Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Labai gražus puodelis, Diudas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 14:58)
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi  rolleyes.gif

bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:33)
O cia pas mus tuoj gausis kaip anoniminiu vagiu klubas

Labas as taip pat vagis 4u.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Etaeta, Diudas - nuostabūs darbeliai thumbup.gif rolleyes.gif

Aš šiaip ne taip pribaigiau savo pirmąjį semplerį - Irish cream sampler (Casey Buonaugurio), siuvinėta ant Belfast Zweigart lino. Darbelis visai dailus, viskas ok, tik nežinau, kažko man jis "nesižiūri"... Gal rėme bus geriau g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 16 liepos 2008 - 21:13
Aciu merginos uz grazius zodzius wub.gif Jusu darbeliai irgi super thumbup.gif As va laukiu lino kada atsius, bandysiu siuvineti ant jo, tiesa pasakius bijau, nes niekada dar neteko siuvine ant lino, nezinau kaip gausis su skaiciavimu langeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:15)
Bet ar nesuima nervas kai esi nusipirkusi schema uz koki 50 ar 30 litu, o po to, po keliu temuciu, cia pokalbiu, suzinau kad kuri mergina ta pacia rado internete  doh.gif , o kai pagalvoji juk galejai tuos pinigelius isleisti siuliukam ax.gif ar medzegeliai nusipirkti g.gif

g.gif Pasiskaičiau čia diskusijas dėl interneto/žurnalų/originalių schemų, ir man pasirodė įdomus šis komentaras. Bet jei tuos pačius pinigėlius išleidi siūliukams ir medžiagėlei, tai koks tada skirtumas? Kodėl tiesiog nepirkti rinkinio ir negauti visko vienoje vietoje ir dar į namus? g.gif Siūliukai ir medžiaga juk irgi kainuoja, ne taip ir mažai, tiesą sakant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 22:24)
Aciu merginos uz grazius zodzius  wub.gif  Jusu darbeliai irgi super  thumbup.gif As va laukiu lino kada atsius, bandysiu siuvineti ant jo, tiesa pasakius bijau, nes niekada dar neteko siuvine ant lino, nezinau kaip gausis su skaiciavimu langeliu  g.gif

Pamatysi, bus labai lengva, tikrai nėra ko nerimauti dėl lino mirksiukas.gif Be kita ko, daug maloniau siuvinėti ant lino, ir darbas atrodo daug kruopščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 16 liepos 2008 - 21:31
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 16, 21:29)
Siūliukai ir medžiaga juk irgi kainuoja, ne taip ir mažai, tiesą sakant smile.gif

Aš viena rinkinį esu pirkus. Sumokėjau 69Lt Į pardę nueit reikėjo pačiai-į namus tikrai neatnešė. Tos pačios serijos antram ir trečiam paveikslui schemas"vogiau" ir siūliukus bei medžiaga pirkausi atskirai. Gavosi po 45Lt. Skirtumas yra...
Atsakyti
Pumpurėli, labai gražus sempleris, toks ryškus ir gaivus, man jis puikiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
etaeta nuostabus darbas

Pumpurėli speleris toks gyvas, smagu žiūrėt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi kartais megstu pasiuvineti, uzsiprase is manes geliu paveikslo, bet niekur nerandu schemu, gal galetumet kuri ikelt kokia nuorodele? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 16, 22:38)
Aš viena rinkinį esu pirkus. Sumokėjau 69Lt  Į pardę nueit reikėjo pačiai-į namus tikrai neatnešė. Tos pačios serijos antram ir trečiam paveikslui schemas"vogiau" ir siūliukus bei medžiaga pirkausi atskirai. Gavosi po 45Lt. Skirtumas yra...

Na, perkant rinkinį mūsų rankdarbių parduotuvėse, susimokam antkainį, tai normalu. Aš veikiau kalbėjau apie pirkimą internete, ypač ten, kur kainos doleriais. Bet kokiu atveju, rinkinio pirkimas yra prasmingas tik tada, kai renkiesi patinkantį dizainą, o ne bet ką, kas yra pigiausia. Nes pirkti rinkinį nebūtinai bus pigiau (nors gali būti) mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad mes visos pradėjom nuo schemų internete.
Iš vienos pusės yra didžiulis poreikis kaupti smile.gif Ir norisi turėti viską kas įmanoma. Už tai sumoki savo laiko kainą.
O sukaupus "kolekciją" realizuoji turbūt vieną jos procentą.

Rinkinio pirkimas turi savų pliusų - nenukrypsi (jei nepritruks siūlų ar nėra klaidų) nuo originalaus dizaino, nes parinkinėjant spalvas iš akies arba pasikliaunant kitų pasirinkimu, spalvų perėjimai gali būti, na, tarkim, įdomūs biggrin.gif

Perku aš schemas, siuvinėju ir visokias nemokamas schemas, kurias randu parduotuvių tinklalapiuose, ar užsieniečių siuvinėtojų bloguose. Bet nespjaunu ir į savo "kolekciją" blush2.gif Ir manau, kad dar ilgai nespjausiu blush2.gif
Atsakyti