Sveikutėlės, naudojau Dizao pleistrus lieknumui (yra dar nuo celiulito) , jis tik neseniai atsirado Lietuvoje. Viršsvorio neturiu, bet žinot ta nelemta pilvuką po gimdymo?! Sunku juo atsikratyti.

Labai padėjo geomar purškiklis pilvukui, bet ne iki galo. Taigi nusipirkau tos pleistrus (irgi netikėjau kad pagelbės, bet viltis gi miršta paskutine! )

Taigi i paplūdimį keliausiu su plokščių pilvukų. Per gana trumpa savaite ištirpo nereikalingi rebaliukai. (Nedaug turėjau, pasikartosiu).
Dar siek tiek patarimu is patirties:
Mano svoris prieš gimdymą buvo 50-52 kg (163 cm) . Po gimdymo 78 kg

. Ko aš tik neišbandžiau...

Bandžiau badauti, visokios tabletes ir tt . Niekas nepadiedavo, kol viena supermamos dalyve mane nepažadino iš tos beprotybes: jos patarimas skambėjo taip: Sureguliuok mitybą, sveikai maitinkis, išlieto mažink porcijas, stenkis nevalgyt "rimto" maisto vakarais, ir kiek netingi sportuok. Dar nuo savės pridiesiu jums: darykit kaukes, pvz medų užtepkite ant pilvo, apsivyniokite maistine plėvele, ir pašokite jei tingite sportuoti.

Kai norėsit valgyti pasidarykite geryma: citrinos kelis gabaliukus išplikytute vandeniu ir siek tiek cukraus, tada alkis dingsta.
Ir tik tada man pradiejo kristi svoris. O tos visus pleistrus ir purškalus, reikia, mano manymu, naudoti kaip pagalbine priemone tiems kas tingi arba nenori sportuoti.
Dabar sveriu 52 kg ( ir dar paaugau 166 cm

, nežinau kodėl, nes man 25 metai)
Linkiu niekada nepasiduoti, tikėkite savimi ir pasieksite to ko troškot.