Labai gražus puodelis, Diudas...
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 14:58)
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:33)
Etaeta, Diudas - nuostabūs darbeliai
Aš šiaip ne taip pribaigiau savo pirmąjį semplerį - Irish cream sampler (Casey Buonaugurio), siuvinėta ant Belfast Zweigart lino. Darbelis visai dailus, viskas ok, tik nežinau, kažko man jis "nesižiūri"... Gal rėme bus geriau
Aš šiaip ne taip pribaigiau savo pirmąjį semplerį - Irish cream sampler (Casey Buonaugurio), siuvinėta ant Belfast Zweigart lino. Darbelis visai dailus, viskas ok, tik nežinau, kažko man jis "nesižiūri"... Gal rėme bus geriau
Aciu merginos uz grazius zodzius Jusu darbeliai irgi super As va laukiu lino kada atsius, bandysiu siuvineti ant jo, tiesa pasakius bijau, nes niekada dar neteko siuvine ant lino, nezinau kaip gausis su skaiciavimu langeliu
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:15)
Bet ar nesuima nervas kai esi nusipirkusi schema uz koki 50 ar 30 litu, o po to, po keliu temuciu, cia pokalbiu, suzinau kad kuri mergina ta pacia rado internete , o kai pagalvoji juk galejai tuos pinigelius isleisti siuliukam ar medzegeliai nusipirkti
Pasiskaičiau čia diskusijas dėl interneto/žurnalų/originalių schemų, ir man pasirodė įdomus šis komentaras. Bet jei tuos pačius pinigėlius išleidi siūliukams ir medžiagėlei, tai koks tada skirtumas? Kodėl tiesiog nepirkti rinkinio ir negauti visko vienoje vietoje ir dar į namus? Siūliukai ir medžiaga juk irgi kainuoja, ne taip ir mažai, tiesą sakant
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 22:24)
Aciu merginos uz grazius zodzius Jusu darbeliai irgi super As va laukiu lino kada atsius, bandysiu siuvineti ant jo, tiesa pasakius bijau, nes niekada dar neteko siuvine ant lino, nezinau kaip gausis su skaiciavimu langeliu
Pamatysi, bus labai lengva, tikrai nėra ko nerimauti dėl lino Be kita ko, daug maloniau siuvinėti ant lino, ir darbas atrodo daug kruopščiau.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 16, 21:29)
Siūliukai ir medžiaga juk irgi kainuoja, ne taip ir mažai, tiesą sakant
Aš viena rinkinį esu pirkus. Sumokėjau 69Lt Į pardę nueit reikėjo pačiai-į namus tikrai neatnešė. Tos pačios serijos antram ir trečiam paveikslui schemas"vogiau" ir siūliukus bei medžiaga pirkausi atskirai. Gavosi po 45Lt. Skirtumas yra...
Pumpurėli, labai gražus sempleris, toks ryškus ir gaivus, man jis puikiai žiūrisi
etaeta nuostabus darbas
Pumpurėli speleris toks gyvas, smagu žiūrėt
Pumpurėli speleris toks gyvas, smagu žiūrėt
Sveikos
As irgi kartais megstu pasiuvineti, uzsiprase is manes geliu paveikslo, bet niekur nerandu schemu, gal galetumet kuri ikelt kokia nuorodele?
As irgi kartais megstu pasiuvineti, uzsiprase is manes geliu paveikslo, bet niekur nerandu schemu, gal galetumet kuri ikelt kokia nuorodele?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 16, 22:38)
Aš viena rinkinį esu pirkus. Sumokėjau 69Lt Į pardę nueit reikėjo pačiai-į namus tikrai neatnešė. Tos pačios serijos antram ir trečiam paveikslui schemas"vogiau" ir siūliukus bei medžiaga pirkausi atskirai. Gavosi po 45Lt. Skirtumas yra...
Na, perkant rinkinį mūsų rankdarbių parduotuvėse, susimokam antkainį, tai normalu. Aš veikiau kalbėjau apie pirkimą internete, ypač ten, kur kainos doleriais. Bet kokiu atveju, rinkinio pirkimas yra prasmingas tik tada, kai renkiesi patinkantį dizainą, o ne bet ką, kas yra pigiausia. Nes pirkti rinkinį nebūtinai bus pigiau (nors gali būti)
Manau, kad mes visos pradėjom nuo schemų internete.
Iš vienos pusės yra didžiulis poreikis kaupti Ir norisi turėti viską kas įmanoma. Už tai sumoki savo laiko kainą.
O sukaupus "kolekciją" realizuoji turbūt vieną jos procentą.
Rinkinio pirkimas turi savų pliusų - nenukrypsi (jei nepritruks siūlų ar nėra klaidų) nuo originalaus dizaino, nes parinkinėjant spalvas iš akies arba pasikliaunant kitų pasirinkimu, spalvų perėjimai gali būti, na, tarkim, įdomūs
Perku aš schemas, siuvinėju ir visokias nemokamas schemas, kurias randu parduotuvių tinklalapiuose, ar užsieniečių siuvinėtojų bloguose. Bet nespjaunu ir į savo "kolekciją" Ir manau, kad dar ilgai nespjausiu
Iš vienos pusės yra didžiulis poreikis kaupti Ir norisi turėti viską kas įmanoma. Už tai sumoki savo laiko kainą.
O sukaupus "kolekciją" realizuoji turbūt vieną jos procentą.
Rinkinio pirkimas turi savų pliusų - nenukrypsi (jei nepritruks siūlų ar nėra klaidų) nuo originalaus dizaino, nes parinkinėjant spalvas iš akies arba pasikliaunant kitų pasirinkimu, spalvų perėjimai gali būti, na, tarkim, įdomūs
Perku aš schemas, siuvinėju ir visokias nemokamas schemas, kurias randu parduotuvių tinklalapiuose, ar užsieniečių siuvinėtojų bloguose. Bet nespjaunu ir į savo "kolekciją" Ir manau, kad dar ilgai nespjausiu