Sveikos,
gal kas išbandėt TOP SHOP'o reklamuojamus pleistrus?
Kai kalbėjau su jais telefonu, sakė, kad pirmas mėnuo paruošiamasis, numetama apie 2 kg, per antra mėnesį jau 6 kg... Antra pakuotė parduodama su 10 proc. nuolaida...
Atstovas iš firmos įtikinėjo, kad veikia, neva tai greitina medžiagų apykaitą...
Atstovam bele tik parduoti, o tai būtų įdomu išgirsti, gal kas panaudojo ir ką mums storulkoms patart Iš ko tas pleistras padirbtas gal koks super chemikalas ir kenkia kitoms organizmo funkcijoms ir dar ydomu kiek jis kainuoja , ir kaip "fasuojamas"
Jau naudoju pleistrus savaite,galeciau pasakyti,kad jie tikrai padeda. zinoma jie ne kudina,ne lieknina,jie mazina alkio jausma,o tai padeda maziau valgyti.As pati nustebus,bet tikra tiesa
QUOTE(ING@ @ 2005 11 25, 11:27)
Jau naudoju pleistrus savaite,galeciau pasakyti,kad jie tikrai padeda. zinoma jie ne kudina,ne lieknina,jie mazina alkio jausma,o tai padeda maziau valgyti.As pati nustebus,bet tikra tiesa
Aš galvoju,kad čia daugiau įsitikinimas Manau,kad ir be to pleistro,jei labai norėtum,tai ir mažiau valgytum Mano ankščiau ir buvo žvėriškas apetitas,bet jį galima valdyti tik labai didelio noro reikia Dabar man pms,o per pms mano apetitas būdavo nevaldomas,bet dabar aš jį sutramdžiau ir parodžiau,kad aš esu šeimininkė,o ne jis
gal kas zinot kokia tu pleistru sudetis? ta prasme kokios medziagos per ji patenka i krauja?
http://www.vaistai.l...chword=vitaslim
Cia vienas is populiresniu ir turinciu patirti. Sako padeda, nors pati nebandziau. Pacios pasidomekit...
Cia vienas is populiresniu ir turinciu patirti. Sako padeda, nors pati nebandziau. Pacios pasidomekit...
Jau 3 diena kaip pleistra uzsiklijavus.Nemokamai dave tai galvojau pabandysiu,tik reiktu juos pervardint i storejimo pleistrus.Taip apetitas sukilo ,akd galeciau drambli suvalgyt Dar keli liko,ziuresim kas is viso to iseis.
zodziu... pirkau , klijavau. sudas. Ta prasme , alkis tas pats , niekas nesumazejo , tik nzn ar sutapimas ar kaip , bet viduriai tai taip uzkietejo! Atsiprasau uz tiesmukiskuma. pirkti nepatariu. geriau ieskot ko kito.