Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios puošimas

QUOTE(Taya @ 2006 02 26, 23:49)
O man mintis kilo suolus puosti dekoratyvinemis saulegrazomis ir zalumynais.

Reikes ir man apie tai pagalvoti g.gif
Atsakyti
kadangi mano vestuves gugezes gale, tai manau, naudosiu pavasarines geles, gal tulpes ir narcizus, gal dar kazka panasaus
Atsakyti
Laba visoms,
norejau pasiklausti, gal kas zinot kaip buna su Sv.Jonu baznycia Vilniuje, kaip ten leidziama puosti. Gal kas buvot vestuvese tenai? Labai butu idomu suzinoti smile.gif
4u.gif
Atsakyti
O man aktualu Kalvarijų bažnyčios Vilniuje papuošimas ax.gif Gal kas ten tuokėsi ar planuoja ir žino, kaip būna su bažnyčios puošimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 02 27, 10:21)
kadangi mano vestuves gugezes gale, tai manau, naudosiu pavasarines geles, gal tulpes ir narcizus, gal dar kazka panasaus

bijunai irgi tada zydi...
musu birzeli..tai zadu su bijunais tulpem ir hortenzijomis..beje sios geles ner jau tokios barngios...tai galima bus didesnes puokstes daryti!!!
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiek daug geru ideju pasisemiau smile.gif ...manes irgi laukia baznycios puosimas, o pati nesu per daug meniskos sielos, tai jus man cia labai pagelbejot...mes tuoskimes Panemunes baznycioje, liepos menesi, gal kas nors zinot kaip ten, ar zvakutes leidzia?
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
keli variantai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 09, 15:12)
bijunai irgi tada zydi...
musu birzeli..tai zadu su bijunais tulpem ir hortenzijomis..beje sios geles ner jau tokios barngios...tai galima bus didesnes puokstes daryti!!!

aha, dar bijunai, bet man ju kvapas nera malonus..labai tulpes patinka, turbut bus reikes tik dideliu vazu ir tulpiu primerksiu g.gif
Atsakyti
Tik del zvakiu tai labai rimtai pagalvokite, nes per musu draugu vestuves uzsidege svocios salis nuo zvakes.
Atsakyti