QUOTE(belisime @ 2006 03 13, 15:11)
klausykit panos o kurios is jusu kauno vytauto baznycioj tuokiasi?Mano vestuves 21 liepos.Tai del puosimo mielai su kuo nors kooperuociausi.
na jei sales puosimui kooperuosimes tai galim ir baznycios..nors mano bus Sv Kazimiero..bet kaspinus galim tuos pacius naudoti ir viskas!
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 13, 12:06)
Tik del zvakiu tai labai rimtai pagalvokite, nes per musu draugu vestuves uzsidege svocios salis nuo zvakes.
Vis paskaitinėju ir žiūriu, kad su žvakučių puošimu gana pavojinga Manau, kad aš apsistosiu ties papuošimu gėlėmis vazose, kur mes stovėsim, ir rožių žiedlapiais iki altoriaus
Merginos, o kas jums konkrečiai papuoš bažnyčią Kam patikėsite šį darbą Juk vienaip ar kitaip, tai mes pačios to nesuspėsim
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 13, 19:05)
Vis paskaitinėju ir žiūriu, kad su žvakučių puošimu gana pavojinga Manau, kad aš apsistosiu ties papuošimu gėlėmis vazose, kur mes stovėsim, ir rožių žiedlapiais iki altoriaus
Merginos, o kas jums konkrečiai papuoš bažnyčią Kam patikėsite šį darbą Juk vienaip ar kitaip, tai mes pačios to nesuspėsim
as tai galvoju, reikia taip apgalvoti, kad i baznycia nuvaziuotumem anksciau siek tiek ir vyriausios pamerges prasysiu puost baznycia... ziedlapiams pabarstyti, gelems sumerkti ir zvakems uzdegioti nedaug laiko truktu... gal kokias 10 minuciu
Sveikutes, musu vestuves bus Prisikelimo baznycioje, virsuje, gal kuriai ten teko dalyvauti ceremonijoje?Labai noreciau pamatyti kaip ten atrodo. Ar papuosia per vestuves? Gal kuri turite nuotraukyciu, labai buciau dekinga jei atsiustumete man i emeila indriuska1@hotmail.com
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 13, 17:05)
man papsuo viska floriste...pamau pamerges ir visi kiti tures ir taip pakankamai rupesciu...
QUOTE(driuska @ 2006 03 13, 18:59)
Sveikutes, musu vestuves bus Prisikelimo baznycioje, virsuje, gal kuriai ten teko dalyvauti ceremonijoje?Labai noreciau pamatyti kaip ten atrodo. Ar papuosia per vestuves? Gal kuri turite nuotraukyciu, labai buciau dekinga jei atsiustumete man i emeila indriuska1@hotmail.com
dellos paklausk..ji ten tekejo praeita vasara!
QUOTE(katyteee @ 2006 03 14, 16:37)
man papsuo viska floriste...pamau pamerges ir visi kiti tures ir taip pakankamai rupesciu...
Matai, floristė kainuoja Juk norisi kažkur pataupyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 14, 16:02)
Matai, floristė kainuoja Juk norisi kažkur pataupyti
na galima..bet as tiresiog nenoriu apkraut kitu zmoniu tokiais darbais..pamerges tures pasiruost..mama irgi..tai kaip ir nelieka kam..be to su floriste viskas bus aptarta kaip ir kada ir kur..todel ji viska padarys taipkaip turi buti....
bet aisku..jei taupant tai galima ir ko nors paprasyti....
"Sveikos mergyckos, ka domina baznycios puosimas, rasykit meila i rasiuks@hotmail.com. Atsiusiu nuotraukytes ivairiu smuklmenu baznyciai papuosti. Viska galiu parduoti. Yra pagalvele ziedams, du krepseliai ziedlapiams, kaspinai ant suolu, dar tokie stovai-kupolai vietoj puoksciu, viskas is tiulio, baltos blizgancios medziagytes ir ruzavu juosteliu. Atrode tikrai graziai. ka sudomins, rasykit. Ir PAKVIETIMU TURIU"
Atsiusk man visa informacija ka turi:)))) jusste@yahoo.com.
Didelis aciu !!!
Papildyta:
"
Rasiuks !
Sveikos mergyckos, ka domina baznycios puosimas, rasykit meila i rasiuks@hotmail.com. Atsiusiu nuotraukytes ivairiu smuklmenu baznyciai papuosti. Viska galiu parduoti. Yra pagalvele ziedams, du krepseliai ziedlapiams, kaspinai ant suolu, dar tokie stovai-kupolai vietoj puoksciu, viskas is tiulio, baltos blizgancios medziagytes ir ruzavu juosteliu. Atrode tikrai graziai. ka sudomins, rasykit. Ir PAKVIETIMU TURIU"
Didelis aciu !!!
Papildyta:
oi kazk cia prispaudinejau...))
Didelis aciu !!!
Papildyta:
"
Rasiuks !
Sveikos mergyckos, ka domina baznycios puosimas, rasykit meila i rasiuks@hotmail.com. Atsiusiu nuotraukytes ivairiu smuklmenu baznyciai papuosti. Viska galiu parduoti. Yra pagalvele ziedams, du krepseliai ziedlapiams, kaspinai ant suolu, dar tokie stovai-kupolai vietoj puoksciu, viskas is tiulio, baltos blizgancios medziagytes ir ruzavu juosteliu. Atrode tikrai graziai. ka sudomins, rasykit. Ir PAKVIETIMU TURIU"
Didelis aciu !!!
Papildyta:
oi kazk cia prispaudinejau...))
QUOTE(katyteee @ 2006 03 14, 17:46)
na galima..bet as tiresiog nenoriu apkraut kitu zmoniu tokiais darbais..pamerges tures pasiruost..mama irgi..tai kaip ir nelieka kam..be to su floriste viskas bus aptarta kaip ir kada ir kur..todel ji viska padarys taipkaip turi buti....
Jei ne paslaptis, tai kiek kainuoja floristės paslaugos papuošti bažnyčią
Na as dalyvavau vestuviu ceremonijoje Prisikelimo baznycios koplyteleje virsuje,.nuotrauku neturiu, bet jaunieji nebuvo prase kad papuostu,.bet gan graziai atrode ir be papuosimo,cia aisku mano nuomone. Mano pacios vestuves ten vyks ir as neprasysiu kad puostu koplyteles,.na gal dar pakeisiu savo nuomone,bet pakolkas taip mastau. Ir priedo maziau islaidu butu, nes manau nemazai reiktu susimoketi del papuosimo
As net neissivaizduoju kaip ta Prisikelimo baznycios koplytele virsui atrodo, bet girdejau, kad grazu tai mama(nes mes dabar na Lietuvoj) uzsake ten.O liettuvaitte girdejai ka nors, kad ten liftas mokamas pasikelti i virsu vienam zmogui apie 5Lt. jei neklystu.