QUOTE(Juodkrantė @ 2009 08 25, 11:04)
Eina sau... iš kur jūs tiek daug žinot... Aš tai domėjausi GNLD žuvų taukais, tai juose tai vat ir yra tų DHR, DHA, bet man tai buvo visai vienodai - nieko aš ten nenusimanau.
Gal jūs galėtumėt dirstelėt ir pasakyt, ar jie geri??? (GNLD žuvų taukai) Būčiau labai dėkinga už nuomonę
Gal jūs galėtumėt dirstelėt ir pasakyt, ar jie geri??? (GNLD žuvų taukai) Būčiau labai dėkinga už nuomonę
Labai labai geri produktai
Mano vaikinas buvo begalinis sirgalius, nevalgus, blogai miegantis ir visos kitos bedos, kuriu dabar nevardinsiu. Isbandziau galybe visokiu priemoniu: zoleles, biciu produktai, homeopatija ir kt. Negaliu sakyt, kad nepadejo, bet tokio rezultato, kokio tikejausi nebuvo... As nezinau ko tuose vitaminuose prideta, kas per technologija, bet efektas buvo ir yra superinis tiek man, tiek mano vaikui. Va jau 3 men vaikas eina i darzeli ir atrodo net nesiruosia sustoti! tfu, tfu tfu... Visos aukletojos stebisi, kas ta vaika pakeite?!
O sau, siu vitaminu pagalba, susitvarkiau zarnyno problemas, alergijos nebeliko, energijos atsirado ir t.t.
Jei ka, taip, tai REKLAMA! Ir ne kiek to neslepiu
Jei kas norit suzinoti ka reiskia matyti savo vaika sveika, prasom, visada padesiu