Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rne @ 2008 07 17, 11:06)
Sveikos kryzavotojos, biggrin.gif
As pas jumi su klausimu - o reminat paveikslus be stiklo?As kol kas be stiklo bet jei tarkim i virtuve, isiuvineti kokiu vaisiu pintine - man atrodo reiktu stiklo, nes vis gi medzegyte  blush2.gif

Reminu be stiklo tik paveikslus, kuriuose isiuti karoliukai, visus kitus su stiklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 07 17, 08:14)
Sveikos:)
norejau rekomenduoti knygyneli Sodu g. 3.
Jie prekiauja rusiskais siuvinejimo zurnalais. Vakar netycia eidama pro sali uzejau. Pardaveja super maloni! Tai sakau parasysiu i foruma, kad ten tikrai nemazas zurnalu pasirinkimas. Kaina 10 lt. Bet jei perki daugiau, sake duos nuolaida, tipo po 8 lt. Ir dar jei perki kas menesi, tai irgi su nuolaida:)
Dirba ir sestadieni ir sekmadieni nuo 9 iki 15 val.

Aciu,-butinai reiks uzeiti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama rėmina tik su stiklu, bet atvirai pasakysiu - man jos dar nerėminti darbai kur kas gražiau atrodo nei po stiklu pakišti. Be stiklo matosi kiekvienas kryželis, kiekvienas elementas, o kai uždeda stiklą, jie tarsi pasislepia už sienos ir lieka tik bendras vaizdas. Todėl aš pati verčiuosi be stiklo. O net jei ir virtuvėj paveikslą pakabinsi, juk nekabinsi prie pat viryklės greičiausiai ax.gif be to, jei rėmini pati, tai tikriausiai rėmini tokiu būdu, kad po to visada galėtum darbelį išimti ir išskalbti, na jei netyčia išsiteptų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 17 liepos 2008 - 11:00
Sveikos kryžiavotojos, tik neužsuk pas jus savaitelei ir tenka skaityti visa tema lotuliukas.gif
Gal kartais žinote ar įmanoma nusipirki tamsiai rudos medžiagos, nes DMC net kataloguose nera, o ir kitur klausinėjau, tai tik rusvų turi g.gif
Be to gal netyčia kuri esat mačiusi spalvų raktą šių paveikslėlių
http://picasaweb.goo.../GyvenimoLinija
Tiesa kažkuri, netgi siuvinėjusi, lygtai sesei, buvo.
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 17, 11:06)
Sveikos kryžiavotojos, tik neužsuk pas jus savaitelei ir tenka skaityti visa tema lotuliukas.gif
Gal kartais žinote ar įmanoma nusipirki tamsiai rudos medžiagos, nes DMC net kataloguose nera, o ir kitur klausinėjau, tai tik rusvų turi g.gif

as turiu vieno is ju schema, bet ten, matyt, is rinkinio, nes spalvos tik skaiciukais parasytos, nera siulu numeriuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 17, 11:51)
Reminu be stiklo tik paveikslus, kuriuose isiuti karoliukai, visus kitus su stiklu  4u.gif

Tai kai pasiklausiau jusu , tai ir as savo mena po stiklu kisiu drinks_cheers.gif , o pastebejau jei kas atvaziuoja i svecius, sesuo ar teta, pamato mano paveikslus ir iskarto rupi paliesti doh.gif , o jei taip visa gimine - mega_shok.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 17, 11:25)
as turiu vieno is ju schema, bet ten, matyt, is rinkinio, nes spalvos tik skaiciukais parasytos, nera siulu numeriuku  verysad.gif

Scemutes tai aš jų visų turiu, bet ten visų tik skaičiukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 17, 10:51)
as irgi reminu tik su stiklu, kitokios ne minties nebuvo

Reminu tik be stilko, kitokios ne minties nebuvo.

Tapyti paveikslai irgi blunka, dulkeja ir tepasi su laiku, bet pabandykit ikisti po stiklu - visas vaizdas dingsta. Nebelieka nieko. Taip pat ir su siuviniais. Poveiki turi ne tik pats paveikslas (piesinus), bet ir jo atlikimas, siulu iskilimai ir pan., ir t.t.

Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif 4u.gif
Kazkada dar mokykloje siuvinejau kryzeliu, labai patiko, todel dabar nusprendziau vel atnaujinti sia veikla smile.gif

Gal kas turite schemyciu su medum, bitutem ar pan? Dovanosiu medaus stiklinaiti ir noriu ji papuosti- issiuvineti atitinkama tema smile.gif
Buciau labai dekinga, jei kas nors ju atsiustu i stkruz@yahoo.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 17, 09:06)

As sesei siuvinejau.be rakto apsiejau,is akies rinkau spalvas,nes ten buvo prideta nuotrauka su siulais.
Atsakyti
Dynamite, radau bitutes schema, jau issiunciau ;] gal patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 07 17, 12:00)
Mano mama rėmina tik su stiklu, bet atvirai pasakysiu - man jos dar nerėminti darbai kur kas gražiau atrodo nei po stiklu pakišti. Be stiklo matosi kiekvienas kryželis, kiekvienas elementas, o kai uždeda stiklą, jie tarsi pasislepia už sienos ir lieka tik bendras vaizdas. Todėl aš pati verčiuosi be stiklo. O net jei ir virtuvėj paveikslą pakabinsi, juk nekabinsi prie pat viryklės greičiausiai  ax.gif be to, jei rėmini pati, tai tikriausiai rėmini tokiu būdu, kad po to visada galėtum darbelį išimti ir išskalbti, na jei netyčia išsiteptų  mirksiukas.gif

Aš rėminu tik su antirefleksiniu stiklu, tai jį net sunku įžiūrėti kad išvis yra, ir netrugdo matyti paveikslėlio, o ir apsaugotas tuo pačiu. mirksiukas.gif
Atsakyti