Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(driuska @ 2006 03 15, 20:08)
As net neissivaizduoju kaip ta Prisikelimo baznycios koplytele virsui atrodo, bet girdejau, kad grazu tai mama(nes mes dabar na Lietuvoj) uzsake ten.O liettuvaitte girdejai ka nors, kad ten liftas mokamas pasikelti i virsu vienam zmogui apie 5Lt. jei neklystu.

sita dalyka tai tikrai zinau, kad keliantis liftu reikia moketi 5 lt kiekvienam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 16:11)
klausykit panos o kurios is jusu kauno vytauto baznycioj tuokiasi?Mano vestuves 21 liepos.Tai del puosimo mielai su kuo nors kooperuociausi. thumbup.gif

Mano ziniomis ten jie turi savo gelininke, papuosta buna visa diena, nes vestuves vasara vykta kas 15min, niekas ten perpuost nespetu. Ir visai graziai papuosia, tokiais mazais gyvu geliu krepseliais ir kaspineliais. Ir oficialiai pasako, kad gelininkei reiks sumoket 30lt. Tai tikrai laaaabai mazai, nes koks salonas manau uz tiek paimtu 200lt.
Taigi jau susikooperavote su kitais ten besituokianciais biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 18 kovo 2006 - 09:03
QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 17:11)
klausykit panos o kurios is jusu kauno vytauto baznycioj tuokiasi?Mano vestuves 21 liepos.Tai del puosimo mielai su kuo nors kooperuociausi. thumbup.gif

kiek žinau Vytauto Bažnyčia būna puošiama organizuotai, kunigas pasakys, kiek sumokėti ir viskas...kažkur iki 50lt.
Atsakyti
O gal kartais kas nors birželio 10 Kaune Antano bažnyčioj 14:30 tuokias? Mus pusę 2 tuoks, žinau, kad kita pora pusę 3, puošt pigiau gautųsi ax.gif
Atsakyti
O gal kas Kaune tuokiasi Panemunės bažnyčioje rugpjūčio 5d? ax.gif
Atsakyti
tuoksimes Panemunes baznycioje, bet liepos 22d.
Atsakyti
o tai negi niekas nesituokia Sv. Kazimiero baznycioje, Aleksote, Kaune??
Atsakyti
Va ir aš truputį pasirūpinau bažnyčios papuošimu, tiksliau mano mama pasirūpinu blush2.gif ji nusipirko tampomo popieriaus balto, iš kurio padarys kaspinus. Vieną pabandė padaryt, tai tikrai atrodo thumbup.gif ir prie kiekvieno pridės po mažą puokštytę tai manau atrodys tikrai labai gražiai wub.gif Gal kada kai padarys galutinį variantą, įkelsiu nuotraukytę blush2.gif
Atsakyti
Prisikelimo baznycios koplytele virsuje
user posted image

O cia rasit Prisikelimo baznycia is vidaus, spauskit antra nuotrauka. Cia is vieno fotografo puslapiuko, gal nesupyks, kad panaudojau. mirksiukas.gif Prisikelimo baznycia
Sita baznycia man tokia, kuria pripuosus, prikvarkliavus tik vaizda pagadintumet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 01 balandžio 2006 - 21:13
O kas poto surenka geles? Reikia patiems tuo pasirupinti? O kaip su ziedlapiais? Juos poto turi kas nors susluoti, ar palieki ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 04 01, 21:40)
O kas poto surenka geles? Reikia patiems tuo pasirupinti? O kaip su ziedlapiais? Juos poto turi kas nors susluoti, ar palieki ir viskas?

Kulturingiausia paprasyti patarnaujancio berniuko (kazkiek paliekant ledams), kad susluotu ziedlapius arba valytojos, ziurint, kas bus. Taip pat su juo tarkites ir kad geles isnestu, nors kompozicijas daug kas ir palieka baznycioje.
lotuliukas.gif Kazkaip pamasciau, kad jei nieks nesluotu tu ziedlapiu, tai populiariausiose baznyciose prie slenkscio vakarejant sluoksnis nemenkas pasidarytu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 04 01, 23:34)
Kulturingiausia paprasyti patarnaujancio berniuko (kazkiek paliekant ledams), kad susluotu ziedlapius arba valytojos, ziurint, kas bus. Taip pat su juo tarkites ir kad geles isnestu, nors kompozicijas daug kas ir palieka baznycioje.
lotuliukas.gif Kazkaip pamasciau, kad jei nieks nesluotu tu ziedlapiu, tai populiariausiose baznyciose prie slenkscio vakarejant sluoksnis nemenkas pasidarytu. biggrin.gif

Tai va as del to ir klausiu. O kada puosti? Mano vestuves tai 15 val. o kitos poros tai gal taip pat nores puosti?
Atsakyti