų norėčiau persivežti į šventimo vietą nes derinau kartu kad tiktų ir ten  ax.gif.  O ta ant stalo palikčiau. O čia perskaičiau kad palikti reiktų. Ar kas nors žada dar pasiimti? g.gif

Graziausia viska aptarti su patarnautoju/zakrastijonu. Puiku, jeigu kazka paliksit, tai jam pasakykit ir jis surinks visa kita. Va negraziai atrodytu, jei geles is vazu traukiotumet doh.gif , o cia.....baika biggrin.gif , nesuk per daug galvos, tikrai nebusi pasmerkta.
Atsakyti
Laba! pasakykit, prasau, kiek reikia duot kunigeliui, kai tuokiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 04 07, 22:31)
Graziausia viska aptarti su patarnautoju/zakrastijonu. Puiku, jeigu kazka paliksit, tai jam pasakykit ir jis surinks visa kita. Va negraziai atrodytu, jei geles is vazu traukiotumet doh.gif , o cia.....baika biggrin.gif , nesuk per daug galvos, tikrai nebusi pasmerkta.

vazose bus pamerkots taip pat mano gėlės. pavienes kalijas pamerksiu. Bet jų tai net ir nežadėjau pasiimti.
Papildyta:
QUOTE(Kida @ 2006 04 07, 22:36)
Laba! pasakykit, prasau, kiek reikia duot kunigeliui, kai tuokiesi g.gif

Sveika, Nėra nustatyta suma. Čia yra bažnyčiai auka, tad kiek kas gali tas tiek ir duoda. Kiek pati domėjausi tai nuo 50 iki 200lt. Nors girdėjau kad yra ir bažnyčių, kur kunigai patys pasako g.gif Tu paieškok kas jau tuokėsi toje bažnyčioje. Info bus tikslesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri nors naudojosi firmom, kurios pacios viska paruosia ir pauosia baznycioje? Kokios yra kainos? Kiek ziurejau internete, Vilniuje tokiu firmu vos kelios schmoll.gif
Atsakyti
Planavau papuošti bažnyčią, bet kai nuėjau pakalbėti su kunigėliu, tai jis patarė, kad neverta leisti veltui pinigėlių, nes mūsų vestuvės bus per Sėkmines, tai bažnyčia ir taip bus papuošta, tik man jis dar negalėjo pasakyti, kaip konkrečiai bus papuošta unsure.gif Dabar ir pasimečiau, ką daryt su bažnyčios papuošimu g.gif O gal kas irgi tuokiasi per kokius atlaidus ir gali patarti, kaip daro su bažnyčios papuošimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2006 04 20, 00:21)
Gal kuri nors naudojosi firmom, kurios pacios viska paruosia ir pauosia baznycioje? Kokios yra kainos? Kiek ziurejau internete, Vilniuje tokiu firmu vos kelios  schmoll.gif

taip skambinau ir klausiau. Priklauso nuo pčio papuošimo. Man Kaune pasakė, kad pats paprasčiausias papuošimas (tikrai nežinau koks jis) kainuoja apie 150lt
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 21, 14:43)
taip skambinau ir klausiau. Priklauso nuo pčio papuošimo. Man Kaune pasakė, kad pats paprasčiausias papuošimas (tikrai nežinau koks jis) kainuoja apie 150lt

na mano flortse pasake taip: kiek gali isliest, uz tiek ir papuosim!

gal kuriai pravers si ideja:
Atsakyti